BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 9 miesiąc temu #94094 przez asia26
ja prosze herbatke jesli mozna :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 9 miesiąc temu #94101 przez Emme
już niosę, ale same musicie sobie posłodzić, bo ja jestem mistrzem w rozsypywaniu cukru. zawsze ktoś mi słodzi :lol:

i co myślicie z tym basenem?

13 lata 9 miesiąc temu #94109 przez paulina2209
ja myślę ze jeszcze poczekam może jak cieplej będzie

13 lata 9 miesiąc temu #94112 przez Emme
paulina2209 napisał:

ja myślę ze jeszcze poczekam może jak cieplej będzie

no ja też będę czekała, ale zastanawiam się czy do chloru można iść ?

wiecie co, normalnie nie dowierzam! Toli tak urosły włosy przez noc, że normalnie szok!

13 lata 9 miesiąc temu #94120 przez Groszek
:) ja herbatkę poproszę :)
My byliśmy na basenie z chlorem :) na szczęście nic mu nie było... byliśmy indywidualnie, ale mam ochotę na grupowe spotkania :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 9 miesiąc temu #94124 przez paulina2209
Groszku a kiedy byłaś?

Emme zwracasz uwagę na szczegóły ja takich rzeczy nie widzę. Monika ma łysinę z tyłu głowy i wszędzie rosną jej włoski tylko nie tam. śmiesznie to wygląda :laugh:

13 lata 9 miesiąc temu #94126 przez Groszek
W styczniu :) Michaś był zachwycony :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 9 miesiąc temu #94130 przez SISUNIA88
Dzień dobry :) znów piękny słoneczny dzień...
a Filipek coś brzydko kaszle :(

co do basenu to sama się zastanawiam bo u Nas jest szkółka dla niemowląt od 6 mc,ale właśnie w basenie jest chlor.... chyba poczekam jak mały będzie większy... i będzie ciepło.. jakby był osobny basen z wodą ozonową i jakiś osobny dla niemowląt to mały już dawno by chodził bo mój mąż chce go zapisać...

Groszku mina męża musiała być zniewalająca :laugh: :laugh: muszę i ja się wybrać do kosmetyczki dla poprawy nastroju....

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #94251 przez Emme
paulina, to nie szczegół :) jej normalnie włosy stoją, a dziś się położyły pod ciężarem i od razu widać, nie da się nie zauważyć :) z tyłu też ma łysy placek
my po spacerze, dziś było lepiej jak wczoraj ale też wróciłyśmy pchając razem wózek ;p
u mnie już o 10 było tak ciepło, że zdjęłam kurtkę..
może ja Tolę za ciepło ubieram na spacery? już sama nie wiem. pogoda potrafi tak się zmienić w ciągu spaceru, że już sama nie wiem :P

13 lata 9 miesiąc temu #94273 przez mariosponge
Dzień dobry, piękny dzień się zapowiada, ale my siedzimy w domu :(

Groszku, ale się uśmiałam, zuch Twój mini Groszek :)
Emme, też od jakiegoś czasu się zastanawiałam nad basenem, bo sama chodzę, ale z dzieckiem jeszcze się bałam pójść, mimo że woda jest ozonowa. Ja jestem drobniutka, a mój Andrzej to kawał chłopa, nie wiem jak o trzymać w tej wodzie, boje się żebym się pośliznęła z nim czy coś... doszliśmy z mężem do wniosku, że pójdę z nim ze 2 razy na zajęcia grupowe, gdzie nauczą jak trzymać, jak zanurzać (bo dziecko przecież wciąż umie samo pływać, tylko trzeba w odpowiedni sposób mu tym przypomnieć) i t.d. A później już będę chodzić sama z nim, no i mężusia co jakiś czas zabierzemy ze sobą :)
U mojego też cała główka we włosach a z tyłu łysina :D

[/url]

13 lata 9 miesiąc temu #94279 przez mariosponge
Emme napisał:

może ja Tolę za ciepło ubieram na spacery? już sama nie wiem. pogoda potrafi tak się zmienić w ciągu spaceru, że już sama nie wiem :P

ja też ciągle się zastanawiam czy ja nie za ciepło ubieram małego. teraz jest ciepłej niż wcześniej, ale wcześniej mu zakładałam body na krótki rękaw, bluzeczkę, ciepłe spodenki, ciepłe skarpetki i kombinezon. Jak było ciepło, to nie przykrywałam już go kocem, a jak zimno to jeszcze koc. a teraz to już nie wiem jak go ubrać, bo kombinezon niby już za ciepły, więc kurteczkę, a na dół rajstopy i spodenki? a pod kurteczkę? tak jak wcześniej, body na krótki rękaw i bluzkę? dobrze myślę?

[/url]

13 lata 9 miesiąc temu #94311 przez Emme
ja jak jest ciepło to zakładam jej body na długi rękaw, rajtuzki i na to taki komplet fioletowy, jak jest zimniej to zakłam jej tą różową kurteczkę i ocieplane spodnie zamiast tego kompletu. ale jak dziś wychodziłam o 10 to wydawało mi się, że jest jeszcze chłodno i założyłam jej pod ten komplecik tunikę na długo rękaw. poza tym jeszcze przykrywam ją kocykiem i tym przykryciem od wózka. A, no i czpka
no i muszę rozglądnąć się za parasolką, bo Tola się denerwuje jak zagląda do niej słonko.

13 lata 9 miesiąc temu #94327 przez SISUNIA88
Ja teraz ubieram małemu rajtuzki,spodnie,buciki,body z krótkim rękawem,bluzę i kurtkę...oczywiście czapkę..a zawsze mam ze sobą kocyk w razie potrzeby przykrywam go..

Dziś mam doła..i to takiego giganta :( do tego mały jest dziś strasznie marudny..ma okropny kaszel jadę z nim na 15 do lekarza...bo i tak miałam do kontroli za dwa dni..na spacerze dziś nie byłam...

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 9 miesiąc temu #94332 przez Emme
chyba to przesilenie wiosenne tak działa na ludzi :P
Tola też jest marudna, ale jest zdrowa więc już nie wiem co mam z nią robić, tak to bym znała powód jej nastroju

13 lata 9 miesiąc temu #94403 przez sylwus136
hej dziewczyny :)
my dziś tak jakoś inaczej mamy bo mały nie spał juz od 5.30.Potem był taki nieznośny ze o 8 położyłam go spać.Spał do po 10.00.Poszliśmy na spacer i jak wróciliśmy to odrazu poszedł spać a była 14.30 i do teraz śpi jak zawsze szedł o 17.00.
Potem idziemy znów na spacer bo u nas 19 stopni ciepła.
Ale jestem ciekawa jak mi bedzie dziś w nocy spał jak tak dziwnie teraz śpi...

A u was jak jest ciepło? Ja się czuje tak super jak jest taka pogoda ze masakra :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka