BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 5 miesiąc temu #168503 przez mufa
Carolin najbym swojego słyszała. Ja z jednej strony się cieszę, że wracam do pracy, bo on będzie siedział z Karolą przez 3 tyg jego urlopu to zobaczy jak to się fajnie z dzieckiem "bawi" i jeszcze mu wszystko będę wgarniać, a to że w kuchni nie posprzątane, a to że obiad nie taki to może wtedy zrozumie i doceni co ja robiłam jak w domu siedziałam.
A teraz jak mnie całymi dniami nei będzie to wiadomo obiadu nie będę gotować, bo i kiedy, sprzątać tylko w sob.
Dodam, że ja będę wychodzić z domu o 6:30 a wracać o 18 jak dobrze pójdzie.

To się wygadałam i mogę iść spać.
Do jutra dziewczynki.

A i poproszę o kciuki, bo kumpela trafiła dziś do szpitala, a jest w 33 tc, bo skurczy dostała i już ogólnie ogranizm gotowy do porodu, teraz walczą o te 2 tygodnie, żeby płucka dały radę - dostaje sterydy i miejmy nadzieję, że wytrzyma jeszcze trochę.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #168515 przez Asiersa
Ja na szczęście już nie mam takiego problemu z P :P
Co do głosików, to postaramy się pamiętać :)
Ilonko, nawet nie śmiem pytać o Twoje nowe dzieła :P
Mufa, mój Tomcio w 32-33 tyg był już na świecie :P co prawda 1,5 kg, ale był :P Na szczęście wszystko skończyło się dobrze, dostał 9 pkt i po miesiącu do domu :) Tak więc powiedz koleżance, że trzymam mocno kciukasy :kiss:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #168555 przez Emme
Dzień dobry :)
Tak jeszcze wracając do tematu tych, tych... mężczyzn :P to najbardziej lubię tekst typu "jak chcesz to możemy się zamienić, wolałbym cały dzień spędzić w domu z córką niż zap..". jak jeździłam na zajęcia, to on sobie zabrał tyłek i szedł do rodziców na obiad, a dla mnie nie pomyślał nawet o chlebie. no, ale jak tak można nie zrobić obiadu (na 12!)? przecież zajmowanie się dzieckiem nie jest aż tak absorbujące.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 5 miesiąc temu #168589 przez Asiersa
faceci zawsze dużo mówią a mało robią :D

Tolik jest śliczny :P i to zdenerwowanie wypisane na buźce :kiss:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 5 miesiąc temu #168591 przez alutka1011
Tola uroczo wygląda nawet jak się denerwuje :laugh: :kiss:
MĘŻCZYŹNI-problem chyba każdej kobiety!Ale głowa do góry po deszczu zawsze wychodzi słońce!

13 lata 5 miesiąc temu #168596 przez asia26
czesc dziewczyny tak podczytuje i musze sie wtracic :) my raczej jestesmy dobrana para z moim R. aczkolwiek tez zdarzaja sie klotnie o to jak moge byc zmeczona przeciez bylam tylko w domu z dzieckiem ale i tak mam wilekie szczescie bo R. pomaga mi w czym sie tylko da :D ale glowy do gory bedzie dobrze :) Tolineczka kochana zlosnica :) Mufa trzymamy kciuki moooocno :*

13 lata 5 miesiąc temu #168600 przez Emme
u nas chyba dolne 2 dają znać o sobie. dziąsła ma tam rozpulchnione i chyba widać kreseczki, chociaż bardzo trudno sprawdzić :S udaje się tylko jak płacze :P

13 lata 5 miesiąc temu #168692 przez asia26
o brawo dla Tolinki :) nam tez gdyby nie pojawialy sie bardzo widoczne krwiaczki ocena wychodzenia zabkow bylaby bardzo trudna bo jak chce zajrzec to Oliwcia zamyka buzie i nie otworzy a na sile nie chce :)

13 lata 5 miesiąc temu #168698 przez Emme
Zapomniałam też napisać, że Tola dziś pierwszy raz spała sama w pokoju (nasze łożę już przewiezione :P). tera zastanawiamy się czy dalej będziemy spali we 3 w jednym pokoju czy "dać" jej jeden pokój. myślę, źe one tego nie odczuje, ale mi jakoś tak przykro :P

13 lata 5 miesiąc temu #168711 przez asia26
moze lepiej jak dzis juz jej sie udalo samej spac to ja przenies do Jej pokoju :) ja wiem ze bede miala problem z Oliwka potem ja przeniesc ale narazie nie mamy szans zeby spala w osobnym pokoju :( a zawsze takie zmiany wczesniej przeprowadzac kiedy dziecko troche mniej swiadome tego co sie wokol dzieje :)

13 lata 5 miesiąc temu #168715 przez Emme
tak sobie to właśnie tłumaczę :P

13 lata 5 miesiąc temu #168732 przez asia26
wydaje mi sie ze jak tylko macie mozliwosci zrobic Toli osobny pokoj to wszyscy na tym lepiej wyjdziecie :) i ciesze sie bo do forum dolaczyla moja kolezanka :D

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #168734 przez Emme
oo, a w roli mamy z brzuszkiem czy bez? niech no się tu nam przywita :D

asia26 napisał:

Czesc Tygrysku :) ciesze sie ze zajrzalas :) napewno bedzie Ci razniej w pewnych kryzysowych chwilach ktore napewno Cie dopadna :) nasze forum to bardzo fajna grupa wsparcia :) i powtorze sie ale nasza trojka czeka na odwiedziny Waszej trojki a jak nie to my sie zjawimy u Was i pozalujecie :P

już wszystko wiem :D

13 lata 5 miesiąc temu #168735 przez asia26
z brzusiem ciesze sie bardzo bo sie starali i nie chcialo wyjsc i sie w koncu udalo :) jest na grudniu :) poznalismy sie na wczasach z okazji naszej podrozy poslubnej :)

13 lata 5 miesiąc temu #168877 przez paulina2209
ja też się zatanawiam jak przeżyję nocną rozłąkę :(
mam chwilę przerwy w pakowaniu więc stwierdziłam że zobaczę co u was.
dziś wieczór znów spędze sama przed telewizorem i jeszcze nie ma nic ciekawego
Toluś super minki robi :kiss:
Asiu trzeba zaprosić do nas Twoją koleżankę

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka