BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 8 miesiąc temu #102110 przez mariosponge
Dziękujemy za życzenia i całujemy w odpowiedź.
Współczuje chorym dzieciaczkom, dużo zdrówka życzymy.
Martynko, mam nadzieje, że zostaniemy z Tobą w kontakcie :*

Ja ostatnio rzadko się udzielam, bo sama nie wiem, jakoś zbyt dużo mam myśli w głowie i nie chce mi się pisać tego. Mam czasami wrażenie, że nikt nie czyta tego co piszę, a jak czyta to nie zawsze rozumie... Ale wiem, że mogę się mylić i prawdopodobnie tak jest :) Po prostu mam jakiś dziwny okres w życiu, nie wiem o co chodzi, ale też nie mam na co narzekać. Jak mi przejdzie to wrócę do stałego rytmu "forumowania" :)
Dobranoc dziewuszki, słodkich snów!

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #102121 przez Groszek
Emme napisał:

lekarz przepisuje coś co się daje do inhalatora?

Tak, lekarz przepisuje, a w między czasie można robić inhalacje z soli fizjologicznej :)

Martynko mam nadzieję że będziesz nas odwiedzać i co raz pokażesz jak Mateuszek rośnie :) Wam również życzymy wszystkiego dobrego :kiss: :kiss: :kiss:

Asiersa hihi ja też nie długo będę stanu wolnego więc czasu będę miała pod dostatkiem :):):) Obiadek ugotuje posprzątam i zajmę się GADEM (wrrr jak on mnie dziś w nocy wkurzał :angry: budził się jak noworodek co 2 godziny, marudził i tylko na rękach chciał siedzieć, ja od trzech dni w nocy śpię max po 4 godziny, głowa mnie boli i nie mam na nic ochoty...) Mama dziś mnie nie odciąży, bo impreze szykuje, tato w pracy a mój brat z żoną -> szkoda słów i klawiatury na pisanie :lol:

Mariosponge hihi ja też czasami mam takie dni, kiedy myślę że nikt mnie nie rozumie, nie czyta postów itd :) dobrze że szybko mija :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 8 miesiąc temu #102132 przez Asiersa
Mariosponge nie martw się :) odpocznij sobie jeszcze troszkę i wracaj do nas :)

Groszku, ojjj to Ci współczuję :( Tomek na szczęście obudził się dzisiaj o 4 w nocy, a później dopiero o 7.

W ogóle to muszę iść do lekarki żeby zmieniła Tomkowi antybiotyk (nie wiem czy tak można) bo Tomek za każdym razem jak go dostanie to wymiotuje. Kombinuje na wszystkie sposoby: z mlekiem, herbatką, wodą, kaszką...nic nie pomaga :dry: Po spożyciu w ciągu 10 sekund- zwrot całej zawartości żołądka :angry:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 8 miesiąc temu #102134 przez Groszek
Asiersa Misiek też miał zawiesinę, i lekarz powiedział że jak będzie wymiotował to zastąpimy zastrzykami... na szczęście obeszło się bez :laugh:

13 lata 8 miesiąc temu #102136 przez Asiersa
nie wiem już jak mu to podawać :(

13 lata 8 miesiąc temu #102137 przez Groszek
Nic nie poradzisz... Tomuś po prostu nie toleruje leku, a im szybciej zmienisz tym szybciej pojawią się efekty :)

13 lata 8 miesiąc temu #102146 przez Emme
dzień dobry,
dziś będę pierwsza i przesyłam :* :* Dawidkowi

Mariosponge ja już Ci napisałam jak to w praktyce wygląda i wcale nie jest tak jak piszesz, bo gdyby tak było to nikt nie zauważyłby, że Ciebie nie ma.

Wiecie co, ja na szczęście uraczyłam może z 5 tygodni wstawania w nocy (na zmianę w tatą), Tola i tak wstawała tylko 2 razy, więc nie było źle. teraz mam luksus i przesypiam całe noce i jestem zła ja Tola obudzi się o 6 :) muszę się sama skarcić, za tą głupotę, bo jak czytam ile razy Wy wstajecie, to aż mi głupio za takie narzekanie.

po 10 przyjdzie babcia a mama znów do pisania zasiądzie.

13 lata 8 miesiąc temu #102147 przez Groszek
Emme no to ja jestem w szoku... Tola tak ładnie spi, a Misiek :unsure: :ohmy: :unsure: :ohmy: Porażka ja na niego sił nie mam :lol: dziś w nocy powiedziałam że jak nie da mi pospać to go sprzedam w czwartek na rynku :lol: :lol: :lol:

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #102151 przez Emme
jak to pisałam to uświadomiłam sobie, że wstawanie nocne i karmienie piersią skończyły się właściwie w tym samym momencie. może u nas to była "przyczyna" ...
groźba podziałała?

13 lata 8 miesiąc temu #102154 przez Asiersa
A to od Tomka dla Was :)

Załączniki:

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #102157 przez Groszek
Emme nie podziałało... marudzi cały czas :angry: a mnie cierpliwość się kończy... wczoraj chciałam dać mu kaszę bo głodny był, a w piersiach mleka coraz mniej... to tak się darł i nawet łyżeczki nie zjadł :angry: :angry: :angry: a pustyego cyca ciągną :lol:

Tomuś wszystkiego najlepszego z okazji pół roczku :kiss: :kiss: :kiss:
Dawidek 100 lat 100 lat :kiss: :kiss: :kiss:

13 lata 8 miesiąc temu #102168 przez Emme

13 lata 8 miesiąc temu #102184 przez asia26
Sto lat dla Tomusia i Dawidka :*
Moja Oliwka miala bardzo spokojna noc kolo 23 usnela na dobre obudzila sie kolo 6 dalam piers i znow do po 8 spala i teraz broi :) leki ladnie przyjmuje ale jeszcze troszke ja dusi aczkolwiek juz widac mala poprawe w stosunku do tego co bylo wczoraj :) zycze zeby Tomusiowi tez sie polepsylo i zajdz Asiu moze jeszcze raz do lekarza niech zmieni ten lek.

13 lata 8 miesiąc temu #102192 przez Asiersa
Tomuś Wam dziękuje :kiss:

Dzisiaj pojadę do lekarki i powiem jej jak reaguje na antybiotyk. Mam nadzieję, że zmieni lek i obejdzie się bez zastrzyków :)

13 lata 8 miesiąc temu #102211 przez alutka1011
Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków!
Coraz więcej mam znika-szczerze to tez się zastanawiam od tyg nad tym.Maja potrzebuje coraz więcej uwagi a jak śpi to ja muszę coś zrobic :dry:
Też czekam na mamę bo musze okna pomyć :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka