- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Plany wakacyjne
Plany wakacyjne
- KarolineCZ
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
8 lata 3 dni temu #1049014 przez KarolineCZ
Najlepiej zaplanować sobie wakacje troche wcześniej. U nas morze raczej sie nam znudziło. Za granice za bardzo strach jechać więc postawimy na Polskie miasta. Będzie taniej a równie ciekawie. Na pierwszy plan u nas wyszedł Poznań. To urokliwe miasto w którym jeszcze nie byłam. Juz organizuje nam tam atrakcje i udało mi się znaleźć taki nocleg
www.nocleg-poznan.pl/ . Jest ładnie i tanio, nawet dzieci będą miały atrakcje.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Quake
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
7 lata 11 miesiąc temu #1051366 przez Quake
Ja planów jeszcze nie mam, ale zobaczę za parę miesięcy
- junonka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
7 lata 9 miesiąc temu #1056452 przez junonka
Sama zdecydowałam się na pracowanie nad swoją sylwetką jeszcze przed wakacjami I potem kierunek na plażę! Trenują bardzo dużo i zdecydowałam się także na przyjmowanie odżywki Athletic Edge Dzięki niej powinnam znacznie szybciej rozbudować swoje mięśnie!
- kicioch
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
7 lata 9 miesiąc temu - 7 lata 9 miesiąc temu #1056734 przez kicioch
Ja mam bardzo ambitne plany na wakacje, bo planuję zrobić prawo jazdy Co prawda myślałam, że jeszcze trochę czasu minie zanim się zabiorę, ale jak poczytałam o tym, jakie zmiany się szykują to doszłam do wniosku, że bezwzględnie trzeba się pospieszyć Zresztą każdemu, kto się waha polecam się zapoznać z tematem, tutaj na przykład: gdzieprawojazdy.pl/idzie-nowe-powoli-zmi...iero-przyszlym-roku/
możecie przeczytać mniej więcej. Najbardziej mnie przeraża to, że dodatkowo kilka stówek by poszło.
Ostatnio zmieniany: 7 lata 9 miesiąc temu przez kicioch.
- Edek815
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
7 lata 9 miesiąc temu #1056905 przez Edek815
Ja w tym roku nie mam jeszcze żadnych planów
- eni
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
7 lata 9 miesiąc temu #1057019 przez eni
Konkretnych planów co do całych wakacji jeszcze nie mam, a na pewno na dwa tygodnie pojedziemy nad Bałtyk.
Bardzo lubię takie miejscowości jak Jantar - gdzie można naprawdę odpocząć od zgiełku wielkiego miasta.
Co do noclegów to myślę, że lepiej jest rezerwować wcześniej -my to robimy na przełomie kwietnia i maja.
Z polecanych noclegów na pewno można wymienić taki jak Omega Jantar , który jest miejscem kameralnym, niemalże rodzinnym przystosowanym do tego, aby zatrzymać się tam z dziećmi.
Bardzo lubię takie miejscowości jak Jantar - gdzie można naprawdę odpocząć od zgiełku wielkiego miasta.
Co do noclegów to myślę, że lepiej jest rezerwować wcześniej -my to robimy na przełomie kwietnia i maja.
Z polecanych noclegów na pewno można wymienić taki jak Omega Jantar , który jest miejscem kameralnym, niemalże rodzinnym przystosowanym do tego, aby zatrzymać się tam z dziećmi.
- midnight79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
7 lata 9 miesiąc temu #1057084 przez midnight79
Ja najchętniej pojechałabym nad morze.
- marynika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
7 lata 7 miesiąc temu #1060982 przez marynika
Ja bym najchętniej wyjechała do Hiszpanii. Ale jeszcze nie wiem co z tych planów wyjdzie.
- Doker82
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
7 lata 6 miesiąc temu #1062817 przez Doker82
Wakacyjne plany w naszym wypadku, to zwykle last minute, a konkretniej to nawet "last kilka sekund, matko, weź się ogarnij z życiem, dlaczego tak późno planujemy wyjazd...", niemniej narzekać zwykle nie możemy, z tymże jak zwykle jest tak, że czegoś nie weźmiemy, bo oczywiście zostanie w domu (ewentualnie na lotnisku, też się zdarzało). Nawet zwykły wyjazd do Juraty z pełną misją na relaks i imprezy, szczególnie, że żona uzbroiła się w odpowiedni asortyment -
www.primamoda.com.pl/buty-damskie-skorzane-online/sandaly.html - sprawił, że zaczęliśmy się nad sobą zastanawiać i cokolwiek wypatrywać opcji wyjazdowych trochę wcześniej. Nie znaczy to, że się szybciej ogarniamy, ale aktualnie na celowniku jest Chorwacja. Zobaczymy czego teraz zapomnimy