BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 2 miesiąc temu #229435 przez mariosponge

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #229438 przez Emme

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

uciekam spa - dobranoc

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #229439 przez carolin1
miałm cc więc jest jak było :laugh:

ja też uciekam spać

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #229440 przez mariosponge
no to dobranocki dziewuszki, do jutra :kiss:

[/url]

13 lata 2 miesiąc temu #229467 przez Asiersa
Hejka :)
Tomka znów złapał katar :angry: Ciekawa jestem co się będzie działo w nocy :huh:

Może któraś z Was ma ochotę na kawkę? :) Zapraszam :)

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 2 miesiąc temu #229500 przez mufa
Andrzejek taki jakiś malutki ;) Ale zasuwa jak rasowy piłkarz.

Mały Groszek się mega zmienił, wyszczuplał i wyrósł chłopina.

Emme współczuję. U nas niestety też tak robią na grobach, w zeszłym roku zdewastowali 24 pomniki i trzeba było płyty wymieniać, bo połamane były.
Czy dobrze rozumiem, że macie nowy nabytek w buzince, jeśli tak to najlepszego na tą perełkę.

Asiersa, ale wielkie te buciki i trzeba było na modelu pokazać :P Grosik na pewno odda :lol:

Gratulacje dla Lileczki postępów chodzeniowych.

U nas podobnie z tą asekuracją, np. w niedzielę byliśmy na mszy roczkowej i Karo chciała sobie pochodzić, ale mój tata ją co chwilę brał na ręce to ta cwaniara poszła sobie w drugą stronę, żeby jej tylko nie nosić.

Asiersa chętnie się napiję jeśli jeszcze jest, a do kawki dzisiaj serwujemy

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #229504 przez Asiersa
Dla Karolinki z okazji roczku przesyłamy mnóstwo buziaków :kiss: :kiss: Niech Ci Słonko zawsze świeci SŁONKO TY NASZE :kiss: :kiss:

13 lata 2 miesiąc temu #229548 przez ifka
mufa śliczny torcik miała Twoja Karolcia :) .100 LAT DLA NIUNI :) :kiss: :kiss: :kiss: .

[/url]

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #229557 przez Emme
Sto lato sto lat :D
Karolinko wszystkiego najlepszego, samych słonecznych dni, uśmiechu i pociechy z rodziców :)

Asiurka u nas też katar- noc była okropna- bywało gorzej jeśli chodzi o katar, a noce były lepsze niż ta dzisiejsza. W nocy była przeprowadza do sypialni, a Sz do salonu. Teraz śpi biedulka moja :(

Dziś na bloku mój nowy tekst ;)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #229594 przez ifka
Emme napisał:

Sto lato sto lat :D
Karolinko wszystkiego najlepszego, samych słonecznych dni, uśmiechu i pociechy z rodziców :)

Asiurka u nas też katar- noc była okropna- bywało gorzej jeśli chodzi o katar, a noce były lepsze niż ta dzisiejsza. W nocy była przeprowadza do sypialni, a Sz do salonu. Teraz śpi biedulka moja :(

Dziś na bloku mój nowy tekst ;)

te katarzyska u dzieciaczków to okropne są :( :angry: .U nas w pt. będzie 2 tyg. jak męczy Lenkę, całe szczęście już coraz mniej :huh: .Podejrzem,że to przez górne 1 nas dopadł :dry: .Całe szczęście oprócz kataru nic się nie przypałętało.

Jak zwykle przeczytam blokowy tekścik :blink: .

[/url]

13 lata 2 miesiąc temu #229614 przez Asiersa
Ja też już jestem po lekturze :) świetny text jak zwykle :kiss:

Tomek też teraz śpi :) wieczorem umówiłam się z koleżanką na małe pogaduchy, więc mam nadzieję, że Tomasz pójdzie grzecznie spać a ja będę mogła oderwać się troszkę od rzeczywistości :)

13 lata 2 miesiąc temu #229616 przez mufa
Ifka to tylko przykładowy torcik z neta ściągnięty, moja będzie miała taki zwykły pieczony w domu.

U nas choroby ciąg dalszy :( Karolce już powolutku przechodzi, mi też po antybiotyku lepiej, ale do dobrego to jeszcze do lata będę musiała czekać.

Urodzinki robimy w sob, a tu jeszcze nic nie przygotowane, ani nawet koncepcji nie mam.

13 lata 2 miesiąc temu #229617 przez Emme
Dziękuję :*

ja mam nadzieję, ze Tola też nie będzie bardzo marudna, nie wiem czy w nocy nie miała temperatury, nie mierzyłam bo płakała więc pomiar nie byłby wiarygodny :P

13 lata 2 miesiąc temu #229626 przez ifka
mufa - jaki by nie był, na pewno będzie pyyyyszny :).Szybko zdrówka życzę :kiss: :kiss: :kiss: ,bo do lata to jeeeeeszcze :huh: .

Ja też dziś na pogaduchy idę,ale z Lenką,to nie wiem co z tego wyjdzie :silly: :ohmy: :lol: .

Emme przeczytałam - bardzo fajny tekst :) :kiss: .

[/url]

13 lata 2 miesiąc temu #229740 przez asia26
Karolinko wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek SŁONCE nasze :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

co tam u Was slychac moje drogie :) ja siedze w pracy i wlasnie jem sniadanie bo od rana nie zdazylam :dry: no ale jeszcze troche i bedzie juz luzniej :) a przynajmniej tak sie ludze :P postaram sie na dluzej wieczorkeim wskoczyc :*

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka