- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
A ja za radą Hani zaczęłam raz dziennie sadzać Wiktorię na nocnik- zazwyczaj przed kąpielą bo zawsze jak wlewałam wodę do wanienki to sikala mi na recznik- dzis juz z chęcią na nim siedziała sama z moja asekuracją i przy psi psi psi:D
doszly w końcu puzle piankowe i w końcu się nie ślizga raczkując.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Malutka moja właśnie robi na odwrót

...i brawo dla Wikusi ze na nocniczku dziś siedziała

ale tu dziś pustki...i nawet Violcia nie zaglądnęła...
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Malutka gratulacje dla Wiki

dobrej nocy
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
Karolka nie zazdroszczę takiej pracy choć wiem że za młodu to człowiek chwytał się każdego zajęcia by mieć na swoje wydatki i potrzeby. Pamiętam jak się wstawało ledwo co jasno na dworze jechało się na pole pomiędzy lasami i skoro świt zbierało się borówki z zimnych i mokrych krzaków a kolo 12 było tak gorąco że nie dawalo się wytrzymać bo zero cienia. Wiecznie czlowiek przeziębiony bo rano ręce aż grabiały z zimna a rękawy i nogawki mokre że szło wykręcać a buty ufajdane w torfie.
pewnie że pokarzę mojego nocnego marka tylko jak odpalę komputer.
A nie mówiłam Wam o wczorajszej przygodzie. Jak księżulek wyszedł zabrałam tyłek i chciałam pojechać do mamy bo zapomniałam zmienić adres dostawy puzzli dla Wiktorii a że w nocy spadlo trochę śniegu a w dzień ten się rozpuścił i przymarzł do szyb to zaczęłam je skrobać dochodzę do przedniej chce podnieść wycieraczki a tam same metalowe ramie na które zakłada się pióra!!! Normalnie ktoś chciał się poczęstować a nie potrafił ściągnąć i połamał i żeby chociaż je wziął ze sobą a zostawił pod autem!!! A to wszystko bo na przeciwko bylo na terenie szkoły na wprost mojej klatki była WOSP ze światełkiem do nieba i po zakończeniu zostało ognisko i kilku kretynów więc mniemam że to oni.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Malutka dokładnie tak to wyglądało tylko u Nas warzywa od sałaty począwszy i trzeba było dźwigać bo żaden pan nie pomógł , ale tak jak mówisz łapało się każda okazję pracy żeby mieć trochę swoich pieniążków nawet na kosmetyki i ubrania

a co do tych chuliganów to nie nawidze bo nie dość że przysparzają kłopotów to jeszcze się placza gowniaze, a to wszystko robią dla zabawy tyle że Tobie nie do śmiechu ,
normalnie chodzę jak zombi , w moje dziecko coś wczoraj wlazlo bo taki diabeł mały że szok jeszcze jej takiej nie widziałam :/ od 2 w nocy się z nią meczylam do UWAGA. 5.30 mój wrócił a ta się drze , pojedzona , przewinieta ale o spaniu ani mowy, wszystko było by ok jakby się sama w lozeczku pobawiła a tu nieee co zniklam jej z oczu to ryk , i na rękach nie, w lozeczku nie, w łóżku też nie no tracilam cierpliwość już do niej po czym wsadzilam do pożyczka poscilam karuzela i po 15 minutach usnela i o 8.30 pobudki :/ także ledwo żyje , teraz próbuje obudzić się kawa
miłego dnia

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Noc okej Lena obudziła się o 5...nie podałam jej mleka tylko wzięłam do nas do łóżka...myślałam że śpi i przez przypadek moje ręka wylądowała koło jej a ta mała glizda zaczęła mnie drapać i się bawić moimi palcami

Karolka oj to ciężko miałaś...ja z cięższych prac to miałam w stolarni (szlifowanie szafek do gładkości papierem ściernym, odbieranie listew o dł. 3-4 metry i grubych na 10-15cm z piły, odbieranie klapek z opti-cata i z obrabiarki - ale mimo to podobało mi się tam) i tutaj w DE na myjni też nie jest lekko bo dwie bramy otwarte i czy zima czy nie to sie robi przy otwartych więc zimno ale dają ciepłe ubrania...tyle tylko że za grubo nie możesz się ubrac bo to ogranicza twoje ruchy.
Malutka to ci obszczymurki

Brawo za złapanie siuśków

Dziewczyny od 2 dni zrobiłam sobie dietę (taką 1200kcal) co mi zostawiła bratowa mojego A. i dziś się zważyłam czy coś chociaz drgnęło i mam 0,5kg mniej !!!!

U nas dzis deszczowo i pochmurno...ide tylko na 13 do dietetyka i siedze w domu.
Oj Karolka to ale miałaś z Gabi

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
no haniu trzymam kciuki za super smaczna diete

gochens ale macie romantycznie

jeju karolka bidulka, jak mala zasnie tez idz sie poloz obowiazkowo, nie ma co sie katowac.
u nas noc taka sobie, chyba z 2 razy wstawalam, pozniej musialam dac mleko, bo mala sie rozbudzila i na zarcie ja wzielo, po czym spalysmy normalnie. a podejrzewam, ze to przeze mnie eliza sie budzila, bo ja po polnocy strasznie sie wiercilam, bo nie moglam sobie wygodnej pozycji znalezc, jakos mi strasznie zle sie lezalo.
juz godzine probuje zasnac, ale jednak eliza woli sie bawic, wiec odpuscilam, niech sie bawi krolewna

a to nie sophie ostatnio pisalo, ze cos sie stalo u niej i zniknela nic nie tlumaczac? oby nic zlego naprawde sie nie stalo...
szkoda malutka wycieraczek, ja bym takim debilom rece powyrywala, strasznie nie lubie czegos takiego.
wlasnie rozsypalam po calym pokoju paczke sloneczniku, nie ma to jak sprzatanko z samego rana

ja chyba elizce dzis dam marchewke, bo juz mi jej szkoda, ze na samym mleku jedzie.
haniu ja tez pracowalam na stolarni, ale tam to raczej bylam pomocnikiem stolarza, wiec wkrecalam srubki skladalam male elementy mebli, i powiem, ze mi sie tam nawet podobalo, bo nie robisz ciagle tego samego, tylko caly czas cos innego.
a tak ogolnie ja caly czas po gastronomii latalam. pierwsza moja praca to klub nocny, jako barmanka, pozniej w lodziarni, jako lodziarka

wlasnie eliza mnie ugryzla w palca, ale ma te zeby ostre, ze szok.
milego dnia

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

U nas noc ok obudził się o 2 na tuli tuli później o 6 na mleko teraz walczy ze sobą i z łóżkiem
Haniu na początku szybko leci później jest trochę ciężej ale na pewno dasz radę!!! Będę trzymać kciuki
Kakaszka daj marchew poczekaj ze dwa dni i coś kolejnego daj..
Karolka nie zazdroszczę Ci nocy

Ale mialyscie dziewczyny ciężkie prace Ehh ile to człowiek musi znieść żeby trochę grosza zarobić ja w sumie nie miałam jakiejs bardzo ciężkiej pracy, pracowałam chwile w fabryce gilleta ale na maszynie co się cały czas psula he he
Alan w końcu padł

- _Klara_
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ostatnio bardzo mało czasu mam przez ten remont, staram się pomagać mojemu jak najwięcej.
Nie jestem w temacie mam bardzo duże zaległosći

Wczoraj zamówiłam kubeczki na dzień babci i dziadka dzisiaj dostałam projekty do zatwierdzenia.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mam nadzieje ze przyjdą do 21-go.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Przebija się druga jedynka na dole będzie parka
Malutka współczuję tego debilzmu i rozumie u mnie na wiosce też się gównarzeria kręci i nie wiem ale pod moją bramą mają schadzki już nie raz w nocy się obudziłam i słyszałam śmiechy chichy można się tak wku...... ale co wychylę łeb i powiem żeby się wnosili to będą na złość jeszcze gorzej się darli.
Jak dopiero dorosną czyli za jakieś parę lat to sami zrozumią jak ich będą pod domem się następne pokolenie darło.
Napiszę coś Wam kiedyś w lecie miałam otwarte okno budzę się w nocy stoją jakieś dziewczyny i gadają coś w sensie o matko widziałam go patrzył na mnie tak przeżywały gówniary z gimnazjum a już się podniecają jeszcze im się mokro w majtach zrobi tekstami leciały że ja się śmiałam.
W ostatnią niedzielę ksiądz pojechał na koniec kazał podnieść ręce dzieciom od 1 kl do 3 gim i co po całym kościele były rozwalone a ksiądz dzieci powinny siedzieć z przodu a nie do ostatnich ławek siadają. I miał rację gówniary z gimnazjum wymalują się ubiorą siadają w ostatnim ławkach i czasem wyglądają lepiej niż nie jedna dorosła kobieta co te matki robią 15 latki wytapetowane oko pomalowane czarna kreska na powiece i ona do kościoła idzie chyba z dyskoteki wróciła i nie zdążyła się zmyć. Jak tak patrzę to roczniki lat 80-tych młodzi tacy nie byli. 90-te takie się modnisie zrobiły i teraz te 00- lata to jeszcze gorsze
Klara ładne kubki będą starsi się ucieszą
Zupka warzywna się gotuje z makaronem będzie 2 dni będzie miał co palaszować
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
Aleksia zawsze możesz zadzwonić na policję za zakłócanie ciszy nocnej. Ja jak mieszkałam u rodziców miałam okno przy klatce schodowej raczej wejściu do klatki, i gowniarnia się czesto zbierała. Zwracanie uwagi nic nie pomagali, na drugi,dzień to samo i tak w kółko a też nie chcialam sie wychylać bo mialam dwa auta na podworku a poza tym nie tylko ja miałam okna z tej strony. W końcu się wkurzyłam bo ilez można wysłuchiwać śmiechów i przekleństw i sprzątać butelki puszki i paczki po papierosach i zadzwoniłam na policje przyjechali bez sygnałów. A że padal deszcz i bylo zimno to siedzieli w klatce i nie uciekli. A najlepsze ze to nie ode mnie z bloku byli.
teraz doprowadzam kuchnie do lasu i idę ululac mala bo juz marudzi, i później wejdę na komp i dam zdjecia
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Super kubki napewno dziadkowie sie uciesza

dziewczyny co maja przebity pępek nie powiekszyla Wam sie dziura na kolczyk ?? Kurde moja sie powiekszyla sporo

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

aleksia ostatnio widze rozne nicki na naszym forum, moglyby dziewczyny sie podolaczac

malutka masz racje na takich gowniarzy slowanie dzialaja, ja sie wrecz boje malolatow, bo nigdy nie wiadomo co im do glowy strzeli.
superowe sa te kubeczki