BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 2 miesiąc temu #228872 przez Emme
moja mama chce takie kupić (a nic jej nie mówiłam) ale Sz mówi, że jak już to lepsza trampolina, że to auto ciężkie i będzie musiał go wnosić itp :P ale ja i tak chcę :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #228885 przez Asiersa
Ja myślę, że trampolina to zły pomysł. Owszem, dla starszego dziecka tak, ale nie dla roczniaka.
Od kuzynki córcia ma 4 lata i w dalszym ciągu boi się sama na niej skakać.

A autko: jeździ, świeci, gra... :) Czego może chcieć więcej roczne dziecko?

Co do ciężaru, to dźwigałam dużo cięższe rzeczy :) Nie ma tragedii :side:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 2 miesiąc temu #228887 przez Emme
ja też mu powiedziałam, że trampolina to beznadziejny pomysł :S

13 lata 2 miesiąc temu #228892 przez Asiersa
Ja osobiście bym nie kupiła teraz takiego skoczka :)

Emme, a Twoja mama ma jakieś autko upatrzone czy Ty masz wybrać? Jeśli tak, to jakie wybierzesz? ;)

13 lata 2 miesiąc temu #228895 przez Emme
dała mi wybór :D
z dwóch :D ale raczej skłania sie ku takiemu z mp3 :P- już mi kazała fasolki ściągać ;)

13 lata 2 miesiąc temu #228907 przez Asiersa
Tomek miał mieć takie z prawdziwym radiem. Ale kupili mu z możliwością podłączenia mp3 :)

13 lata 2 miesiąc temu #228910 przez Emme
ciekawi mnie jednak to, czy jak pojedziemy :lol: na spacer to czy wrócimy? a jak się akumulator po drodze wyładuje to co?

13 lata 2 miesiąc temu #228914 przez Asiersa
całkowicie naładowany akumulator, starcza na 2 godziny ciągłego użytkowania :)

13 lata 2 miesiąc temu #228917 przez Emme
no właśnie czytałam, mam nadzieję, ze nie będę musiała nieść o Toli i auta :D

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #228923 przez Asiersa
hehehehe :lol:
Ja mam w planie nie oddalać się za daleko od bloku :laugh:

Ok, piękna - ja idę spać :) DOBRANOC :kiss: Miłych i kolorowych snów życzę :) no i przespanej calusieńkiejjjjj nockiiiii :side:

13 lata 2 miesiąc temu #229055 przez asia26
dziewczyny tesknie za Wami i brak mi naszych pogaduszek ale tyle spraw na glowie ze hoho :( ale mam nadzieje ze niebawem sie troche ogarne :) buziaki dla wszystkich pieknych mamus i ich dzieciaczkow cudownych :kiss: carolin trzymaj sie w ten ciezki dla nas dzien...

13 lata 2 miesiąc temu #229144 przez carolin1
Hej
Asiu byliśmy na cmentarzu dziś kolejny raz bo juz od piątku codziennie byłam u mamy. Pełno ludzi dookoła więc brak takiej intymności, ani z wóżkiem nie można wjechać. W piątek sobotę, niedzielę i poniedziałek było o wiele lepiej. Pogoda za to była piękna. Jakoś zleciało ale malutka nagle dostała takiej histerii i nie moglismy jej uspokoić. Całą drogę do domu nieśliśmy ją na rękach i to też nie pomagało. Nie wiem co jej się stało dopiero koło domu się uspokoiła. Podejrzewamy że przestraszyła się widoku tylu ludzi. Oprocz grobu mamy byłam jeszcze u paru innych członków rodziny ale do wszystkich dziś niedotarłam. Nie odwiedziliśmy np. grobu mojej siostry no ale trudno nie dało się. Nasz cmentarz to jest trzeci co do wielkości w europie i ludzi naprawdę jest zawsze masa. Chcieliśmy iść jeszcze teraz na spacer do mamy ale bałam się że znów to się powtórzy, także siedzimy w domku. Brakuje mi mamy strasznie.... trzymaj się Asiu mam nadzięję że dałaś dziś radę.

Sorki dziewczyny że dziś pisze tylko do Asi ale jakoś nie mam weny.

Ale pochwalę sie bo od wczoraj Lileczka chodzi z nami za raczkę, wcześniej tylko chodziła przy meblach i jak chcieliśmy ją poprowadzać za rączki to od razu siadała a teraz już daje się prowadzić także jest postęp.

13 lata 2 miesiąc temu #229257 przez Emme
Dzień dobry, a właściwie dobry wieczór :D
Caro absolutnie rozumiemy (prawda?) i ściskamy Was mocno, wiemy, że to święto jest dla Was ciężkie. Cały czas zastanawiałam się jak się czujecie... :(

byliśmy na cmentarzu ale nie do końca Mszy, bo Tola średnio była zainteresowana, bardzo chciała wchodzić na pomniki, więc spacerkiem poszliśmy do teściów, zaprosiliśmy ich na roczki :) Poza tym razem z ząbkiem mamy karat :S znowu, ale mam nadzieję, że na tym będzie koniec- leci jaj z nosa, na szczęście nie ma zatkanego.

Znów zaczął się nasz miesiąc- Karolcia jutro będzie e-wybuziakowana, ale o Olci też pamiętam :D

13 lata 2 miesiąc temu #229261 przez asia26
Tak od dzis Wasz miesiac :) teraz kolej na Wasze dzieci by osiagnely taka pierwsza doroslosc :D
Carolin oj bylo ciezko bylam dzis na cmentarzu kilka razy nie moglam tam nie byc... poplakalam sie nawet na cmentarzu a tak nie chcialam ale coz lzy ludzka rzecz....

13 lata 2 miesiąc temu #229269 przez Asiersa
Asieńko, Carolin :kiss: :kiss: :kiss:

Ja dzisiaj byłam na cmentarzu w okolicach Tychów. Jakiś dziwny jest dla mnie ten dzień :( Dużo refleksji się nasuwa i jakaś taka zamyślona chodzę.
Odwiedziłam też na cmentarzu kolegę i koleżankę z klasy. Koleżanka zmarła na początku tego roku na raka kości a kolega zginął w wypadku w 2005 roku. Dalej nie mogę uwierzyć, że nie ma ich wśród nas :(
Dzisiaj też pojechała do domu moja siostra i szwagier. Teraz muszę czekać do świąt BN żeby ich znów zobaczyć.

Emme, dopiero co Tomuś świętował roczek, a już się zbliżają Wasze roczki :) ale to zleciało :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka