BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821190 przez aleksiaa88
Witaj dziubasek i Milady

robi się u nas ciekawie ściągamy nowe babeczki

Milady masz bliźniaki mam coś z Tobą wspólnego mam syna z 10 czerwca a poza tym też mam takiego co na tyłku nie usiedzi co chwile stoi skacze naciąga się w ciągu minuty tyle przyjmuje pozycji czasem nie wiem co mam już z nim robić.

Była chrzestna i zaczęła mówić o chodziku z trampoliną ? Co myślicie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #821192 przez Hania84
Witaj Milady :) super że się odezwałaś i zapraszamy do udzielania się :)
Pięknie że udało sie stworzyć bliźniaki i to jeszcze pareczkę :) superr ...dwa szcześcia za jednym razem :) I oczywiście chcemy fotki tych Twoich szkrabów :)
Napisz nam coś więcej o sobie...skąd jesteś ile masz lat...no i prosimy o dzieciaczkach też coś wiecej :) fajnie że grono nam się powiększa :)

11 lata 3 miesiąc temu #821202 przez Marta1985
Witam Milady :)

Czekamy na szczegółowe informacje od Ciebie i Dziubaska :)

Wkurzył mnie mój mąż ... kij ze świętowaniem 1,5 roku po ślubie !!!!

11 lata 3 miesiąc temu #821210 przez Milady
Mam 26 lat pół roku mieszkam w pl a pół roku w Niemczech ;-)pracujemy z mama na zmianę ale mam taka sytuację że dzieciątka są że mną cały czas ;-) teraz jestem w Pl ale za miesiąc w Niemczech.
A o dzieciątkach chętnie popisze :-D
Dziękuję za miłe powitanie :-)
Aleksia no to nasze szkraby z tego samego dnia i ruchliwość ta sama jak mówisz :-D

A więc Iwo jest grzeczniutki troszkę wolniejszy od Nastki nie budzi mi się w nocy śpi ładnie a ta diablica charakterek ma ruchliwa strasznie budzi się na jedzenie ogólnie urodziła się większą musiała być na mm a Iwo jest na cycu jest drobniejszy...
Jak coś to pytajcie jeszcze bo niewiem co dodać jeszcze :-D

11 lata 3 miesiąc temu #821211 przez Milady
Mam 26 lat pół roku mieszkam w pl a pół roku w Niemczech ;-)pracujemy z mama na zmianę ale mam taka sytuację że dzieciątka są że mną cały czas ;-) teraz jestem w Pl ale za miesiąc w Niemczech.
A o dzieciątkach chętnie popisze :-D
Dziękuję za miłe powitanie :-)
Aleksia no to nasze szkraby z tego samego dnia i ruchliwość ta sama jak mówisz :-D

A więc Iwo jest grzeczniutki troszkę wolniejszy od Nastki nie budzi mi się w nocy śpi ładnie a ta diablica charakterek ma ruchliwa strasznie budzi się na jedzenie ogólnie urodziła się większą musiała być na mm a Iwo jest na cycu jest drobniejszy...
Jak coś to pytajcie jeszcze bo niewiem co dodać jeszcze :-D

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821215 przez KaRoLkA
Milady witam :) ale fajnie że dolaczylas do Nas , bliźniaków niema w naszym gronie ;) Jak sobie radzisz z dwojeczka?? moja corcia też diabelek się robi pokazuje rozki , i dziękujemy za komplement ;) pokaz Nam te Cuda dwa :)

Ikunia fajnie że rodzinka się już powoli godzi z ta strata :) i super że u Was wszystko jak najlepiej ( o masaze między innymi mi chodzi) :P

Malutka ona ma dużo zabawek , tyle że jedną piąta od Nas a tak to resztę dostała , bo jak dziadkowie, ciocie i wojkowie widzą ją raz na pół roku to przecież nie będę im zabraniac i takim oto sposobem cały kojec zabawek a jej najlepiej smakuje łańcuszek od smoczka lub pusta plastikowa butelka ;)

Gabi dziękuję za komplementy i Haniu ona tak robi jak chce coś zmajstrowac ;)
Wykapana , pojedzona i szaleje na dywanie, turla się tak że muszę patrzeć bo jak nie pod stołem to pod telewizorem jest i pluje przy tym :) mam nadzieję że dzisiaj da mi choć że 3 godziny pospać :)

Violcia co tam u Was?? jak Oskarek ???

Mam pytanie , czy Wasze dzieci też mają zimne rączki ?? bo Gabryska ma takie lodowate lapki że szok a reszta jest cieplutka i niewiem o co ho :unsure:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821219 przez malutkamilka
Witaj i Ty Milady. Cieszy mnie to i na pewno inne dziewczyny że jest zainteresowaniem naszym jakze zwyklym a jednak niezwyklym forum ;)
Gratuluje blizniat, u mnie tez na poczatku wrozyli bliznieta ale im sie odwidzialo ;)
Masz pytania, watpliwosci czy po prostu cos lub ktos cie wkurzyl albo masz chandre pisz o wszystkim i wszystko co ci slina na jezyk przyniesie- sluzymy rada ;)

Aleksia powiem ci ze wszyscy odradzaja ale ja posiadam chodzic i skoczka bo dostalismy tylko w wersji oddzielnej ;) mala uwielbia byc w pionie a ja czasami nie mam sily by ciagle ja nosic wiec do chodzika na gora 20 minut- chodzi przemieszcza sie gdzie chce i co najwazniejsze w pionie, a i skoczek cieszy sie uznaniem tylko tez na kilka minut.

Dziewczyny zadna nie chce sie przyznac ktora podawala w czasie jak mnie nie bylo wymiary bobaska? :P a nie ma jej w tabeli?

Wiktoria spi juz 25 minut, byla tak spiaca ze ze zmeczenia sie przewracala

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821224 przez Milady
Tu jak były malutkie :)

mama fotograf wiec :D
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #821230 przez kakaszka
melduje sie wieczornie. mysza zasnela, straszny dzien smiechu dzis miala, ze wszystkiego sie chichrala :)

dziubasek to wpadaj do nas, bo nie ma takiego samego zarabistego forum jak nasza :P skromnie mowiac oczywiscie :)

wiktoria slodziutka jest, a jak sie do kanapki ciagnie, glodomorek :-*

no haniu w sumie dieta standardowa. ja w sumie lubie takie jedzonko, ale raz na jakis czas :P choc warzywa i owoce bardzo lubie, ale smazone miecho i w ogole wszystko smazone uwielbiam :)
trzymam za ciebie kciukasy, twarda babka jestes, wiec napewno nie bedziesz miec problemow :-*

no batus juz nie robi pod siebie, dorosly chlopak, gratulacje :)

marta napisz gdzie pracujesz, bo zem jestem supermega ciekawa :P a juz sie doczytalam :) nie jest tak zle, az zabraklo mi pomyslu kogo moglabym nie lubiec, ewentualnie kanarow :P

gabryska cudo cudo, co ta mama opowiada o jakims placzu, jak tu usmiech od ucha do ucha :-*

gochens ale sie chyba za bardzo nie dolujesz bebechem :D i prawidlowo, ile jest przyjemnosci w zyciu, a tu jeszcze zabraniac sobie placuszkow :)

ikunia fajnie, ze juz lepsza sytuacja u was, czas leczy rany, wiec teraz tylko bedzie lepiej.
a co do wagi zosienki sie nawet nie wypowiadaj, chuderlaczku ty nasz :P

milady witamy na forum, jasne, ze trzeba sie odzywac, przeciez po to tu jestesmy :)
jezuuuuuuuuuuu blizniaki, jestes dla mnie bohaterka juz na wstepie, ja podziwiam kobiety co potrafia ogarnac dwa maluchy jednoczesnie, cud. pokazuj nam tu robaczki.
a wlasnie dziubasek ty tez dawaj fotosy :)

blizniaki slodziutkie w tym jednym lozeczku cudo :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821231 przez Milady
Na 1 zdj widac gdzie dziewczynka no nie ? :D

Ale wam napokazywałam :D Nawet z chrztu :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821232 przez kakaszka
specjalnie dla ciotki hani :)
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #821243 przez Marta1985
Cudne Maluszki Milady :)

Eliza super :) Oj te kobietki nasze male damy ;)

Idę się wykapać .... i idę do tego mego Małża bezsensownego :( wkurzył mnie i ooo ... i wezmę sobie ciacho z bita śmietana a co!!!

Wogole to powiem wam ze zazdrosna jestem o Bartka - ten mój mąż tak go kocha, ze ja czuje się na drugim miejscu !!! Dobrze, ze idę do pracy :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821245 przez KaRoLkA
Milady dzieciaki cudowne :) popieram kakaszke jesteś wielka że ogarniasz dwójkę i to w tym samym wieku , oczy to trzeba mieć dookoła głowy przy jednym a z dwójka :cheer:

ELizka cud miód i tak samo jak Gabi lubi ciuckac pieluche hehe

Marta masz rację , wcinaj na zdrowie wkońcu też masz święto :) a jeśli chodzi o zazdrość to ją mam to samo , mąż mnie już nie widzi chyba że coś chce , a wiadomo co może chcieć :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #821248 przez rysa
Haniu jest dokładnie tak jak piszesz z tym odżywianiem. Ja potrafie do 15 nic nie jeść a potem jestem już tak głodna że pochłaniam wszystko, oczywiście największy apetyt mam na wieczór :dry:

Ale Gabi słodziutka :)

Milady witamy Ciebie też, ale super że masz bliźnięta. Jak sobie pomyśle o dwóch Filipach to aż mi się słabo robi. Dwóch takich wariatuńciów :laugh:

A co do zboczeńców to może Bielsko przyciąga takie numery :laugh:

Eliza oczywiście tez kochana i wcina pieluche jak Filip :)

Z tego co wiem to Gabi od Wisni ma skaze bialkową niestety

11 lata 3 miesiąc temu #821256 przez kakaszka
wy tu o jedzeniu, grr... ide sobie tosty zrobie i zezrem :D

marta i prawidlowo nie ma nic lepszego na zlosc niz bita smietana :D

milady faktycznie widacz na zdjeciach, ze mala jest zadziorna, a iwo spokojniutki :) i to dobrze, ze nie dwojka lobuzow :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka