- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
Misia ja się właśnie zastanawiałam kiedy coś można wprowadzać, ale myślę, że najwcześniej za 2 m-ce zacznę od jakiś soczków, kaszek itp. A Ty ?? A jeśli chcesz to mogę się rozejrzeć za jakimiś tanimi noclegami w Gdańsku wybieracie się na urlop nad morze ??
karolina bardzo dziękuję, ale do modelki to mi daleko
Co do zasypiania to mój mały albo od razu zasypia przy cycu albo przy butli, a jeśli nie zaśnie to kładę go na łóżku lub w łóżeczku, pomarudzi trochę, pokwęka i sam zaśnie, także z tym na szczęście nie mam problemu.
A krzysiu póki co się nie podciąga, ale ma bardzo silny uścisk i jak zaciśnie pięść (często z moimi włosami w środku) to ciężko jest ją rozluźnić lub otworzyć
My chrzcimy w sobotę, mam stresa jak nic, w dodatku nie mam sukienki nic nie mogę znaleźć.. a tą białą którą Wam pokazywałam jednak kupiła siorka..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
Od niedzieli daje mu smoka gdy zasypia i marudzi, pomaga ale pod warunkiem ze nie jest głodny bo wtedy sie drze i go wypluwa.
I pomógł przy spacerach. Wczesniej po godzinie biegłam do domu dawać cyca, a teraz daje smoka, chwilunie marudzi i zasypia. I jeszcz e godzinkę łazimy.
Próbuj. Trafisz na odpowiedni moment i załapie.
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
to jakiś kszmar ta teściowa Zboczona jest
Ja też odciągam mleko i mojemu podaję Póki co na 4 z 6 posiłków starcza
co do usypiania to kładę do łóżka po kąieli i jedzonku,daję smoka, coś mu poczytam, poopowiadam z jakieś 3 min.Mówię często, ze noc się zaczyna i co będziemy robić jutro.Czasami mąż z nim siedzi i parę razy smoka powypluwa, ale szybko dość zasypia
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
Przesyłam link do jego poprzednich zdjęć . Dodałam 5 nowych .w wózeczku, ze mną, jak podnosi głowkę, ze smokiem i COOL DUDE
pokazywarka.pl/rn0egd/
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
sczepionki 5w 1 lub 6w1
* stanowią mniejsze obciążenie dla organizmu dziecka; chociaz uodparniają przed wieloma chorobami naraz, to zawierają okolo 300 razy mniej antygenów w porównianiu do bezpłatnej szczepionki
* otrzymują mniej substancji pomocniczych (konserwantów) niż gdy serwowane sa 3 szczepionki na raz. Tu otrzymują tylko jedną dawkę
Dlatego wszystkie działania nieporządne mają mniejszą szansę wystąpienia bo to jedna szczepionka na raz a nie np. trzy.
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
- aostra
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kubuś 06.05.2012r :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
Chcielibyśmy wybrać się na urlop, ale kolegi mąż zawiódł. Miał nam nakręcić noclegi i ostatnio okazało się, że nie da rady. Teraz musimy na cito czegoś szukać. Będę wdzięczna za każdy tani namiar
Jeśli chodzi o chrzciny to nie martw się. Gorszych, które ja przeżyłam chyba nie mogą być. Ceremonia to pikuś.
akciakWłaśnie sobie uświadomiłam, że dla LILI nie mam żadnej książeczki. Chyba muszę coś kupić i zacząć jej czytać, bo lubi jak się do niej mówi.
dziewczynaAle śliczne zdjęcia Jakie duuże oczka
nataleczkaJak moja Lila miała opuchnięte miejsce po ukłuciu to przykładałam gaziki nasączone sodą oczyszczoną - tak pediatra radził. Jeśli o szczepionki chodzi to wiesz... każdy inaczej mówi. Ja wzięłam 5w1 i jestem zadowolona. Jednak co dziecko to inaczej przechodzi i nie ma reguły. Widocznie Twój maluch tak reaguje na szczepionki i nie wiesz jak zareagowałby po skojarzonych... Głowa do góry, przejdzie mu.
- Dotka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Alicja ur.6.05.2012 58cm 3830g.
nataleczka nie schizuj się jakby było gdybym wykupiła mogłoby byc tak samo albo i gorzej moze dziecko twoje jest bardziej wrażliwe zrobiłaś tak podjęłaś decyzje i na pewno była właściwa dzieci naprawdę różnie reagują
ja własnie jutro będę się umawiać na drugie szczepienia znowu bede przeżywać dorze że to tylko jedno ukucie tym razem ja wybrałam opcje 5w1
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- aostra
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kubuś 06.05.2012r :*