BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu #852953 przez Sophie25
kakaszka kochana spokojnie ja tak miałam ostatnio pamietasz wyszła 2 mało widoczna a okazało sie ze nie jestem ...
Zrob jutro rano powtorke :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #852967 przez Hania84
Sophie świetne ubranka :) i te buciki z brokatem ekstra :)
no jeśli Lenka ma takie same jeansy to superowe są :lol:

Kurde kakaszka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja pikolę...najlepiej zrób rano z pierwszego porannego moczu i najlepiej pojutrze i się okaże. O matko!

Ja jutro idę do ginki dzwoniłam dziś i przyjmuje jutro od rana...musze wyjaśnić co mi dolega...dwa dni mnie lekko boli podbrzusze potem dzień jest spokój i tak mam od tygodnia...a dziś doszedł ból kręgosłupa i brązowe plamienie. Nie wiem o co kaman...poczytałam trochę ale to może być wszystko...zapalenie czegoś, torbiel, nadżerka, polip, cysta jakieś zaburzenia hormonalne...nawet zapalenie nerek lub pęcherza...takze musze to wyjaśnic...mam nadzieję że mnie jutro przyjmie bo ogólnie miejsc nie ma ale zajadę i powiem że mnie boli to chyba musi mnie przyjąć :dry:

Lena śpi ...ja tez idę się położyć

aha rano byłam z Lena na spacerku...wstąpiłyśmy do odzieżowego...kupiłyśmy wujowi dwie bluzki na urodziny..tacie polówkę i koszulę z kr. rękawem i sobie kupiłam 2 bluzki, marynarkę, spódnicę i 3 legginsy :lol: także łacznie z moimi jeszcze dwiema nowymi bluzkami to jestem na wyjazd do PL obkupiona ;)

11 lata 1 miesiąc temu #852972 przez szósteczka
Kajaszka rub jak Hania mówi i sie nie denerwuj jakoś sobie poradzicie najwazniejsze ze twój ma robotę i zarabia.
Sophie super te ciuchy.
Haniu to pokarz te swoje zdobycze jakie kupiłaś.
A jak to sie mówi przechwaliłam dzis z rana i kto ma pszczoły ten ma miód. Zdzwonili do mnie ze szkoły ze Pati spadła z bujawki i ma chyba złamana reke w nadgarstku wlasnie mój pojechal z nią do szpitala ale na rzut oka widać ze z przemieszczeniem, biedna płakała tak ja bolało w ogóle dzieciaki wiosne czuja i im odbija. Najgorzej ze to prawa ręka. Ciekawe ile im w tym szpitalu zejdzie pewnie wrócą późno bo to kolejki jak nie wiem w tych ortopedycznych.

11 lata 1 miesiąc temu #852974 przez Sophie25
Ojjjjj biedna Patrynia :-(
Szosteczka sliczny ten suwaczek :-)

Zoska ma stan podgoravzkowy znow pewnie zeby....

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #852987 przez Hania84
szósteczka jak prosiłaś o fotki ciuszków to prosze bardzo :)

wuja bluzek nie robiłam bo zwykła niebieska z jakimis napisami i polówka (z kołnierzem) jak taty tylko ciemna szara :)
spodnica moja tiulowa (z gumką w pasie) , bluzka w paski z tyłu ma zamek i obszyta skórą jest...a marynarka z miękkiego materiału zrobiona :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

szósteczka oj to Pati się przytrafiło :( bidulkę musiało bolec bo w nadgarstku boli nawet jak się człowiek uderzy :( oj to macie pasmo nieszczęść chorobowych. Trzymam kciuki i poproszę anioła stróża by bardziej się Wami zaopiekował :blink:

11 lata 1 miesiąc temu #852993 przez szósteczka
Dzieki dziewczyny.
Haniu super ciuszki widzę ze motyw kota wszędzie modny w ogóle bluzeczki i spudniczka super a takie koszule to tez dla mojego lubie kiedyś mu kupiłam taka zielona w Biedronie i super w niej wygląda.

11 lata 1 miesiąc temu #852998 przez Sophie25
Hania śliczna ta bluzeczka w paski i ta z lwem strasznie mi sie spodobały :) :D

Ja dziś kupiłam sobie taka jak o ciuchach mowa :D
Tylko t-shirt bede zakładać pod spód bo jest krotka :)
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #853002 przez violcia00
hejka.

ja po pracy,zycie byloby piekniejsze jakby mnie nie napirdzielaly te nieszzesne pley,dlugo byl spokoj a teraz znow sie zazeło :( :huh:

Zofija sliczna w tej sukieneczce :silly:

Sophie,Hania ciuchyy superowe,ciuszki tez...sama sie musze wybrac kupic cos dla siebie na wiosne :blush:

buziaki dla solenizantow :kiss:

karolka salatke ja bardzo chetnie zrobie,ale mojemu to nie wystarczy,musze jakies miecho zrobic,ewentualnie ryba ;)

haniu ja myslalam ze lenka juz od dawna w spaerowce ale skoro sie miesci to dobrze :blink:

kakaszka no to nie wesolo u ciebie,mam nadzieje ze jednak nie bedzie kolejnej dzidzi,rob jutro test i dawaj znac jak wyszedl :blink:

:dry:
koncze bo oskar uwalil kupala
biedna pati,buziaki dla niej :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #853022 przez KaRoLkA
Hania i Sophie sliczne ubranka a te adidasiory Zoski czaderskie :D

Haniu czemu same czarne ?? Na wiosne trzeba troche kolorku wprowadzic :) i powodzenia u doktorka, zeby wszystko tam ok bylo :)

Violcia to moze razem wybierzemy sie na te wiosenne zakupy ??? Tylko to moze w kwietniu bo teraz brak luznej kaski :)

Kakaszka o kurde :ohmy: zrib jeszcze jutro z rana i zecze zeby byla tylko jedna krecha :)

Szosteczka biedna Pati , kurde zawsze to nacwiosne sie cos musi podziac , ja raz tak poczulam wiosne i chcialam wsiasc na konia co pasl sie na pastwisku i jak mu cos nie odwalilo tobtak pierdzielnelam o glebe se wszystkie gwiazdki zobaczylam i reka prawa tez w gipsie byla :/

ogolnie to konie uwielbiam i jezdzilam 5 lat a terax brak czasu i strasznie mi tego brakuje , pomimo ze kilka razy dobrze rabnelam o ziemie :silly:

Ja bylam w UP i niemabpracy dla mnie za to muszebisc na kurs tzn na spotkanie z bababjak napisac dobre CV , i u mnie w gminie popytac o kurs francuskiego zeby podszkolic a jak nie to oni mnie wysla na taki kurs ale to po 5 miesiacach w UP :)
Kupilam mojemu mezczyznie perfum z okazji dzisiejszego dnia i Gabci pantofelki, ogolnie to sie zrelaksowalam bo 2 i pol godziny mnie nie bylo a tatus dal sobie swietnie rade z mala tyle ze jesc mu niechciala i ze spaceru musial ja niesc bo tak jak Albercika wozek w dupke gryzie :) i ogolnie stwierdzil ze jest niedobra alebona terazbma taki okres placzkowy .

11 lata 1 miesiąc temu #853024 przez Sophie25
Ja konie kocham :-)
Teraz bede znowu jezdzic juz po lesnym terenie :-)

Maz nawet popiera moj pomysl kupna konika coraz blizej do mojego marzenia :-) :-)
Tereny mamy tu piekne :-)

Zoska z pchaczem przeszla juz do 2 pokoju :-D

11 lata 1 miesiąc temu #853025 przez aleksiaa88
Od jutra muszę przytępić dziecku różki bo już sporo mu wyrosły

11 lata 1 miesiąc temu #853026 przez szósteczka
Mój jest z Patrysia w szpitalu zaraz będzie miala zabieg nastawienia reki w znieczuleniu pod uśpieniem mój jest i będzie z nią cały czas. Trochę sie denerwuję i martwię o nią. Teraz bardziej niż przedtem wrrrr.

11 lata 1 miesiąc temu #853039 przez Sophie25
Szosteczka jestesmy z Toba :-)
Nie martw sie wszystko bedzie ok i dzielnego masz meza moj to by pewnie mnie wyslal bo on na widok igly nogi ma jak galareta...

3mam kciuki za Patrynie :-)

11 lata 1 miesiąc temu #853046 przez cordis
szósteczka trzymamy kciuki za Pati!

kakaszka nie stresuj się, zrób test jutro jeszcze.

moje dziecko ćwiczy mi cierpliwość już liczę do 100, nic nie chce jeść zjadł tylko obiad nawet pić nie chce, buzi nie otworzy ja z łyżeczką a on wrzask, butle już odpuściłam bo na sam widok płacze.

11 lata 1 miesiąc temu #853048 przez Hania84
Sophie świetna bluzka :)

szósteczka trzymam kciuki za Pati!!! Oj to się ale naczekali i się mała wycierpi :( ale jak nastawią to będzie już tylko lepiej :)

Karolka haha u nas też jak nie ma pracy to UP wysyła albo na kurs pisania CV albo na kurs językowy :P standard chyba B) ja na kurs CV nie pójdę bo mi v-łki będzie pisał gość od tłumaczeń który wie jak to się robi :P a na kurs językowy jak mnie wyślą to pójdę coż zrobić.
Teraz czekam za terminem rozmowy bo na niej będzie mi gadać babka o pracy i muszę ustalić z nią mój urlop.

Kurde tak mnie krzyż napieprza...ciekawe co to może być...plamienia już nie mam i tak sobie myślę że może owulkę tak przechodzę B) ja pikolę oby nic poważnego bo na samą myśl mam już dość B)

Wasze dzieci już się ładnie na nóżkach przemieszczają a Lena nie wie jeszcze że ma nogi do chodzenia :P Postawiłam ją na nich dziś i ładnie przy krzesełku stała (choć czasem dupka jej się chwiała) ale wytrzymała aż 15 minut...a jeszcze 3 tyg temu po 4 minutach był płacz że już nie chce stać :P potem chwyciła się za uchwyt dolny w spacerówce...ja tę spacerówkę trzymałam ale gdzie tam nie dała kroku do przodu :P nie wie jeszcze że są one do chodzenia ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka