BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 7 miesiąc temu #113128 przez Asiersa
one nawet wizualnie wyglądają identycznie :) hehe :P nawet sprawdzałam środek pampka i nie ma żadnej różnicy :P
No ja właśnie chcę je przetestować i założyłam Tomkowi na noc :)

Mój dzielny chłopczyk :*:*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 7 miesiąc temu #113134 przez paulina2209
Asiersa to daj znać jak po nocy pewnie są dużo tańsze ja używam pampersów activ czy jakoś tak :)

13 lata 7 miesiąc temu #113136 przez asia26
a ja mam wrazenie ze moje piersi sa mniejsze niz przed ciaza ciagle karmie i jak przestane to moze sie to zmieni ale watpie :angry: emme z lekarzem Misia chodzi o to ze Groszek martwila sie ze z rozwojem Misia jest cos nie tak i miala z nim wlasnie do lekarza pojsc i wlasnie zastanawiamy sie jaki jest efekt tej wizyty :) na zdjeciach widac golym okiem ze wszystko ok :) a tak wogole Groszku Mis suuuuper jest stesknilam sie juz za nim :* a co do pampersow to musze tez te z dady sprobowac bo kolezanka tez je chwalila :)

13 lata 7 miesiąc temu #113144 przez paulina2209
ja jak jestem przed karmieniem to mam ze 2 rozmiary większe. jak sobie pomyślę o takich małych flakach to aż mi się płakać chce :(

13 lata 7 miesiąc temu #113153 przez Asiersa
Paulinka ja też dotychczas używałam Pampers activ baby. Bardzo dużo koleżanek mówiło mi o tych Dadach, że są super itd... W końcu jak zobaczyłam cenę (niecałe 25 zł za około 60 sztuk) to szczęka mi opadła i myślę sobie, że wypróbuję :D
Kupiłam dzisiaj i na serio oglądałam je z każdej strony :) są miękkie i jakościowo jak z Pampersa :)
Co do chłonności to okaże się rano :D
Dam znać co i jak :P

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 7 miesiąc temu #113154 przez asia26
ja do ukonczenia przez mala 7 mies gdy niemalze caly czas karmilam tylko piersia bo po 6 mies dopiero wprowadzalam to wiadomo kilka lyzeczek i czekanie na efekty pozniej znow i znow to tez mialam piekne duze piersi takie pelne c a przede wszystkim mialam piersi :D a teraz gdy juz Oliwka je duzo normalnych pokarmow to ojej masakra jakas :( flaki jak murzynki u masajow :(

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #113179 przez sunaja21
ja kupywalam dady te stere byly ok potem rosmana tez ok a teraz te nowe dada premium i sa super cala noc wytrzymuja - jak zakladam malemu ok 19 to ok 8-9 rano mu zmieniam i jest si!te nowe sa miekciejsze i tak nie smierdza sztucznoscia!polecam!
my jutro chcemy do lekarza na kontrole pojechac mam nadzieje ze uda nam sie zarejestrowac bo po tym weekendzie napewno pelno dzieciaszkow bedzie!
odezwe sie jutro ile maly wazy itp !pozdrawiam dobranulki pa
mariosponge - moj M tez ogladal puchar tyleko ze kibicowal zapewne przeciwnej druzynie bo ty z warszawy a my z poznania hihi:P
co do piersi to ja mialam zawsze 75 B teraz mam pelniejsze ale to chyba od tabletek anty ale sa takie miekkie ...ehhh

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]

13 lata 7 miesiąc temu #113183 przez asia26
chyba jutro z ciekawosci przejde sie do biedronki po te pampersy :)

13 lata 7 miesiąc temu #113184 przez mufa
mariosponge napisał:

moje piersi po karmieniu są takie małe i obwisłe, że się boje co będzie jak przestane karmić. pewnie taka skóra wisząca zostanie z dwiema brodawkami. masakra.

Ja już nie karmię od dość dawna, a cyce zostały mi takie jak miałam tylko teraz jakoś lepiej wyglądają

13 lata 7 miesiąc temu #113189 przez asia26
to jestes szczesciara mufa ;)

13 lata 7 miesiąc temu #113193 przez SISUNIA88
ja już się przestałam tym przejmować bo na wagę jeszcze można mieć wpływ a na biust niestety nie... coś za coś...

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 7 miesiąc temu #113198 przez asia26
no masz racje ja mam biust tak maly jak wage i ie mam na to wplywu :P

13 lata 7 miesiąc temu #113199 przez ilona
My też od jakiegoś czasu używamy pieluszek Dada. Moim zdaniem, niczym nie różnią się od Pampersa. U nas w nocy (20-6) też nic nie przecieka.
Ja polecam naprawdę :)

13 lata 7 miesiąc temu #113202 przez mufa
Asiersa napisał:

Kupiłam dzisiaj Tomkowi Pampersy Dady z Biedronki :) Są rewelacyjne! Wyglądają identycznie jak z firmy Pampers :) Zobaczymy jak będzie po całej nocy, czy spiszą się jak te, które Tomek miał dotychczas :)

My używamy i powiem tak jeśli o nas chodzi to na dzień ok, ale na noc zakładamy oryginalne, bo jednak te Dady jakoś mniej chłonne

13 lata 7 miesiąc temu #113222 przez mufa
asia26 napisał:

to jestes szczesciara mufa ;)

Po prostu z malutkich już mniejsze nie wyjdą ;) Przed ciążą były 75B a teraz 70C, więc w sumie to to samo.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka