BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 8 miesiąc temu #116177 przez paulina2209
muszę jej kupić chustkę i zażegnać moje paranoje związane z uszami i ciemiączkiem tylko grzeje jej główkę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #116179 przez Asiersa
Dokładnie Emme, demot w sam raz :silly:

Co do ciepłych dni, to ja zakładam Tomkowi body z dł rękawkiem (lub body z krótkim i cienką bluzeczkę z dł rękawkiem), do tego skarpetki i spodenki dresowe :)

Z nakrycia główki nie zrezygnuję bo to ochrona i przed słonkiem i przed wiatrem :) a więc albo cienka czapeczka, albo chustki :)

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 8 miesiąc temu #116180 przez mariosponge
cześć Wam dziewczyny!
moje dziecko usnęło wczoraj o 22 i wstało dzisiaj równo o 8:00. przespało całą noc bez budzenia się, a moje piersi wyrosły chyba o 3 rozmiary, w życiu takich duży nie miałam! dzień dobrze się zaczął :)
ja też ubieram Andrzeja w body na krótki rękaw i bluza lub leciutka bluzeczka na długi rękaw.
nie pamiętam czy mówiłam, ale są 2 ważne rzeczy :
1. wyrósł nam drugi ząbek dzień po pierwszym!
2. Andrzej zrezygnował ze smoczka, już drugi tydzień nie używamy :) nie przeszedł próby zmiany smoka na nowy "starszy".
Miłego dnia Wam życzę!

Emme ja też poproszę książkę na Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. Dzięki!

[/url]

13 lata 8 miesiąc temu #116183 przez Asiersa
mariosponge, gratulacje dla Andrzejka :kiss: :kiss:

13 lata 8 miesiąc temu #116185 przez ilona
u nas jak jest bardzo ciepło a dziś już prazy dosłownie więc Wiktor założy czapkę z daszkiem. Generalnie nie lubi czapek od urodzenia, wiec co bym mu na głowę nie założyła to zdejmie, a czapka z daszkiem przynajmniej chroni oczy przed słońcem :)

Kurcze nie przychodzi mi coś ta paczka z tym moim lukrem na tort dla Wiktora... :angry:
Będą jaja jak nie dojdzie, a tak w ogóle to musiałam przełożyć imprezę urodzinową na jutro, bo moja siostra ( jest chrzestną) pracuje pojutrze, moja mama tez jak na złość na popołudnie a jutro wszyscy "wolni" ale może i dobrze wyszło bo planujemy 12 maja spędzić w trójeczkę na super wycieczce. Oby tylko pogoda dopisała. :)

13 lata 8 miesiąc temu #116187 przez paulina2209
no to Andrzejek wszystkich zadziwia gratulacje drugiego ząbka a mariosponge przespanej nocy. ilonka to udanej imprezy i czekamy na fotki i relacje co Wiktorek wybrał jako pierwsze :lol:

13 lata 8 miesiąc temu #116192 przez Asiersa
Dziewczyny a jak to się robi? Chodzi mi o to, co napisała Paulinka :P
Słyszałam, że daje się dziecku kilka rzeczy na stolik, ale za bardzo nie wiem o co chodzi :blush:

13 lata 8 miesiąc temu #116194 przez asia26
Ilonko dokladnie czekamy na relacje jak impreza sie udala i jak wycieczka urodzinowa :) Marusia gratulacje i widzisz juz Andrzejek z zabkami dorownal Oliwi zreszta zabki ida parami wiec zachwile kazda z Was bedzie miala drugi :D

13 lata 8 miesiąc temu #116197 przez paulina2209
no ja czekam jeszcze na ten pierwszy :laugh:
Asiersa to jest taka zabawa kładzie się przed dzieckiem książkę, różaniec, banknot i to co wybierze będzie symbolizowało drogę w przyszłości

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #116198 przez Emme
Brawa dla Andrzejka, dzielny smok bez smoka :D
my też mamy 2 ząbka i muszę powiedzieć, że musiał wyjść przed chwilką bo rano sprawdzałam i nic nie stukało a teraz pięknie dźwięczy :D

Ilona chcesz przepis jak zrobić samemu taką masę? :D

ja jeszcze o kieliszku słyszałam :D

13 lata 8 miesiąc temu #116199 przez Asiersa
aaa no to muszę zapamiętać :)

Gratuluję Toli drugiego ząbolka :) u nas nadal brak :blink:
Nawet Pediatra sprawdzała na wizycie i mówiła, że jak na razie ani widu ani słychu :silly:

13 lata 8 miesiąc temu #116203 przez asia26
nam dzis lekarz mowil ze cos sie dobrze ruszylo i niby na dniach moze wyjsc kilka ale mi nie wydaje mi sie juz troche znam swoje dziecko i mniej wiecej wiem jak jej dziaselka wygladaly jak zabki faktycznie sie pojawialy :) ale nie mam z tym problemu plan minimum mamy wykonany 1 zabek przed roczkiem jest a nawet 2 :D

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #116206 przez Emme
jak dla mnie to Toli dziąsła o wiele wcześniej mogły wskazywać na przebijanie ząbków, teraz były twarde, tylko plamki były, ale to też już długo

Marusia a górne Wam się zapowiadają? u nas nic nie widać

13 lata 8 miesiąc temu #116212 przez paulina2209
a ja słuchajcie patrzę na moją córkę a ona leży na brzuchu podnosi się na wyprostowane ręce opiera się na kolanach i buja się w przód i tył

13 lata 8 miesiąc temu #116219 przez Emme
Paulina co Ty z nią robisz, że ona takie rzeczy już robi? Tola na brzuszku tylko sięga po różne rzeczy. w ogóle Wasze dzieci wysportowane :D
Andrzejek się czołga o ile pamiętam, Dawidek turla, Monika do raczkowania się bierze, a Tola ma "tylko" zęby :S

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka