- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- labelo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Cię Kruszynko:*:*:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
My w sobote mieliśmy Chrzciny synek spał dopóki ksiądz go nie polał wodą, a jak już sę obudził to słuchał łądnie i nic nawet nie marudził, potem całe przyjęcie grzecznie spał, a jak nie spał to był przekazywany z rąk do rąk- tyle cioć chciało go potrzymać Humor dopisywał mu całe przyjęcie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
no koniecznie umieść filmik
brzuszek
kolki przejdą...wiem że jest ciężko, ale w takich chwilach sobie powtarzałam, że to minie
beadka
śliczne zdjęcie, ty ładna mamuśka jesteś!
labelo
ekstara że z małą lepiej...
i co miałyśmy się spotkać
- labelo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Cię Kruszynko:*:*:*
- Martita
- Wylogowany
- budujemy zdania
Beadka cudownie mały w tych ubrankach wygląda
brzuszek kolki to masakra,ja wypróbowałam wszystkie krople na świecie, polskie, angielskie i niemieckie i wszystko to jeden szajs..ale mam taki specyfik, że kopara opada i mojemu Marcelkowi pomaga! Kup granulki Colocynthis u nas zdziałały cuda. One są homeopatyczne więc nie w każdej aptece będą. Naprawdę polecam.
Ingrid zazdroszczę, moje dziecko nie lubi leżeć na brzuchu, jak tylko go położę to jęczy i płacze. Ale jak na bekanie go biorę to jest zadowolony a przecież też lekko na brzuchu leży.
Słuchajcie, u nas jest już super,mały jje ostatni posiłek ok 22 i śpi do 6 rano! Ładnie przybiera na wadze więc nasza padiatra powiedziała, żeby sobie smacznie spał i nie budzić go. Za to w ciągu dnia nie śpi długo, drzemie po pół godziny Ale chyba wolę, żeby w nocy spał
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- iwonaryki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- .. Twoja obecność , warunkiem mojego szczęścia..
- Martita
- Wylogowany
- budujemy zdania
- karolina238
- Wylogowany
- budujemy zdania
beadka ślicznie wyglądaliście, maluszek cudny
Martitta zazdroszcze przespanych nocy, u nas co najmniej są dwie pobudki
Do mamuś karmiących tylko mleczkiem modyfikowanym- iledajecie maluszkom jeśc na raz i ile razy w ciągu dnia??? bo ja się boję że Julka za dużo je i będzie miała przez to problemy z brzuszkiem
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
no ruski rok!Mimo że mój też ładnie śpi bo od 21-22 do 3-4 to też zazdroszczę
karolina
mój je po 120-150 ml. Wczoraj jadł po 150 ml i zamknął się w 5 posiłkach co 4 h. I tak chyba do tego dąży. Ale ja podaję pokarm odciągnięty 4 na 6 posiłków.
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
ale jak dajecie butelkę z mlekiem modyfikowanym to ile lejecie wody? Bo gdy jest np. napisane że ma spożyć 120 ml, po dodaniu mleka i wymieszaniu robi się 140-150 ml.
Lejecie troszkę mniej wody?
- aostra
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kubuś 06.05.2012r :*
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
Akciak rozmowa super, fajnie byłoby tak naszych chłopców położyć naprzeciw siebie żeby sobie pogadali byłby ubaw niezły podejrzewam
Labelo super, że Wiki już ma się lepiej
Martita nie przejmuj się są kryzysy bo do faceta dłuuugo dochodzi, ze coś się zmieniło ! dacie radę, na pewno lepiej porozmawiać niż uciekać
My jesteśmy po pierwszym szczepieniu (w piątek) i wszystko dobrze, szczepiliśmy Infarnixem penta. Było trochę płaczu ale cyc jest dobry na wszystko !!!! W niedzielę wybraliśmy się na spacer po lesie i nas ulewa chwyciła, myśleliśmy, że padniemy ze śmiechu, my jak dwie zmokłe kury, lało nam się po twarzy a Młody w wózku, okryty folią gadał z niewidzialnym przyjacielem w najlepsze, taką dyskusję prowadził jak profesor jakiś
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
- Martita
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja maluszkowi robię tak jak na instrukcji, jak piszą nalać 120zl wody i dać 4 miarki to tak robię. Wychodzi wtedy ok 130-140ml i mały to zjada. choć czasem tylko 90-100 zje. na dzień wychodzi nam ok. 6 posiłków. A jak mi zostaje w butelce 30ml lub więcej to nie wylewam tego tak jak każą tylko dorabiam i jest ok. Nic małemu nie jest. Moim zdaniem to tylko nakręcanie żeby mleko wylewać i kupować więcej.
- Martita
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja dla małego wybrałam 6w1. Zapisałam go też na Pneumokoki (w czwartek) i się zastanawiam czy iść czy nie iść..?