BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 8 miesiąc temu #105940 przez Emme
popłakać nie zawadzi, będzie Ci lepiej :blink:
a kto wierzy w pecha, sam go wywołuje

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #105941 przez Groszek
Asiu ja też mam takie dni, ale nie wierzę mu i tyle! Wczoraj był u nas i powiem Wam że jego obecność mnie irytowała!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 8 miesiąc temu #105944 przez Asiersa
Ja cały czas sobie powtarzam, że nie mogę być z nim tylko dlatego, że boję się zostać sama :(
Ale tak sobie myślę, co będzie za rok, dwa lata, pięć, dziesięć? No i wolę przestać myśleć...

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 8 miesiąc temu #105949 przez alutka1011
Asiu :kiss: Zobaczysz będzie dobrze!Najważniejszy jest Tomaszek i jego dobro!

13 lata 8 miesiąc temu #105987 przez SISUNIA88
cześć Kochane!!! ja tylko na chwilkę przed świętami to raczej rzadko tu będę bo czas goni..a jeszcze pogoda piękna więc na spacerki trzeba chodzić... Fifi właśnie zasnął a ja będę prasować a później spacer..chociaż mały się buntuje i nie chce mi w wózku siedzieć :( wczorajsze zakupy się udały..kupiłam sobie buty,spodnie i kilka kosmetyków...Filipkowi w H&M koszulę z krótkim rękawem na święta i 2 koszulki na lato aaa i jeszcze buciki...

Asiersa kochana nie łam się...zobaczysz będziesz szczęśliwa..taka kochana osóbka jak TY na pewno odnajdzie to co w życiu najważniejsze-miłość i szacunek!!!!!ucałuj Tomaszka super że z nim lepiej...

Groszku to że mąż Cie irytuje to chyba oznacza tylko że podjęłaś słuszną decyzję...

Całuje Was wszystkie :kiss: :kiss: :kiss:

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 8 miesiąc temu #106004 przez asia26
Czesc dziewczyny :)
bylam dzis z Oliwia przy kontroli i z oskrzelami juz ok tzn kaszel jest ale stan zapalny ustal i ten kaszel co jest to tylko odkrzsztuszanie czy cos takiego i juz ok mam dalej jeszcze przez 4 dni dawac deflegmin i bedzie ok :) czyli kamien z serca ale pojawil sie drugi problem ja ciagle myslalam ze jak na ostatniej kontroli wagi i wazyla 7290 to teraz bedzie z 7,5 a tu tylko 7360 a ostatnia kontrola byla 6 tyg temu Oliwia prawie wogole nie przybiera :( za 3 tyg mam znow przyjsc na wazenie i jesli sytuacja sie nie zmieni musze przejsc na mm :( jestem zalamana tak dbam o to karmienie piersia jest to dla mnie takie wazne a tu taki klops :(
Asiu i Kasiu nie martwcie sie samotnym matkom moze nie jest latwo ale tez na nowo ukladaja sobie zycie mam kolezanke ktora z 2 chlopcow wspaniale ulozyla sobie zycie bez koszmaru codziennych awantur i jest szczesliwa a jej partner jest cudowny dla jej dzeci jej chlopcy mowia nawet do niego tato a on kocha je jak wlasne :) wiec glowy do gory Wam tez sie uda bo czemu niby nie :D
Siusiunia to super ze zakupy udane :) a Filipek bedzie super wygladal w nowych ciuszkach :) czekamy na zdjecia :)
Emme czekamy na termin bedziemy kciuki trzymac :)

13 lata 8 miesiąc temu #106017 przez Groszek
Pati to była jedyna decyzja :) Nie miałam wyboru i bardzo się cieszę :) Od października zaczynam szkołę :)

Asiu a może Oliwka więcej przybrała, a przez chorobę jej spadło?? Ja Wam chętnie oddam 3 kg Michasia :) bo ręce mi odpadają od noszenia...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 8 miesiąc temu #106028 przez Emme
tak, Groszek może mieć rację, poza tym nie smutaj, bo masz super dziewczynkę.

Tola śpi na balkonie, jest taki upał, chwilę ją polulałam i opaliłam sobie rękę.
pranie zrobione, drugie się pierze, obiad już przynajmniej w zamyśle, teraz posprzątam i chciałoby się powiedzieć wolne :D, ale w ramach spaceru pozałatwiam parę spraw :)

13 lata 8 miesiąc temu #106112 przez paulina2209
cześć dziewczyny chciałam się z wami przywitać a teraz będę trzy dni nadrabiać czytanie :laugh:

13 lata 8 miesiąc temu #106115 przez Emme
chyba aż tak gwarno nie było :D

13 lata 8 miesiąc temu #106236 przez Asiersa
My już jesteśmy po lekarzu :) Z Tomkiem jest już dużo lepiej :) Co prawda Pani doktor przedłużyła zastrzyki, ale to tak zapobiegawczo :) w czwartek kolejna kontrola :)

13 lata 8 miesiąc temu #106325 przez Emme
no super :) święta na pewno będą zdrowe :) no i wesołe, jak na święta przystało :D
u mnie było tak gorąco, że stroje letnie zawitały, oby taki weekend był :)

13 lata 8 miesiąc temu #106335 przez asia26
u nas tez bylo dzis goraco i wg zalecen lekarza poszlysmy z Oliwka dziadziem i wujkami do babci na cmentarz spacerkiem zamiast autkiem :D oj jak milo sie szlo tak cieplutko i sloneczko takie mile az mama mi sie tak piekna przypomniala jak szlysmy ostatni raz 3 i 4 marca na spacer ostatni bo 6 odeszla byla taka szczesliwa i piekna oj to piekne wspomnienia :) mam tak mile z Nia wspomnienia ze nawet nie potrafie sie smucic a chyba powinnam :unsure: Emme mam nadzieje ze to przez chorobe aczkolwiek nie wydaje mi sie bo 7 dkg za 6 tygodni to troche malo prawda? Asiu ciesze sie ze z Tomciem juz lepiej :) a Ty jak samopoczucie jak sie czujesz? emme a mi dzis sie nic nie chcialo brat mial wolny dzien i spedzilismy go we troje z Oliwka i super bylo :) paulinko witaj :)

13 lata 8 miesiąc temu #106338 przez Emme
Asiu absolutnie nie powinnaś, bo powinno pamiętać się te piękne chwile, o reszcie niekoniecznie pamiętać, mama na pewno chciałaby, żeby myśl o niej wywoływała uśmiech

Asiera no właśnie jak samopoczucie? jak spotkanie?

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #106339 przez Asiersa
Psychicznie lepiej się czuję, ale gorzej fizycznie :(
Do nieszczęsnego kataru doszła gorączka i bóle mięśni :(

Jeszcze mi grypy brakowało :(

A spotkanie? Jak przyszedł Piotr to ja poszłam spać. On zajmował się Tomkiem a ja odpoczywałam bo nie dawałam rady nic zrobić. Później jak wstałam to w sumie zbieraliśmy się do lekarza a po lekarzu on poszedł do domu. Ma przyjść jutro rano...zobaczymy, może będzie chciał powrócić do rozmowy? Oby nie!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka