BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 5 miesiąc temu #167621 przez asia26
czesc kochane jak rano udalo mi sie wejsc tak wieczorem jakas wada serweru czy cos :angry: wczoraj pracpwity dzien z bratem poszlam na zakupy uzupelnic znow moim chlopakom lodowke i z bratem po buty ale nic se nie kupil :dry: pogoda byla spoko wiec potem poszlysmy do mojej siostry z dziecmi sie przywitac bo z obozu rowerowego wrocily :) potem na obiadek i do R. do pracy i tak posiedzialysmy na ogrodzie potem pojechalismy sobie na obiadek i z Kaja do weterynarza zaszczepic na antykoncepcje :) Oliwka fajnie z weterynarzem dyskutowala i smiala sie z Kaji jak jej igle wbijali ciekawe czy za tydzien jak ja beda szczepic tez bedzie jej tak wesolo ;) potem z psina na spacer jeszcze i wieczorkiem juz do domku okapac mala i troche w koncu odpoczac :) a dzis za oknem znow fatalna pogoda :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #167640 przez Asiersa
U mnie dzień też się nie najlepiej zaczął :(
Rodzice i rodzeństwo pojechali na pogrzeb wujka...ja nie pojechałam, bo nie miałam z kim zostawić Tomka.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 5 miesiąc temu #167656 przez paulina2209
witajcie Monik śpi ja mam chwilę czasu.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Alutka kup na urodzenie leżaczek a na chrzciny kolczyki i ew. krzesełko jak tak na chrzciny dostałam dla Moniki

13 lata 5 miesiąc temu #167665 przez asia26
Emme wlasnie jestes? Oj dziewczyny ten error wykancza czlowiek wie co chce napisac i przez ten error tracin watek :( Asiu Ty najlepiej sie tam miedzy ich nie wtracaj bo jak przyjdzie co do czego to beda pretensje do Ciebie cos wiem na ten temat :) Paulinka a jak tam Moniczka :)

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #167672 przez paulina2209
Asiu zgadzam się z Tobą wtrącanie się między kończy się zawsze źle dla tej wtrącającej. Ciekawe co jest przyczyną tego ciągłego erroru.

A Monika popłakuje przez sen w nocy budzi się z krzykiem średnio co 1,5 godziny zębów nadal brak. próbuje sama stać co kończy się zawsze upadkiem a ją to bawi, chyba że leci na podłogę to już mniej wtedy.

A i jeszcze wyjeżdżam na urlop w niedzielę i czeka mnie szykowanie i pakowanie do wyjazdu czym jestem przerażona bo muszę zrobić to sama :(

13 lata 5 miesiąc temu #167677 przez Asiersa

Wtrącać się nie mam zamiaru, ale też nie mogę patrzeć na to jak męczy się bliska mi osoba :(

13 lata 5 miesiąc temu #167679 przez asia26
urlop super nas w tym roku chyba nie dosiegnie ten zaszczyt :( a przydalby sie :( a Moni moze ida zabki? czy Ty karmisz ja sterydami :D A TAK WOGOLE Tomcio mis slodki :*

13 lata 5 miesiąc temu #167686 przez paulina2209
powiem ci tak mój mąż mawiał "3 lata robiona to musi mieć jakieś znaczenie i musi być dobrze....." :lol:
a co do urlopu to już sama nie wiem czy mam się cieszyć. :(

13 lata 5 miesiąc temu #167695 przez asia26
ciesz ciesz sie moja droga :) bedzie super napewno :) Asiu musisz isc jak Ci serce podpowiada :)
Emme kaj żeś je :)

13 lata 5 miesiąc temu #167735 przez Asiersa
My najprawdopodobniej wyjeżdżamy w niedzielę wieczorem, ewentualnie w poniedziałek :)

Paulinko, a cóż się tak smutasz, hmm? Głowa do góry :)

Asiu, dziękuję Ci za misia :kiss:

13 lata 5 miesiąc temu #167758 przez asia26
nie ma za co :) przeciez taki wlasnie jest !!!!

13 lata 5 miesiąc temu #167760 przez paulina2209

13 lata 5 miesiąc temu #167778 przez Asiersa

13 lata 5 miesiąc temu #167784 przez paulina2209

13 lata 5 miesiąc temu #167788 przez Emme

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka