BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 7 miesiąc temu #364567 przez misia88
beadka Chcę raz na zawsze zgubić kg! :D 30 czerwca jedziemy na wesele i chcę zaskoczyć wszystkich :P :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #364596 przez misia88
ewel pisała, że docierają się z Bartusiem z karmieniem, ale jest już coraz lepiej. Może juz jutro wyjdą do domku :D

12 lata 7 miesiąc temu #364599 przez beadka7

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #364617 przez KAMI
brzuszki i niebrzuszki kochane, uspokoiłam się, byłam u siebie w przychodni u położnej środowiskowej, ma takie ustrojstwo do słuchania tętna i słyszałam serduszko Młodego. Tętno prawidłowe, głowa w dole twarzyczką do przodu, pupa po prawej stronie. Jednak położna też trochę zaniepokojona tym nieruszaniem się, kazała mi leżec na lewym boku żeby ni uciskać żadnych żył dających maleństwu krew i powietrze. Jeśli nie będę miała dzisiaj ok 15 ruchów to jutro kazała jechać na IP od razu z torbą żeby w razie czego zostać. Twierdzi, że mały duży (tak wymacała) i może tylko dlatego się nie rusza ale woli też chuchac na zimne

12 lata 7 miesiąc temu #364619 przez KAMI
Ewel przecudownie to napisałaś :) takie słowa i opisane przeżycia mi osobiście dają dużą siłę - dziękuję :)

12 lata 7 miesiąc temu #364621 przez KAMI
Misia na pewno zrzucisz, jesteś chyba jedną z bardziej zdeterminowanych osób jakie znam ! Ja wczoraj odnotowałam 15 kg +

12 lata 7 miesiąc temu #364622 przez katiuszka
Kami cieszę sie ,że poszłaś i się uspokoiłaś:)
Moja Sonia tez mniej ruchliwa od wczoraj, czuje ja ale słabiej. Lekarz mnie pytała czy mniejsza aktywność i że to normalne pod koniec nie mniej jednak obserwować ruchy. Mała wyczuła chyba, że o niej pisze bo dostałam kopytkiem pod żeberko:)

12 lata 7 miesiąc temu #364624 przez KAMI
katiuszka ja też własnie siedze i tworze notesik z ruchami i ten mały uparciuch już mi 4 kopniaki sprzedał od 13.15 a wczoraj , w nocy i nad ranem cicho siedział :)

12 lata 7 miesiąc temu #364635 przez KAMI
Aga taki mały żarcik apropo warczącego męża, byłam dzisiaj w pracy (jest obok przychodni więc porwałam na chwilę kumpelę, żeby ze mną poszła) i też tak gadałam z chłopcami, że stosuję tę naturalną mężowską oksytocynę i nic. Wyobraź sobie, że jednomyślnie stwierdzili, że może muszę spróbować innej :laugh: :laugh: :laugh: gagatki niesamowite :laugh: :laugh: :laugh:

Koledze też żona wczoraj urodziła synka ale przez cesarkę bo termin miała na 9-go. Chłopak zdrowy 3900 waży, widziałam zdjęcie, papla niesamowita :)

12 lata 7 miesiąc temu #364646 przez aga2+1
KAMI cos w tym musi być, bo lekarz mówił mi też to samo - sąsiada poprosić:)
własnie gotuję młode ziemniaczki i jajeczko jeszcze usmażę no i obowiazkowo kefirek mniam:)
Chata posprzątana, pranie zrobione i moja mała też dzisiaj jakaś leniwa strasznie.

12 lata 7 miesiąc temu #364649 przez Brzuszek
Maleństwom jest już ciasno i jak znajdą wygodną pozycję to tak siedzą, a my się niepotrzebnie martwimy.

Ja na obiad też dziś gotuję młode ziemniaczki z jajcem i kefirkiem mniam :)

12 lata 7 miesiąc temu #364650 przez aga2+1
Dziewczyny czy wy też macie cały czas twardy brzuch? Ja tak od 2-3 dni mam i w dzień i w nocy.

12 lata 7 miesiąc temu #364660 przez beadka7

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #364670 przez Brzuszek
My najprawdopodobniej zdecydujemy się na chrzciny w przyszłym roku na wiosnę. Teraz i tak mieliśmy dużo wydatków i jeszcze w czerwcu mój mąż zostanie chrzestnym, a rodzinę mamy sporą, więc żeby zorganizować jakąś imprezę też będziemy musieli przeznaczyć niezłą sumkę.

12 lata 7 miesiąc temu #364680 przez KAMI
ja (my) się cały czas zastanawiamy czy w ogóle robić chrzciny

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka