- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- Brzuszek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Basia ur.27.05.2012 4000g 56cm
A jakich używacie chusteczek nawilżanych? Moim zdaniem najlepsze są Pampers Sensitive.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewel7
- Wylogowany
- rozmowna
akciak a masz jakiegoś fotografa? bo mogę polecić tą naszą panią fotograf
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
Dziewczyna dzięki, mam zamiar się odchamić trochę
- Martita
- Wylogowany
- budujemy zdania
Szczerze powiedziawszy to nie widzę różnicy pomiędzy zwykłymi Pampersami a tymi Premium Care..oba dobre
A co do chusteczek to biedronkowe super, pampersowe rewelacyjne ale nie kupujcie tych cleanik coś tam..przysuche są. Rossmanowe też ok. Innych nie używałam.
- karolina238
- Wylogowany
- budujemy zdania
A chusteczek od początku używam huggies i też muszę zużyc zapasy, nawilżone są super tylko źle się wyciągają z pudełka- jak jest całe to jest ok ale później jest masakra. A i miałam tez jedno opakowanie baby dreamów- ale jak dla mnie są za suche.
Akciak śliczny gaduła
Sesje maluszkowe też piękne, super pamiątka
- karolina238
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Martita
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
Co myślicie o takich zaleceniach?
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
gratulacje!
ingrid
mi sie wydaje ze 1h dziennie to nic. Apropos ortopedów...wiesz co nam ten w wawie powiedział na to że mielismy zalecenie podwójnego pieluchowania?że podwójne pieluchowanie to mit!!! Niech oni wszyscy pójdą w cholerę!
ewel
my jedziemy do olsztyna na sesje z gruponu od chrzesnej
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
A widzisz akciak co lekarz, to lepsze opinie. To co bez sensu przez miesiąc dziecko męczyłam w tych podwójnych pieluchach
Mnie, to ci lekarze wnerwiają-szczególnie jeśli chodzi o maluszki- zapomniałam napisać, że ten ortopeda tekst to za 3-4 miesiące na kontrole-tylko nie wiadomo czy się pani do mnie dostanie, trzeba dzwonić. A jeszcze lepiej, że jego pielęgniarka mówi w razie co można wizytę prywatną u pana doktora 120zł. Kuurde to ja na ten NFZ to bóle składki i gówno z tego. 2 wizyty musi mieć odbyte, bo NFZ mu nie wypłaci, a na 3 wizytę, to umawiaj gdzie chcesz, a najlepiej prywatnie
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
Ingrida czym ten ortopeda uzasadnil to ze nie mozna dziecka sadzać za prędko. w chuscie ono jet praktycznie pionowo, i jest bardzo polecana przeciez miast nosidelka. dziwna opinia.
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
z dwa razy dziennie cwiczymy tez jak u lekarza i ortopedy: za raczki go podnosze leciutko i on cwiczy miesnie karku z "drugiej strony" i podoszenie tak glowki. rozumiem ze tego nie zabronil? bo nasza wrecz przeciwnie...
- iwonaryki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- .. Twoja obecność , warunkiem mojego szczęścia..
A 2 też mi zostało, ale czytałam w necie że mogą trochę polezec tylko muszą byc dobrze zapakowane, to u mnie może się przydadzą jeszcze bo chyba jestem w ciąży oby nie ale nie mam jeszcze @, a brałam bromergon na zatrzymanie laktacji i mam taką cichą nadzieję że to przez niego okres się spóźnia. Jak o Julke staralismy się dwa lata tak teraz wyjdzie ciąża po ciąży Boję się strasznie, że nie dam rady i nie będę mogła poświęcac tyle czasu małej ile bym chciała Aj to życie, załamka
Kochana dopiero co nie dawno urodziłaś więc jeszcze okresu nie powinnaś zacząć po porodzie jest tzw pług i wtedy trzeba bardzo uważać gdyż można szybko w ciążę zajść a używaliście jakiego zabezpieczenia :)Czasami też tak może być że poprzez karmienie dana @ może się opóźniać może dla pewność zawsze możesz pójść do lekarza ja mam kochana córeczki rok po roku i syna prawie 8 letniego i jakoś sobie daję radę choć nie powiem czasami jest mi trudno to wszystko zorganizować ale jakoś radzę sobie
- Dotka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Alicja ur.6.05.2012 58cm 3830g.
co do pieluszek to my używamy białych pampersów i sa naprawdę suuuper huggisy byuły fajne ale tylko te 1 ,2 przeciekały mi w kółko i troszke obcierały używałam jeszcze happy 1 tez były kiepskie mi sie nie sprawdziły. żołte pampersy były ok :)pomarańczowych pampersów nie używalam i z tego co czytam nie spróbuje. słyszałam że właśnie te dada biedronkowe sa suuper pieluszkami
co do rozmiaru pieluszek to też 3 używam i powiem ze nie wiem co jest ale te 3 sa za duże znaczy mała chyba za chuda do nich a dwójki za małe :/ bo juz tak ciasno są
co do wagi tez wazylam się z mala i wyszło że ma 6.5kg więc ładnie
co do spania to moja usypia ok.21 śpi do 1-2 na śpiocha cycek i 5-6 znowu cycek na spiocha no i czasami o 7 sie budzi i gada z lampą a czasem śpi do 9
co do chusteczek to najbardziej mi podeszły huggis później pampersa białe i pampersa zielone rossmannowe i bierdronkowe są za suche jak dla mnie ale świetne do czyszczenia samochodu