BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821555 przez KaRoLkA
Witam Was moje drogie :)

Agusia śliczne te Twoje dzieciaki a Emi boska bedzie lamac serca chlopakom :)

Alus Ty kukaczu lozeczkowy , buziaki od Ciotki :kiss:

Samosia jak zwykle przecudna :kiss: i cieszę się że Wam się układa i Twój zmienił myślenie na przyszlosciowe :) może niedługo jakiś ślub zaplanuje :)

Milady miłego babskiego wypadu :)

Srenka bezbolesnej wizyty u dentysty :) i czekamy na fotki Pawelka :) i z tym staraniem to też trzymam kciuki żeby się szybko udało

Elizka dziękujemy za pozdrowienia i slemy buziaki :kiss: oj kakaszka też bym się wkurzyla, co za gość no , ale pewnie nie mają dzieci skoro kazał Ci Eliza obudzić , nic się nie denerwuj. będzie dobrze ;)

Violcia fajnie że rozmowa udana i wszystko po Twej myśli :) a z wypadem to niewiem bo mój pan odsypia nocke do 14 przeważnie. a jutro i we wtorek mam wizytę w urzędzie , Pokaz Zieciunia :kiss:

Gochens wytrzymasz bez mezula , czasami takie krótkie tesknienie jest wskazane ;)

Sophie ale mialas bidulko ale dobrze że już wszystko w normie :) wstaw Nam tu Zosię :) a ja mała biorę na kolana przytulam do cyca i tak zasypia a jak jest bunt to na ręce i chodzę. po pokoju i śpiewam ;)

Rysa to Fifi przejął pałeczkę od Gabryski bo ona wczoraj tak dawała podpalić więc rozumiem Cie w 100% jak się czujesz :) jak Fifi usnie to się kładz z Nim :) a minka fuczaca the best :)

u Nas noc lepsza niż wczoraj , można powiedzieć że się wyspalam , jakieś 5 razy wystawałam , raz herbatka o 5 mleko a tak to smok i o 9 wstalysmy :) taka byłam padnieta że nawet niewiem kiedy mój wrócił i do łóżka się kładł a zawsze się budze jak przychodzi :)
U nas też pogoda super także spacerek obowiązkowo , moi śpią sobie :)

Miłego dnia dziewuszki :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #821558 przez kakaszka
gochens taki jest plan, co prawda pogod du dupy, bo snieg z deszczem, no ale juz chce miec to z glowy, bo mam dosc trucia dupy. a jak wsytawia nam od reki ten papierek jutro jade zlozyc doki na paszport. nienawidze jak kos mi mozg wynosi.

oj rysa to sie nie dziwie, ze ejstes nie przytomna. zdrzemnij sie jak bedziesz miala mozliwosc.

dziubasek tez cie nie moge znalezc :P

11 lata 3 miesiąc temu #821594 przez srenka_918
Rysa jakiego Ty masz silnego Chłopa ;) Synuś Ci rośnie świetnie i minki robi bardzo groźne ;) Mama pewnie powiedziała : "uważaj" to on na to "grozisz mi???" ;) Ha ha ;)

Już wrzuciłam zdjęcia na kompa to będę zmniejszać i wstawiać ;) Ale najpierw focia z telefonu z przed tygodnia, z moją babcią:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821604 przez srenka_918
Sophie mam nadzieję że z Twoim zdrowiem już będzie wszystko dobrze i że będziesz w najbliższym czasie cieszyć się dwoma kreseczkami ;)

Tu kraina zabawek ;) Jak Tatuś pilnuje to łóżeczko nie służy do spania ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A takie kwiatki dostałam od męża na 23 urodziny

A teraz tak rodzinnie ;) Pokaże Wam trochę podobieństw ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821623 przez Sophie25
Jaki Pawełek sliczny duzy chłopak :D :)
Wydaje mi sie ze cała mamusia jest z Niego :D

Fifi jakie postepy robi :D Jaki On ładniutki :):*

Moja z raczkowaniem słabo jak narazie;/ Predzej chce stac cały czas :D

Pozniej wrzuce zdj bo musze obiad panience ugotowac :D

11 lata 3 miesiąc temu #821652 przez rysa
Srenka ale słodziak w tym dorosłym ubraniu :) Fajnie że Pawełek się bawi w łóżeczku, Filip nie usiedzi ani ustoi nawet przez sekunde. Tylko chce łazić, teraz jego najlepszymi przyjaciółmi są wszystkie szuflady i kosze na śmieci :laugh:

No i kochana jakś Ty młodziutka :) Kwiaty piękne :)

Wyobraźcie sobie że pierwszy raz od 7 m-cy usiadłam z kawką i oglądałam przez 2 godz tv i nic więcej nie robiłam :huh: Zawsze coś jes do zrobienia a dzisiaj stwierdziłam że na spacer nie idziemy bo okropna pogoda.Filip spał a ja oglądałam mój najukochAAŃSZY SERIAL "Chirurdzy". Musiałam nadrobic zaległości :) Swoją drogą jak zwykle poryczałam się jak głupia :silly: No a teraz czeka sterta prania do prasowania, na szczęście obiad mam z wczoraj

11 lata 3 miesiąc temu #821653 przez Agusia83
Sophie...witaj kochana...dobrze, że już sie unormowało...oby nie było więcej takich krwawień...i żeby szybko udało Wam się zafasolkować...
Srenka, Tobie również. Powodzenia widzę na dzisiejszej wizycie u dentysty.
Pawełek śliczny i słodki ciężarek z niego musi być :laugh: Moim zdaniem jest podobny do Ciebie w 100% :laugh: Kochana, Ty to młodziutka jesteś...co to jest 23 lata? Kilka miesięcy przed ukończeniem 23 lat poznałam swego męża :laugh:

Zosia widzę spindra się już po łóżku a Filipek stara się już podziwiać świat z trochę wyższej perspektywy :laugh:

Dziewczyny ale ja nie mam fb...jak kilka innych dziewczyn...proszę, nam też pokazujcie swoje pociechy na forum..

11 lata 3 miesiąc temu #821655 przez cordis
Cześć baby ale się rozpisałyście zaś tyle nadrabiania mam :)
nie zapeszam znowu się wyspałam młody o 9 (tak o 9!!!!) się obudził śniadanie , gadanie, i kima znowu. ale się to docenia po tylu nocnych zabawach.
miałam ochotę wyjść na spacer ale taka do dupska pogoda u mnie, leje, zimo tylko śniegu brakuje mi a w ogóle mi się za nim nie tęskni.

witam nowe mamy, gratuluję bliźniaków, masz chyba dziewczyno oczy na około głowy :) , ja niekiedy z jednym nie wiem w co i gdzie ręce włożyć :) i dobrze, że dziewucha zadziorna nie będzie jej nikt w życiu w kaszę dmuchać :P

Ikunia ale Twoja niunia już duża :)

kakaszka ja też mam takie "kwiatki" w rodzinie jak mąż Twojej siostry, ciśnienie samą obecnością mi podnoszą a olać nie zawsze ich się da.

Marta proszę napisz mi z jakiej to firmy zamawiałaś te matki dla Bartka. PS ja też jestem urzędas tyle, że ja cały czas mam kontakt z petentami , czasem para z uszu idzie ale trzeba się powstrzymać i z uśmiechem numer 6 błyszczeć. :dry:

Sophie zdrówka dziewczyno. a metoda na śpiocha? ja Bartkowi daję kocyk, smoka a ten smyra się po całej buzi aż ma odlot.

Agusia jakie Ty masz ukryte talenta ;-)

srenka fotka uśmiechniętego Pawełka :kiss: suuuuper

11 lata 3 miesiąc temu #821658 przez cordis
rysa a ja z kawą " Zbuntowanego Anioła " oglądam ;)

Agusia no właśnie kiedy to było 23..... mi za msc stuknie 31 :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #821659 przez Gochens
Wooow ale Pawełek się zmienil!! super chłopak! Srenka jaka Ty młoda! kwiaty piekne!

Fifi zadziwia ciotki ciekawe kiedy mój będzie stał.. no i minki robi przednie!

Mój juz pojechał a ja nie wiem co mam robić póki co obserwuje tv i babla no i chyba spacer z psem mnie czeka

11 lata 3 miesiąc temu #821663 przez rysa
Eidziałyście zestawienie najczęściej nadawanych imion w 2013? Lena na pierwszym miejscu :laugh:
scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3...3546_366302770_n.png

A miny Filip robi takie że nie chce was tu straszyć zdięciami :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #821664 przez Agusia83
Cordis, nie martw się, ja w lipcu do Ciebie dołączę :laugh:
Kochana gdzie tam talent..mąż mi musiał po kolei pokazywać co się robi :silly:

zobaczcie jaką fajną muzykę relaksacyjną odkryłam...

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821666 przez aleksiaa88
No w końcu boziuu poszłam spać a tu 7 stron przybyło :blush:

Wczoraj mały czortownik zrobił aferę ze spaniem nie chciał spać piszczał kwiczał krzyczał po 23 padł.

My zasypiamy zmiana pieluchy w łóżeczku przykrycie kołdrą zgaszenie światła tylko malutki świetlik świeci butelka pielucha w rękę je póki ma siłę potem pieluchę zarzuca na twarz i śpi. Ale wczoraj tak nie było

Filip najlepsze zdjęcie ostatnie czyżby tam krzyczał?
Srenka Ty masz dopiero 23 :cheer:

Specjalnie dla Milady reniferki

11 lata 3 miesiąc temu #821669 przez malutkamilka
Fifi jaki już dorosły się wydaje stojąc tak przy tym łóżeczku, musisz mieć nie tylko oczy wokól głowy ale i ręce w pogotowiu by łapać co ściągnie.

ja się strasznie boję jak moja zacznie się podnosić przy meblach jak teraz potrafi się przewrócić przy siedzeniu.

Srenka kwiaty cudne, tulipany moje ulubione zaraz po goździkach:)
Syncio elegancik mały i chyba podobny do Ciebie.

Sophie bidulko ale Ci się przydarzyło oby więcej już to Cię nie dopadło, oczywiście kciuki zaciśnięte za starania.

ja juz obrobiona w tym co sobie zaplanowałam na dziś. Obiadek zjedzony, córa jeszcze spi
przegrała walkę ze zmęczeniem

11 lata 3 miesiąc temu #821675 przez aleksiaa88
Coś o sobie hmmm
W tym roku stuknęło mi 26 ale czuję się na 24 :silly: To moje pierwsze dziecko. Jestem po ślubie w lutym 13-tego będzie 2,5 roku :lol:

Aha dziś w nocy stwierdziłam, że
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
hahaha ale wyznanie

Jak wczoraj nie mógł zasnąć to dziś jak mąż wstawał o 7:30 jak dostał butlę to tak zasnęliśmy i obudziliśmy się UWAGA 10:40 ale się wyspałam

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka