BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 9 miesiąc temu #86965 przez martela89
alutka1011 napisał:

No nikt nie wie o kogo chodzi Marteli :laugh:

:lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 9 miesiąc temu #86967 przez Asiersa
Ja też się żegnam :kiss: Papa, do jutra :kiss: dzięki za imprezkę :lol:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 9 miesiąc temu #86968 przez Asiersa
martela89 napisał:

alutka1011 napisał:

No nikt nie wie o kogo chodzi Marteli :laugh:

:lol:

Ja wiem :silly:

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #86978 przez _aga86_
Ja tez mam do Was daleko- chyba najdalej :P Mieszkam pod Londynem :D Ale w Tesco mozemy sie spotkac- mam pod nosem :D A tak ogolnie to jestem z Bydgoszczy. Emme cos pisalas o Lesznie: mam tutaj kolezanke, ktora jest z tego miasta :)

13 lata 9 miesiąc temu #86995 przez alutka1011
Jak tam babeczki wyspane?Ja mam kaca po wczorajszym piwku :laugh: Aga mojego szwagra kuzynka mieszka w Bydgoszczy :) Jej mąż ma kancelarie adwokacką :)
Dzisiaj chyba sama będe pić kawę :dry:

13 lata 9 miesiąc temu #87001 przez SISUNIA88
cześć dziewczynki :) wpadłam się tylko przywitać...mnie nawet kac nie męczy :lol:
uciekam do obowiązków a później zakupiki więc będę pewnie wieczorem:) ciekawe ile będę mieć do nadrobienia!!

Alutka ja właśnie piję kawkę więc Ci chwilkę potowarzysze :laugh:

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 9 miesiąc temu #87008 przez alutka1011
Sisunia w weekend tyle postów co ostatnio pewnie nie będzie.My chyba popołudniu jedziemy do rodziców na noc.O fajnie bo samej się źle pije kawkę a mąż dopiero o 13 będzie :) hehe dobrze że jest nk bo się dowiedziałam że kuzynka urodziła córkę (nawet nie wiedziałam że jest w ciąży) :laugh:

13 lata 9 miesiąc temu #87031 przez _aga86_
Ja tez tylko na chwile, zeby bylo mniej do nadrabiania :D Zaraz jemy drugie sniadanko i ruszamy na miasto. Moze uda mi sie wpasc popoludniu- jak Julka pojdzie spac. U nas jak narazie slonecznie- ciekawe czy popoludniu tez tak bedzie (od kilku dni jak rano jest ladnie- popoludniu pogoda sie psuje i na odwrot). Jesli bedzie tak jak jest jak M wroci z pracy pojedziemy gdzies z Julcia na spacer. Trzymajcie kciuki za pogode :P Pozdrawiam

13 lata 9 miesiąc temu #87034 przez alutka1011
Trzymamy bo u nas też by się trochę słonka przydało :laugh: Aguś nie będziesz miała pewnie nawet co nadrabiać :laugh:

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #87078 przez Asiersa
Cześć dziewczyny :kiss: Ja tak jak wczoraj pisałam, miałam zamiar pospać dłużej bo od rana była babcia :blink: Tak więc wstałam jakieś 20 min temu i piję już kawusię :cheer:
Dzisiaj też będę mniej na forum bo muszę ogarnąć troszkę mieszkania, zrobić zakupy i wieczorkiem idę na spotkanko ze znajomymi :blink:

U nas jest śnieg :angry: nie wiem jak pojadę na zakupy z tymi letnimi oponami :angry: :angry: :angry:
a mama mówiła..nie zmieniaj bo jeszcze spadnie śnieg...no ale chyba chciałam być mądrzejsza i mi nie wyszło :lol:

13 lata 9 miesiąc temu #87103 przez mariosponge
Cześć dziewczyny, ja kaca mam tylko moralnego, bo zjadłam na noc z 7 muffinek :( czuje się bardzo ciężka. my dzisiaj się relaksujemy w łóżku a na wieczór jedziemy do galerii po koszule i garnitur dla mężusia, bo w nowej pracy często występuje w Warszawskiej telewizji online. stwierdził że musi mieć coś nowego. nie mam pomysłu na obiad. chce mi się sushi, może zamówimy do domu.

Asiera
matki zawsze dobrze radzą. no prawie zawsze :) niedługo na swoim przykładzie się przekonamy, jak tylko nasze dzieci zaczną gadać :D

[/url]

13 lata 9 miesiąc temu #87147 przez _aga86_
U mnie pogoda rewelacyjna- jak narazie :) Julka spi ja czekam na znajoma, ktora ma 5 m-cy starsza corke, wiec dziewczynki sie pobawia, a my spokojnie (mam nadzieje) wypijemy kawke, potem M wroci z pracy, zje obiadek i jedziemy do przepieknego parku/lasu- Julka sobie pobiega, potem do domku, kapiel, kolacja- spanko, a ja zawitam na forum :D

13 lata 9 miesiąc temu #87179 przez martela89
Ja właśnie robię ciacho na jutro do kawki,szarlotka na górze z galaretką i na to bita śmietana :)
A Vańka siedzi na kocu i się bawi :)

13 lata 9 miesiąc temu #87181 przez Asiersa
Martela nie rób smaka :silly: No chyba, że w poniedziałek weźmiesz ze sobą to ciasto na spotkanie u Sisuni :blink:

13 lata 9 miesiąc temu #87206 przez Groszek
Emme ja z Tobą mogę się umówić bo mam niedaleko :) Jelenia Góra :)
My wczoraj z mężusiem i syneczkiem wieczór spędziliśmy, a dziś prawie cały dzień na dworku :) śliczna pogoda... Jutro jedziemy po górach połazić, także znów mnie nie będzie :lol: :lol: :lol:
W piekarniku siedzi biszkopt, masa do cappucino zrobiona :) mniam ale jedzonko będzie :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka