- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- między nami kobietami - co nas drażni...
między nami kobietami - co nas drażni...
- kolorowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mnie drażni to w Darku,że jak zadzwoni do niego kolega to zaraz chce wychodzić na dwór i mnie wyciąga a jak już z nim wyjdę minie trochę czasu to zaraz krzyczy,że muszę odpoczywać i,że idziemy do domu.W domku ścieli łóżko,pomaga mi się przebrać (choć sama dam radę)
To po co się tak troszczy skoro sam mnie męczy tymi "spacerami"?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Manga, a Ty założyłaś temat i co? Nic nie napiszesz?
- jedynaczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- mamuśka Mikołaja ^^
denerwujące to jest okropnie ! ;D
- Katarzynka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kingusia i Mateuszek -Kocham miłością bezwarunkową
- kolorowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
mnie denrewoje jeszcze jak gra w ta glupia konsole z kolegami i pyta sie 500000000 razy dziennie czy rodze a jak mam skurcz mały to krzyczy zebym jeszcze poczekała:) a i w niedziele zawsze ja robilam sniadanie ale teraz mi sie nie chce i on zawsze mowi zebym poszla z nim do kuchni to tylko herbate zrobie a jak juz jestem tam to zawsze wychodzi ze ja robie cale sniadanie:D:D a co do glosnosci telewizora:D moj tez tak ma:D:D
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
U mojego wkurza mnie to ze jak znajomy(zwlaszcza jeden jego ktorego wprost nie trawie)dzwoni i mowi by na chwile wyszedl bo kiedys zrobilam mu akcje i boi sie do nas juz przychodzic:Pa okazuje sie ze wraca po dwoch godz naprzyklad.wkurza mnie ze czasem wraca do przeszlosci z jakimis tematami dawno zamknnietymi i ze jest zazdrosny.tzn teraz okazuje to jak jest za granica.z tv nie mam problemu:)naszczescie.Skarpetek ani ciuchow nie rozwala gdzie badz tylko chowa do szafy albo do pralki.:)ogolnie dobry chlopak ale kazdy ma swoje za uszami i drazniace czasem cechy.ale kto ich nie ma??
- mysia-sia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- codziennie uczymy się czegoś nowego:)
mój mąż zdecydowanie za dużo pracuje, a że ma swoją firmę to nie ejst ograniczony żadnymi ramami czasowymi i potrafiłby 48 przepracować gdyby doba tyle miała:P
a teraz jak jestem w ciąży to chce mi we wszytskim pomagać: pomaga mi wstać z łóżka, pomaga mi wsiąść do samochodu, wysiąść też, założyć skarpetki chociaż to wsyztsko daję radę sama zrobić... może nie ejst łatwe i przyjemne, ale muszę sobie radzić, szczególnie jak on na tydzień wyjedzie... ale jak jest w domu przy mnie to by mnie wyręczał... ale poprawić pościel na łóżku to sama sobie muszę, bo tylko mnie to wkruza, że się prześcieradło zciągnęło, jemu to wisi:P
i jeszcze to jak zawsze czeka na mnie na schodach jak wchodzimy do domu rodziców... mieszkają na 3 piętrze i nie ejst już lekko, więc ja sobie się powolutku turlam, czasem musze przystanąć i odsapnąć, a on zawsze czeka... na szczęście jeszcze nigdy nie powiedział, że za długo mi to idzie i on czas marnuje, bo chyba bym z tych schodów zrzuciła:P
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
i jeszcze denerwuje mnie to, że zawsze wie lepiej i mnie poucza. a to za dużo proszku do prania wsypuję, a to mogłam inaczej przypawic. Ale mam na to sposób- zrób to za mnie mi pokaż jak to się robi
- jedynaczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- mamuśka Mikołaja ^^
mój mąż to kuchcik i on z kuchni mógłby nie wychodzić i jak mnie czasem prosi zebym zrobiła jakąś sałtake to wiecznie mnie poprawia.. weź to sobie tak, zrób tak... eh ja to zostawiam wszystko w tedy i wychodze i sam sobie robi
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z gotowaniem to jest tak, że słyszy ode mnie coś w rodzaju " jak nie smakuje to sam rób" i też już coraz rzadziej się odzywa, bo wie że ja konsekwentna jestem i mogę naprawdę nie zrobić obiadu
- sara125
- Wylogowany
- budujemy zdania
o przyprawianiu i marudzeniu ze cos nie tak ugotowane ni wspomne.no i o glupi komplement i mile slowo musze sie upominac
- iwonan12
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mnie mój mężuś drażni jak do pużna ogląda telewizję a ja zasnąć nie mogę jak gra telewizor, no i te jego powroty z pracy z dniówki jak wraca to jak cię mogę ale z nocki to masakra ma zmianę do 7:30 a do domu przychodzi o 8:20 a do zakładu ma 5 minut drogi bo po drugiej stronie ulicy
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natmur11
- Wylogowany
- Moderator
- Otrzymane podziękowania: 1
-nie potrafi sie wyklucic kiedy jego siostra po raz kolejny probuje wyliczac jego wydatki i krytykowac zachowanie albo mowic mu jak powinien i co powinien robic:/
-wsypuje za duzo proszku do prania do tego stopnia ze po wyjeciu rzeczy sa czesto sliskie;d
ale generalnie dobry z niego dzieciak:)
- Manga
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mama szczęsliwa to mama trochę leniwa
No to teraz ja:
1) drażni mnie, że zawsze po goleniu, maszynka nie jest na swoim miejscu;
2) denerwuje mnie, że po zrobieniu kolacji (a to mąż zawsze ją przyrządza) wszystkie akcesoria zostają na kredensie niesprzątnięte
3) przygotowałam mu specjalny koszyczek na kluczyk od auta, pilota od garażu, klucze do domu itp. a to i tak zawsze leży w dużym pokoju na stole, ech
Reasumując... i tak go kocham najbardziej ze wszystkich