BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 8 miesiąc temu #406764 przez beadka7
Witaj Katiuszka i zaglądaj do nas częściej :)

Kami u nas też się zdarza, że 2 dni nawet 3 nie robi kupki czasami, ja się też martwię, ale podobno to normalne, bo dziecko nie musi się wypróżniać codziennie. Za to teraz przez ten antybiotyk mały robi chyba z 10 kupek dziennie, z każdym bączkiem jest kleks, aż ma całą czerwoną pupę. Ale już dzisiaj po nocce nie było żadnej wydzieliny na uchu także myślę, że synek zdrowieje :) uff

labelo u nas zapalenie ucha objawiało się wydzieliną z uszka, aż miał całe ucho sklejone "miodkiem". Oprócz tego żadnych innych objawów na początku, potem dopiero marudny się zrobił i miał podwyższoną temp. Zazdroszczę, że mała przesypia Ci tak długo, mój śpi max 5-6 godzin pod rząd (oczywście strasznie się z tego cieszę :)), a co do cyców to ja po tych 5-6 godzinach mam jak ja to mówię "kalafior" zamiast cycków i budzę się cała mokra, bo wkładki nie ogarniają :)

MartiO świetnie wszyscy wyglądaliście :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #406769 przez misia88
Hej Kochane!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

KAMINie martw się, będzie dobrze. Może to tylko profilaktyczne badanie. Lepiej, gdy lekarz docieka niż zostawia sprawę. :)

Moja Lilka już też nie robi kupek codziennie, ale jak już walnie to uuuu masakra :P

12 lata 7 miesiąc temu #406960 przez akciak84
Kami
badanie napewno profilaktyczne...trzymam kciuki

ewel

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

misia

dziewczyny mój też oczywiście się ślini i wkłada łapki do buzi. I że to normalne tak? Bo już sie niepokoiłam.

12 lata 7 miesiąc temu #406983 przez Dotka
ślinienie normalne :) moja sobie znowu przypomniała o dolnej wardze i ślini się na potęgę

Misia dobrze że masz tak fajnego i mądrego tatę i że pomógł :)

12 lata 7 miesiąc temu #406990 przez ewel7

12 lata 7 miesiąc temu #407059 przez KAMI

12 lata 7 miesiąc temu #407072 przez Ingrid29
KAMI trzymamy kciuki razem z Arturkiem :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #407074 przez KAMI
MartiO pamiętasz może ile u Was trwało to badanie?

12 lata 7 miesiąc temu #407118 przez aostra
Hejka, jak narazie byłam bierną czytelniczką czerwcówek (tak się pisze? :P) bo mialam rodzić w czerwcu, ale urodziłam w maju wczesniaczka to przerzuciłam sie do was, ba nawet jak czytam to pewniej sie czuje, bo myslalam, ze tylko ja mam tylko takie problemy, a zaszkodziłam bym dziecku (zreszta nie tylko ja...)

a co do kupek to moj szkrabek tez nie umial na pocztatku kupek robic, i tesciowa pod moja nieobecnoscią( zdawalam egzaminy na uczelni) wkładala mu mydło do pupy!!! boje sie jej zostawić malego pod opieką, bo zawsze wyskoczy z durnym pomyslem. i sprawdza czy małemu jest po raczkach, a maly jest wczesniakiem i w pierszym miesiacu jak byl malutki i chudziutki to raczki caly czal mial zimne, i go nieraz tak ubierala, ze byl przegrzewany...
Nawet teraz jak sa upaly to najchetniej by mu ubrala skarpetki frotte i spiochy, i czapke, i to jeszcze w domu,(juz wiem czemu moj luby jak choruje to tak ciezko) ;/

12 lata 7 miesiąc temu #407138 przez dziewczyna84

12 lata 7 miesiąc temu #407139 przez KAMI
aostra super, że twój luby się nie daje !!! dacie radę i z Kubusiem stworzycie fajną rodzinkę :) pozdrowionka i pisz częściej :)

swoją droga jestemn ciekawa jaka byłaby moja teściowa gdyby żyła.... mam nadzieję że nie tak zołzowatą zmorą

12 lata 7 miesiąc temu #407141 przez KAMI

12 lata 7 miesiąc temu #407144 przez KAMI
a Maksio na cycu waży już 7 kg !!!

12 lata 7 miesiąc temu #407151 przez aostra
to już twój Maksiu taki maly klocuszek :) chciałambym tak, żeby moj chcial tak cyca ;/ ja akurat sciagam mleko laktartoem, jest to meczace, dzieki bogu ze mam bardzo dobra laktację, dziennie scicagam ponad litr, czyli prawie dla dwojki starczy :) (wysłac komus poczta? :P) Moj prawie 6kg, a wazylam na wadze lazienkowej.

12 lata 7 miesiąc temu #407157 przez dziewczyna84
Kami to super wazy:)
i ja tez tak mam jak ciebie czytam :)
Maciuś 5,5 kg. wczoraj sie wazylismy :) nasze pulpeciki hihi

dla mnie karmienie piesią to cos cudownego. jego usmiech w między czasie w cycem w buzi i to spojrzenie... strasznie sie ciesze ze mogę tego doświadczyc.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka