BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 4 miesiąc temu #182681 przez chłopek
Ksawery na szczeście nie ma biegunki ani gorączki też mu idą ząbki ale tylko dwa górne siekacze. taki nieznosny jest ze szkoda gadac nic nie da sie zrobic bo by tylko na rączki chciał

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 miesiąc temu #182742 przez Asiersa
Hejka z rana :D

Tomek dzisiaj obudził się o 5 rano :ohmy: No szok normalnie :S
Ja właśnie piję kawkę, jem śniadanko i za chwilkę śmigam do kancelarii zamówić mszę na roczek. Boziu, kiedy to zleciało to ja nie wiem :blink: Tak sobie myślę, że zamówię mszę na 15 października ale zobaczę co mi powiedzą... Nie wiem czy mają tam jakiś swój system czy zgodzą się bez problemu na 15.10 :P

Do później :kiss:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 4 miesiąc temu #182802 przez asia26
dziewczyny taki upal ze szok :)
Anetko buziaki dla Mai :kiss: teraz to bezie buzia pełna ząbków :)
Asiu tak tak jak to szybko leci normalnie szok jakis :) nie pamietam co mialam jeszcze napisac ale przez te upaly to mnie normalnie jakas zacma umyslowa chwyta :) aha wiem Pati przykro mi z powodu obraczki i pierscionka :(

13 lata 4 miesiąc temu #182812 przez mufa
Witam!
U mnie tragedia, bo znowu @ mam już drugi raz w tym mies. :( i to jeszcze strasznie bolesny, skurcze i tym podobne. Do tego jeszcze mam katar i gardło boli - na szczęście Daniel dziś zabiera Karolę do teściówki, więc jak przyjadę do domu to od razu do łóżeczka się położę i może do jutra przejdzie coś.

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #182866 przez mariosponge
Chciałam wczoraj wejść, ale się nie dało. Zrobiłam test, i wyszedł negatywny, ale wciąż nie mogę uwierzyć, bo byłam i jestem nadal pewna że jestem w ciąży!

Andrzej mój się zbuntował przeciwko jedzeniu, je codziennie rano jabłko z bananem i w ciągu dnia nic więc, ewentualnie jakieś chrupki podjada, czy kawałeczek chleba. Olał wszystkie zupki, obiadki, które już sama gotuje a nie kupuje :) Na kupowane on się nawet patrzeć nie może, musiałam przejść na domowe jedzenie... Nie wiem co mu się dzieje, mam nadzieje że to przez zęby. No ale cyca ciąga jak w pierwsze miesiące życia, co 2 godziny. A najbardziej mnie dziwi, że ta jego "głodówka" trwa już ok tygodnia, a moje dziecko nie chudnie...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mufa współczuję Ci, trzymaj się!!!
Alutka, ucałuj córunie, dzielna dziewczynka!
Asiu, ja osobiście jestem w szoku, że z takiego kruszynka taki wielki chłop urósł :)
Chłopek biedaczek, no ale wszyscy to muszą niestety przejść...
Sisuniu, ja też raz zgubiłam obrączkę, ale na szczęście ją znalazłam. Od tej pory nie zakładam, czekam aż się ogarniemy i zmniejszymy ją :)

[/url]

13 lata 4 miesiąc temu #182885 przez paulina2209
witajcie
mam nadzieję że obrączka się znajdzie ale jak nie to nie zamartwiaj się :kiss:
Marusia to może lekarza odwiedź albo zrób badania krwi na bete to wtedy będziesz wiedzieć na 10000%

13 lata 4 miesiąc temu #182891 przez Asiersa
Marusiu, a może Andrzejek nie chce tak za bardzo jeść bo jest bardzo gorąco... :(
Tomek też odmawia posiłków i nie zjada wszystkiego tak jak bym chciała, ale tak to sobie tłumaczę, ze ciepło jest i pewnie dlatego :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zamówiłam mszę, ale nie na 15 października tak jak chciałam, tylko na 29. Nie dało się inaczej bo terminy już były pozajmowane a 29 o 17:00 będą dzieci do chrztu i przy okazji roczek Tomka :)
Mufa, dla Ciebie też dużo zdrówka! :kiss:

13 lata 4 miesiąc temu #182898 przez paulina2209
muszę iść z Moniką na spacer i do sklepu a jest taka duchota że na samą myśl o wyjściu jest mi słabo :(

13 lata 4 miesiąc temu #182899 przez Asiersa
Ja poszłam z Tomkiem na spacer przed godz 10 i wróciłam niedawno. Chciałam wykorzystać tą porę, gdzie nie ma jeszcze takiego skwaru.
Wychodziłam z nim to było 24 stopnie a jak wróciłam to już było 29,8 :dry:
Teraz przeczekamy w domu ten największy skwar i wyjdziemy koło 17-18 bo wcześniej bym się chyba rozpuściła :silly:

13 lata 4 miesiąc temu #182903 przez paulina2209
ja też wychodzę późnym popołudniem ale muszę iść teraz do sklepu, wezmę ją chyba w chustę żeby szybciej było.
Asiu kiedy przyjedziesz do Wrocławia? ;)

13 lata 4 miesiąc temu #182905 przez mariosponge
Ale u nas jakieś nie całe 17 stopni, wcale nie jest gorąco, i od kiedy wróciliśmy z Ukrainy, jeszcze nie było.
Paulina, za jakiś tydzień powtórzę test, a do lekarza wcześniej niż za 3 tygodnie się nie dostanę.

[/url]

13 lata 4 miesiąc temu #182982 przez Asiersa
Paulinko, mieliśmy jechać jak siostra była, ale ona już wróciła do siebie :(
Więc nie wiem kiedy przyjadę :(

Marusiu, to ja już nie wiem co myśleć na temat Twojego niejadka :( Może mu się odwidzi za jakiś czas :)

Aaa i zrobiłam małe sprostowanie w naszych ząbkach :) Nie mamy trzech ząbków tylko dwa :) Ta górna dwójka nadal nie przebita, więc sama nie wiem czy to ząb był :S :S

13 lata 4 miesiąc temu #183005 przez asia26
Asiu zabek i tak wyjdzie bo musi :) Marusiu moja Oliwka przy upale znow je za 100 nie wiem dlaczego ale normalnie sie objada wazy juz tez 9 kg wiec jak na nia to super :D no nic uciekam do gina :D papa :)

13 lata 4 miesiąc temu #183017 przez paulina2209
Monika też marudzi przy zupach ale i tak jej daje, czasem trzeba na głowie stanąć żeby zjadła. a spróbuj dać Andrzejkowi kaszkę
ale upał mam 36 stopni w cieniu. kąpałam Monikę dziś na balkonie

13 lata 4 miesiąc temu #183023 przez Asiersa
U nas jest teraz 32,5 st w cieniu :huh:
Jak Tomek wstanie to też naleję mu wody do baseniku. Niech się ochłodzi troszkę bo cały spocony jest boroczek :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka