- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Karolka ja bardzo chetnie na zakupy sie wybiore,moze byc kwiecien ,moze mi jakies wolne wtedy dadza

Ja tez lubie konie

Sophie a Ty puszzasz Zosie tak samą z tym pchaczem??? ja Oskarowi zawsze asekuruje bo boje sie zeby sie nie wywrocił

Hania wszystko w swoim czasie...naszej kolezanki corka(mam nadzieje ze skojarzysz kolezanke)tez dopiero zaczeła raczkowac to i na Lenke przyjdzie pora

A moje dziecko tak meczy teraz swoich rodzicow,ze o 21 juz w lozku jestesmy,no nie wiem co mam mu zrobic,jak urozmaicic dzien,jakos zachecic do zabawy,on tylko by stal,chodzil,choc tego za bardzo nie potrafi,a wzoraj tak zapierdzielal na raczkach po całym mieszkaniu ze nie moglam sie powstrzymac od smiechu,tak jakby go ktos gonił,smiesznie to wygladalo,taki maly brzdac a daje tyle radosci

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Violcia to umawiamy sie na kwiecien

Cordis to witam w klubie bo u Mnie tez jest strajk na lyzeczke teraz chyba ze z jogurtem to otwiera buzke ale jak chodzi o zupke to ani mowy niema a do tego macha raczkaki i odpycha mi lyzeczke wiec jestesmy obie w zupie

Sophie ale Ci zazdroszcze jactez mialam marzenie zeby Konika zakupic ale to w PL tyle ze nic zntego bo nie zjezdzamy z tad raczej :/ a jazda w terenie coś pięknego

Haniu to widze ze u Was tez taki system;) My w tym roku mamy urlopbpod znakiem zapytania bo mojemu nie dadza tak predko w nowej pracy a i ja tez mam 5 dni wolnego co 3 miesiace , chcielismy we wrzesniu na wesele jechac ale chyba sie nie uda :/
No to my tez zaliczamy sie do raczkujacych juz , Gabcia dzisiaj ruszyla do przodu powolutku po troszke ale idzie i taki ma zaciesz jak jej sie udaje

Ale jak ją sama postawie nawet przy kanapie to sie odpycha i leci na dupke, ostrozne to moje dziecie

Niunia spi,na ja popijam desperadosa

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
moja pindzia wojuje jak zawsze w lozeczku, ona bedzie wstawac i koniec, nie wazne ze juz brak sil, juz dwa razy miala zamkniete oczyska, ale to trwalo chwile

ja sie troche uspokoilam, po prostu staram sie o tym nie mylec. znajac moje szczescie pewnie wpadlam znowu i nie wyobrazam co dalej bedzie. nie niemczurow nie pojade w ciazy z malym dzieckiem siedziec calymi dniami i nocami sama, wiec nie wiem kiedy znowu bedziemy razem z moim, no ale...
powiedzialam mojemu, troche byl w szoku, bo moment naprawde do dupy, no ale na koniec rozmowy, poprosil bym jutro juz nie byla w ciazy i ze mnie kocha, to troche dodalo mi otuchy.
ale szalejecie z zakupami

jakos na dniach bede musiala jechac do pl kupic sobie jakas kurtke czy plaszczyk, bo tutaj wszystko jest strasznie drogie.
oj lencia mi sie wydaje, ze jak zalapie to mamusia nie dogoni

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Albercik, Bliźniaki sto lat dla Was

Kakaszka ja tak miałam... zrób rano test i zobaczysz co wyjdzie..
Dzieciaki śliczne i
Patka trzymam kciuki za Ciebie
Sophie ja też kocham konie ale niestety sama nie jeżdżę
Hania świetne łupy ciuchowe
Sophie fajowa bluzka
Karolka a może spróbować czegoś nowego do jedzenia?? i wtedy będzie chętna na jedzenie
Nie odniosę się do wszystkich bo uciekam spać jestem padnieta

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Co Cie tyle wytrzymali w tej robocie ????
a dajecie juz bialy serek ???
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Oj biedna Pati...kciuki mocno zaciśnięte i ucałuj ją szósteczka też ode mnie

kakaszka trzymam kciuki za negatywny test rano. Pamiętaj że wyniku po 10/15 minutach już się nie odczytuje bo wynik może być fałszywy. Daj znać jak wyszło.
haha Violcia

...no zobaczymy kiedy moje dziecię zdobędzie odwagę i zacznie się powoli przemieszczać przy meblach

Gochens Ty pracusiu...zwolnij tempo

życzę dużo siły !!! a betkę robiłaś z ciekawości?
Właśnie zasnęła...a ja idę się relaksować pod kocykiem

miłego wieczorku i mówię już dobranoc

Karolka ja daję małej deserki z białym serkiem

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Karolka a dodajesz jakis przypraw do jedzonek czy takie jałowe? Bo w sumie paroweczka ma swoj smaczzek, chlebek z maselkiem takze a same warzywa... sama wiesz jaki smak do d... ja jak moja zaczela odrzucac jedzonko to delikatnie sole, dodaje koper- tak jak sobie bym chciala zupe zrobic ale bez pieprzu i skromnie bardzo z sola. ale smak wydobyty i wszystko zjada
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
nic nie napiszę padam
mały czortownik mnie wykończy
Karolka ja daję biały ser
A tak w ogóle to mały ma wysypke plecy i brzuch jakby takie czerwone nie grosteczki nie kropeczki tylko plamki.
I nie iem z czego ser dostał chyba w sobotę pierwszy raz albo piątek nie pamiętam już. Poza tym wczoraj dostał trochę kiwi. Plamki dopiero dziś zauważyłam a mogły już być wczoraj tylko wczoraj byliśmy gościach i jak wróciliśmy to mały nie był kąpany więc przebieranko i spać a światło nie za jasne więc mogłam ich nie zauważyć.
aż operacja

A jednak coś skrobnęłam
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Haniu a dajesz taki zwykly bialy serek czy ten ziarnisty ??? Bo u nas tylko taki jest :/
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
Kurcze Kakaszka ale się porobiło. Rób tego testa jutro jak mówią dziewczyny a jak nadal bedzie taki sam to odczekaj kilka dni i jeszcze raz. Trzymam kciuk lewej reki za jedna krechę.
Szósteczka niech Patka szybko zdrowiej, ale sie przytrafiło dziewczynie, a kciuk prawej zacisnięty za Patkę.
\
Gochens ty sie troszku juz oszczedzaj a nie jedziesz na calego- sama przeciez juz nie jestes

He jak przeczytalam to z "kolezanka" to az sie piwkiem zakrztusilam

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
tyle, że teraz jak mu zęby idą to mleka nie tknie ale za to zjadł teraz 3 kromki chleba ze swojskim białym serkiem

a z przypraw ja nie solę trochę zioła wrzucę w zupę no i musi być dużo mięcha :]
szósteczka nie dziwie Ci się że cała w nerwach jesteś, biedne dziecię Twoje, ale dobrze, że tata obok jest.
Gochenes weź bo Ty na nocki jeszcze pójdziesz co tak długo siedzisz??

Malutka ale Wikusia będzie mieć królestwo

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
O tym białym serku mowicie o twarogu? bo ja zawsze mam problem z serami...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
Malutka a mój na sól tak się krzywił i kichał od razu

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

kaROlka jak bede miec koniki to wpadniesz i pojezdzisz hah

juz sie nie moge doczekac jazdy w terenie

Malutka sliczny ma Wiki pokoik,sliczne obrazki na ścianie,łozeczko piekne i widać kuca bujanego oczywiscie prezentuje sie super pokoj! Jednym słowem mamuśka spisałaś sie!

Wiki ładniutka w tej kiecce

Gochens odpoczywaj kochana ODPOCZYWAJ! :*
Dziewczyny nie siedziec na facebooku tylko tutaj pisać!!!! Rysa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odezwij sie do nas ! Klara co u Julki !?
My z Hania facebooka nie mamy i zyjemy hah