BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 4 miesiąc temu #183025 przez paulina2209
Monika chodzi dziś po domu w samych majtkach żeby dupka też odpoczywała ja gotuje obiad i coś cicho w domu więc ide sprawdzić a Monik siedzi w przedpokoju i smaruje podłogę
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
ale zabawę miała przy tym :lol: chyba ząbek 2 idzie :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 miesiąc temu #183026 przez carolin1
Hej

U nas też upał 30 w cieniu i wieje silny wiatr (taki gorący jak w tropikach), normalnie czuć afrykę hihi...

Cierpliwości dla mam, którym dzieciaczki marudzą i męczą się z powodu ząbków. Dołączam do grona - mamy to samo. Idzie siódmy ząbek...

Mam nadzieję że obrączka i pierścionek znajdą się. Ja też kiedyś wpadłam w panikę bo myślałam że zgubiłam swój a do kremowania rąk zdjęłam go i położyłam w dziwnym miejscu dodam w samochodzie podczas jazdy (pasażer) i miałam otwarte okno i byłam przekonana że wypadł przez nie. Zatrzymaliśmy się nieopodal i myślałam że całą drogę przejdę aby go szukać ale na szczęście się znalazł w aucie... także życzę również aby zguby się odnalazły.

13 lata 4 miesiąc temu #183027 przez mariosponge
Kaszkę Andrzej zje, ale tylko z bananem. Mama nauczyła mnie gotować na mleku kaszę owsianą, po czym ją miksuje w blenderze z bananem, czasami jabłkiem. Wtedy Andrzej ją z chęcią zjada, no ale przecież nie będę mu dawać codziennie kaszę...
Dzisiaj mu zmiksowałam jabłko z bananem i gruszką, zjadł wszystko. Teraz dawałam mu barszcz czerwony z kalafiorem. 2 łyżki zjadł z chęcią, ale więcej nie udało się wcisnąć.
Mam wrażenie, że Andrzej je tylko to, co zawiera banan. A mięso to już w ogóle nie toleruje. Zauważyłam dziś, że pękają mu paznokcie, wszystko przez brak żelaza, tak myślę :(

Mąż mnie uspokaja, żebym się nie martwiła tym jago brakiem apetytu, bo on i tak dobrze wygląda, nie chudnie, więc wszystko w porządku. A ja myślę, że to można wytłumaczyć całonocnym ssaniem piersi. Mleko jest tłuste, dlatego dzieciak tyje...

[/url]

13 lata 4 miesiąc temu #183028 przez paulina2209
u mnie na razie 2 idzie ząbek nie należymy do rekordzistów w posiadaniu :laugh: :laugh:

i Monik na balkonie w misce :lol:

Załączniki:

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #183029 przez paulina2209
Marusiu to ja już wiem i odpowiadam ci na twoje zmartwienie. jeżeli Andrzejek je dużo w nocy to w dzień jest najedzony. też to przerabiałam. co drugie karmienie dawałam Monice pić lub starałam się uspać wiem że to jest trudne ale po 7 dniach wszystko wróciło do normy
A i Monika je codziennie kaszę rano i wieczorem przed kąpielą

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #183030 przez mariosponge
hehehhe ale śmieszne zdjęcie, widać, że Monice taka kąpiel bardzo się podoba :D
Pewnie masz rację. Tylko nie wiem czy uda mi się to zmienić, bo w nocy jestem kompletnie nie świadoma co robię. Nic nie pamiętam z nocy :D Wiem tylko że idę spać z Andrzejkiem "na cycu" i budzę się z nim już na innym boku, ale również karmiąc.

i jeszcze jedno:) Może Monika nie należy do rekordzistów w posiadaniu zębów, ale za to na pewno jest rekordzistką w rozwijaniu się fizycznie. Pamiętam, że ona wstawała, kiedy Andrzej jeszcze nie umiał usiąść i ledwo raczkował:)

[/url]

13 lata 4 miesiąc temu #183207 przez Asiersa
Marusiu, myślę, że mąż dobrze Cię uspokaja :) Jeśli Andrzejek nie chudnie i jest zadowolony, to ogólnie wszystko powinno być w porządku :)
Podziwiam Cię z tym nocnym karmieniem :side:
Paulinko, Monisia jest śliczna :) Widać, że zabawa w wodzie jej się podoba :) Ojjj mamusia... ale córuni przyniosłaś ulgę w ten gorący dzień :side:
Co do ząbków Monisiowych to Marusia ma rację :) Może nie jest rekordzistką, ale za to potrafiła wcześniej zrobić wiele innych rzeczy, o których nasze dzieci mogły tylko śnić :)

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 4 miesiąc temu #183419 przez asia26

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 4 miesiąc temu #183422 przez paulina2209

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 4 miesiąc temu #183429 przez asia26

13 lata 4 miesiąc temu #183433 przez paulina2209

13 lata 4 miesiąc temu #183435 przez asia26

13 lata 4 miesiąc temu #183440 przez mufa
Asiu współczuję, a może pogadaj ze swoją gin o jakiejś plastyce tego i będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #183452 przez paulina2209

wysłałam tatusia na spacer po wielkich kłótniach że nie chce iść sam poszedł a ja odpoczywam

Monika dostała jakiś dziwnych plam na szyi i rączkach trochę na plecach wygląda to tak czerwony placek a na nim takie jakby pryszcze bardzo małe. nie wiem co to może być i już się denerwuje

13 lata 4 miesiąc temu #183460 przez mariosponge

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka