BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 3 miesiąc temu #201136 przez carolin1
Hej dziewczyny,
Wczoraj mnie nie było bo od rana przygotowania i logistyczne rozplanowanie bo wczoraj balowalismy na weselu.
Dzis poprawiny na które już zabralismy córcię ale niestety dostała gorączki i to wysokiej bo ja mierze a tam 39,3 kreski. szybko do lekarza, a on stwierdził, że to wirus. Także mała maruna i zasmarkana itd. Już temperatura troszke spadła, mam nadziję że szybko z tego wyjdzie...

Sylka dzięki za podpowiedź jak ukryc zdjęcie, nastepnym razem spróbuję.

Asiersa suoer te zaproszenia!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Emme moja równiez strasznie zainteresowała sie autkami. Zauważyłam jak kuzyn zostawił u nas przypadkiem autko no i teraz na wyjeżdzie w bawialni też strasznie ją ciłągnęło do wszystkich aut także tez czeka mnie zakup jakiegoś.

Monika świetnie tańczy z miśkiem :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #201247 przez mufa
nie było mnie parę dni, a tu tyle nadrabiania :D
My już po weselu, było super, wybawiliśmy się na całego. Karola zrobiła furorę wśród gości, do 24 spała na sali obok głośników, a potem poszłam z nią spać już do pokoju. Ogólnie rewelka, pierwsze nasze wyjście od urodzenia Karolci, super się tańczy we trójeczkę. Jedzonko pyszne, tak mówiła Karo ;) tylko ta droga strasznie długa, bo jechaliśmy ok 5 godz :( Także dzisiejszy dzień w pracy mogę zaliczyć do ciężkich :(

Spóźnione, ale szczere STO LAT DLA Emme.

Wracam do jakiejś roboty, ale może kawkę??

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #201278 przez Asiersa
Hejka :) u nas noc tragiczna :( znów był krzyk, pisk i płacz :(

Wczorajszy wypad do Brennej zakończony sukcesem :) Odwiedziliśmy też standardowo Wisłę i Szczyrk :) W Wiśle zjedliśmy tylko oscypki z żurawiną z grilla i do Szczyrku :)

Tomek o wiele lepiej znosi podróż w nowym foteliku :) wcześniej się denerwował jak nie spał a teraz wszystko widzi i jest O.K :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mój dzielny chłopczyk :*:*
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #201301 przez alutka1011
U nas tż nocka tragiczna jeszcze dzisiaj do mnie przyjechała @ :angry:
Ale Tomus słodko spi!
Paulinko Monisia może już śmiało iść do YCD :laugh:
Czekam na mamę i muszę się za mycie okien wziąść :dry:

13 lata 3 miesiąc temu #201384 przez mariosponge

[/url]

13 lata 3 miesiąc temu #201407 przez asia26
Marusia zawsze chcemy Cie sluchac :*
brawo dla wszystkich zdolniachow :)
ja pisze zeby sie zameldowac i do wieczorka zarazem wtedy na dluzej sie pojawie :)

13 lata 3 miesiąc temu #201706 przez alutka1011
A co tu taka cisza :ohmy: Przecież weekend się skończył! :laugh:

13 lata 3 miesiąc temu #201711 przez asia26
ja jestem :)

13 lata 3 miesiąc temu #201723 przez alutka1011
O widze nowe zdjęcia na agu agu muszę luknąć na ta ślicznotkę:*

13 lata 3 miesiąc temu #201726 przez asia26
dzieki ale tylko jedno bo mam lustrzane zepsuta czekam na info z serwisu co z nia :( co tam u Was :)

13 lata 3 miesiąc temu #201733 przez alutka1011
Szkoda że tylko jedno.U nas ok czekamy aż się wkońcu przebije 12 ząbek.Czuje już go pod palcem ale nie chce wyjśc:/
Jeszcze nie wiem czy nie będe musiała z Mają iść do dentysty bo jeden ząbek górny albo to jest piątka albo nie wiem bo kiedyś jej wyszedł a za jakiś czas z tyłu dziąsełka zobaczyłam takiego mniejszego :unsure:
A u Was?Oliwka się już przyzwyczaiła?

13 lata 3 miesiąc temu #201747 przez asia26
dzis Oliwka pierwszy raz nieplakala jak ja wychodzilam troche marudzila ale nie zanosila sie placzem i wogole jak maz wychodzil wiec juz dobrze :) ale za to jaki mam mlyn w pracy normalnie ciezko ogarnac ale lubie pracowac choc teraz milion razy bardziej wolalabym byc z Oliwka juz czekam na 2 kreseczki :) mam nadzieje ze w nowy domek w 4 bedziemy sie wprowadzac :) kocham moja Oliwke ze szok jak mocno mozna kochac taka mala isotke :) troche mi przykro tylko ze widac jak coraz mniej mnie potrzebuje ze tak latwo bylo jej piers pozegnac ze chce a utulic na dobranoc a ona na lozeczko pokazuje i mowi daj tam i zasypia beze mnie :( oj trudne to bardzo dla mnie :( a Maja fajnie ze ma tyle zabkow ja to Wam ich zazdroszcze u nas raczej z tymi kiepsko a te glupie komentarze ludzi na ich temat szok normalny :(

13 lata 3 miesiąc temu #201752 przez alutka1011
Ni ma czego zazdrościm bo Maja przy tych 3 i 4 to się tak męczy że masakra na zmienę giegunka i gorączka :dry:
Mnie dobija to że min 2 lata będziemy musieli czekac żeby działac na budowie :angry:

13 lata 3 miesiąc temu #201761 przez asia26
co do zabkow to wczesniej bedziecie to mialy za soba a co do domku to moze wczesniej sie cos uda :)

13 lata 3 miesiąc temu #201767 przez alutka1011
Chyba nie bo min 2 lata trzeba odczekac żeby przemroziło ściany.Kolegi sąsiad się w jeden rok wybudował i ma w domu wszędzie grzyba:/

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka