BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #181637 przez Asiersa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mój dzielny chłopczyk :*:*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 miesiąc temu #181646 przez Natka

sorry ale dzis mam naprawde dola :angry:

13 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #181651 przez Martynka__89
Oj Natka przykro mi, nie dziwie się że jesteś delikatnie pisząc wkurzona. . Mój mały też kocha wodę :) Asiu tort nr. jeden wpadł mi w oko ;) Co prawda do bielska mam kawałek, ale może będę miała dobry motyw na kilku dniowy wypad w góry :)

Pozdrawiamy.

Moja Kropeczka:(9.02.2015

13 lata 4 miesiąc temu #181676 przez alutka1011
Siostra wczoraj przyjechała z siostrzeńcem na noc i właśnie pojechali i jakoś nie miałam czasu żeby cos napisać.
A jeszcze moje dziecię od wczoraj ma biegunkę :(

13 lata 4 miesiąc temu #181749 przez Groszek
Groszki witają i przepraszają za tak długą nieobecność... Nie mamy internetu :( ale tęsknimy za Wami jak diabli... U nas wszystko do przodu, Michaś zdrowy, jedyne co to nie chodzi... ale dzielnie się rehabilitujemy i do przodu :) Postaram się wpaść na dłużej ale kiedy to jeszcze nie wiem :(

Pozdrawiamy serdecznie każdą z Was :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 4 miesiąc temu #181874 przez asia26
Zaczne kolejno jak zwykle mam w zwyczaju :laugh:
1. Emme i Groszeczki witajcie moje slonca :kiss:
2. Oliwka tez uwielbia wode i codzien na baseniku u tesciow jestesmy ale mala zlosnica juz wybiera co sie jej chce a czego nie i wchodzi do wody kiedy chce wychodzi kiedy chce biega naga po sloncu i opalona juz jest jak maly murzynek :dry: to niezdrowe ale tak sie drze jak ja zabieram z jej toru ze szok zlosnik maly sie zrobil i tyle :ohmy:
3. Dziewczyny ja ostatnio jakies 2 tyg temu dostalam 1 @ od porodu ale za to trwala 3 tyg i skonczyla sie 2 tyg temu wiec wiem co czujecie :(
4. Spotkanie to moze byc klopot bo my zawsze w biegu zakupy a przez dzien nie mam auta ale zapraszam do skoczowa :)
5. Tolinka wspaniala dziewczynka i czekamy na zdjecia Misia Groszka i Alutki :)
6. bylam dzis zalatwic badania przed powrotem do pracy i znow mam dola jak pomysle ze Oliwke musze zostawic :( dlaczego zyjemy w tak
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
kraju ze matka nie moze siedziec spokojnie w domu ze swym dzieckiem i spokojnie otzrymywac za to pieniadze :( no normalnie chyba osiwne ze stresu i czuje sie jak wyrodna matka ze musze ja zostawic nie moge sobie tego wyobrazic :(
7. Ilonko gdzie jestes :unsure:
i pewnie cos zapomnialam ale juz nie wiem co :)

13 lata 4 miesiąc temu #181885 przez Asiersa
Witajcie Groszki :kiss: :kiss:
Emme, tak jak już napisałam, zdjęcia cudowne i mała biegaczka też :D
Asieńko, Oliwka to taki sam nerwusek jak Tomek :silly:

U mnie jest troszkę inna sytuacja bo niedoszła teściowa bardzo chce zabierać Tomka na spacery i w ogóle zabierać go do siebie SAMEGO. Ale ja powiedziałam, że nie wszystko musi być na jej warunkach. Ja jestem mamą i ja będę decydować o Tomku a nie ona. Ona za przeproszeniem ma
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Dawałam jej Tomka na spacery jak był mniejszy, ale ona chce wprowadzać w moje życie swoje zasady :huh:

Asieńko, a co do siedzenia w domu z dzieckiem i wychowywania go to niestety nie można sobie już na to pozwolić :( Kiedyś kobiety nie pracowały, wychowywały dzieci i było dobrze. Wypłata męża wystarczała na wszystko. A teraz? Ehh, szkoda gadać :(

13 lata 4 miesiąc temu #181891 przez asia26
dzieczyny moze to glupie ale jestem taka szczesliwa bo wlasnie gosc mi zadzwonil ze mam sie teleportowac na cmentarz odebrac nagrobek mojej Mamy :D tak na to czekalam :) a spoznil sie juz 22 dni wiec jestem tym bardziej szczesliwa ze w koncu sie udalo :)

13 lata 4 miesiąc temu #181917 przez Asiersa
Nie jest to głupie Asieńko :)
Czekałaś na to, chcesz żeby było ładnie i robisz wszystko dla mamy :)
Buziaki :kiss:

13 lata 4 miesiąc temu #181930 przez alutka1011
Haj ja mam już dość wcześniej Maja miała biegunke wczoraj goraczke 38.5 a dziś 38.8 na 13.00 idziemy do lekarza mam nadzieje że nie wylądujemy w szpitalu że to nie jakiś wirus :(

13 lata 4 miesiąc temu #181939 przez Natka
witam was kochane i dziekuje:) dziś mam dobry humorek :D

Asiu zgadzam sie z Asiersa :) to wcale nie jest glupie :*

Alutka mam nadzieje ze Maja nie trafi do szpitala ... Piotrus w czerwcu mial biegunke i goraczke trafil do szpitala i to na 2 tygodnie :( wiec trzymam kciuki za mala
(chyba cie nie pocieszylam co ? )

13 lata 4 miesiąc temu #181949 przez mufa
Alutko u nas sytuacja taka zawsze przy ząbkowaniu jest.
Natka dobrze, że dzisiaj już lepiej z humorkiem, powiem Ci że ja to bym chciała Karo do żłobka posłać, ale nas nie stać na to :(
Asiu super, że pomnik w końcu gotowy, na pewno piękny będzie.

O tak ja też czekam na zdjęcia Miśka Groszkowego ;)

I ja dzisiaj siedzę w pracy to wesoło mam.

13 lata 4 miesiąc temu #181956 przez Asiersa
Alutko, na pewno będzie wszystko dobrze :)
Daj znać później co i jak :)
Natka, cieszę się, że humor Ci się polepszył :side:
Mufa, chyba masz luzy w pracy :D

13 lata 4 miesiąc temu #181993 przez mufa
Jest po 20 to i faktur jeszcze nie ma i luzy wielkie, ale już jeden klient był na 30 sek :D

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #182027 przez mariosponge
OMG! 505 postów! w życiu tego nie nadrobię!!!

Witam wszystkich! Wreszcie mam chwilę spokoju i mogę sobie na luzie wejść na forum i popisać!
Wróciliśmy 1,5 temu, było ciężko, ale po swojemu fajnie. Kiedy przyjechał mąż, wtedy było tylko fajnie :)
Andrzej już posiada 4 zęby i jednego w drodze, chodzi trzymając się tylko jednego mojego paluszka, gada jak zwykle "mama", "baba" i jeszcze coś czego nie rozumiem. Właśnie ma okres pierwszego w życiu buntu, potrafi zrobić mi awanturę nie wiadomo za co, nakrzyczeć na biedną babcie w autobusie z takim wyrazem twarzy, jakby ona mu matkę zabiła... Natomiast przy tatusiu to najgrzeczniejsze dziecko na świecie :D
To tak w skrócie. Bardzo mi miło wszystkich tutaj widzieć, i powiem szczerze, że stęskniłam się strasznie. Tylko że mam taki zapiepsz w domu, że nie mam czasu wchodzić na forum. Andrzej mi rozwala dom, jedno sprzątam, on już inne rozwala i tak w kółko. Zresztą, pewnie macie to samo, więc co ja tam będę opowiadać. :)

[/url]
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka