BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 8 miesiąc temu #116304 przez asia26
Tolu gratuluje drugiego zabka :) Marusia mi tez ta zabawka sie podoba i zastanawiam sie nad nia :) Groszku nie martw sie bedzie dobrze musisz tylko w to uwierzyc :) wydaje mi sie ze dobra decyzje podjelas z odejsciem od meza bo jak nie mial hamulcow ze zlym traktowaniem Ciebie to pewnie coraz bardziej by sie rozpedzal tylko i bog sam jeden wiem do czego by dochodzilo :( ale teraz pewnie samotnosc i wogole Ci doskwiera ale nie martw sie jeses mloda piekna kobieta masz cudownego syna i napewno zycie cudownie Ci sie ulozy ja zawsze mowie ze ktos komu zycie sie nie toczy za dobrze limit zla ma wyczerpany i juz moze byc tylko lepiej :) wiec glowa do gory mala i nie zalamuj sie :) badz dzielna dla Twojego Miska kochanego :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #116362 przez Emme
mi też się zabawka podoba, ale Sz wyrzuciłby mnie z kolejną rzeczą z domu. Groszku będzie dobrze, pięknie na dworze więc humor szybko wróci,

A mi cierpliwość płata figle! nie mam już siły! Tola dała swój popisowy numer pod blokiem u mamy, tak że całe rodziny stały na balkonach i znalazły sobie atrakcję! myślałam, że ich tam zwyzywam od najgorszych! Tola była tak głodna i zmęczona, że nie mogła zrobić ani jednego ani drugiego. ja tylko wkładałam jej smoczek do buzi to był wielki wrzask. nosiła ją dobre 40 min, aż poszłam z nią na huśtawki i tam się uspokoiła. co chwilę słyszałam dobre rady, a co jedna to mądrzejsza. hitem jest... uwaga....: żebym nasmarowała jej dziąsła SPIRYTUSEM!!! to jej się rozpulchnią czy coś takiego! no myślałam, że padnę! a ile komentarzy usłyszałam jakie to niedobre dziecko. jeden stary dziad do mnie, że jaka ona niegrzeczna i niedobra, to ja mu mówię, że pan już jest w takim wieku, że chyba nie wie jak to mieć własne zęby, więc się nie dziwię, że nie pamięta jak mogą boleć! no idiota jeden!! i jeszcze rozmawiałam z mamą koleżanki, której synek na dystrofię mięśniową i dają mu jeszcze ok 15 lat życia :( biedna tak mi się rozkleiła, że sama uroniłam łzy. dobrze, że miałam okulary. i do tego ją mąż zostawił...

13 lata 8 miesiąc temu #116370 przez SISUNIA88
Emme widzę dzień pełen wrażeń... dobrze dogadałaś temu dziadkowi..a takie dobre rady od "życzliwych" na mnie też działają jak płachta na byka...ludzie są beznadziejni..po co odzywają się niepytani???

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 8 miesiąc temu #116394 przez ilona
Wiktora dzisiejsze zachowanie też miało mało wspólnego z poprawnym :)
Gratulacje ząbków, co do zabawek to my chowamy kilka do szafy na kilka dni później zamiana. jak na razie system się sprawdza. :)

Groszek a jak nam się wygadasz to może ulżysz emocjom? :)

U nas było dziś tak gorąco, że Wiktor ma za sobą pierwszy raz tego roku w krótkim rękawku.
27 stopni w cieniu.
Przyszła paczką, więc tort będzie :) ale jeszcze regeneruje siły po całym dniu lataniny i biszkopcik zrobię jak Wiktor pójdzie na dobre spać. Aktualnie drzemie, zasnął z płaczu na moich kolanach, bo wyrżnął orła na brodę podczas wygłupów z tatusiem :angry:

13 lata 8 miesiąc temu #116400 przez Asiersa
Tomek jest aktualnie na trzecim spacerze :)

Ja też nie dawałam sobie z nim dzisiaj rady :( ehh, może jemu tez te ząbki idą?

Mnie też denerwują "dobre rady". Ostatnio kobieta do mnie podeszła i pytała czy moje dziecko nie ma czasem zbyt cienkiego kocyka...albo pyta dlaczego bujam Tomka w wózku... no brak mi słów.

W przychodni stara baba (muszę się tak wyrazić) chwytała Tomka za dłonie. Poprosiłam, żeby tego nie robiła, bo on jest na etapie wkładania rączek do buzi. Oburzyła się, że ona ma czyste ręce. A ja jej na to: "no faktycznie. przecież dopiero pani przyszła z dworu. Przeczyste są!"
:angry: :angry:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 8 miesiąc temu #116438 przez Emme
ludzie mnie dziś strasznie wk%#$^li!

13 lata 8 miesiąc temu #116440 przez paulina2209
to się nie mieści w głowie że ludzie potrafią się tak zachować

13 lata 8 miesiąc temu #116451 przez alutka1011
Ludzie to mają czasem nap...... w głowach że się tak wyrażę :angry:
Nam też przyszła paczka...ale z kosiarką :laugh: jeszcze czekam na cymbałki i gorset dla mnie :)
Prawie cały dzień na polku spędziliśmy jedynie w domu na jedzonko i spanie :)
Aha był u mnie rachmistrz i rozwaliło mnie pytanie ile moja mama urodziła dzieci :laugh: (nie wiem po co im to)

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #116455 przez Emme
ja się staram być miła dla ludzi, ale dzisiaj to mnie aż nosiło. a z tym spirytusem to dobrze, że nie miałam Tolki na rękach, bo bym ją upuściła... "ja wszystkim moim dzieciom tak robiłam i żadnego problemu z ząbkowaniem nie miały" - no jasne, że nie, bo były pijane i spały :P ja nie wiem w jakim ja świecie żyję, jak można tak pierd*%*ć?!

no to Alutka teraz musisz użytek zrobić z tej kosiarki :D :silly:

13 lata 8 miesiąc temu #116473 przez asia26
ja to znowu slysze jak to mozliwe ze ona ma tyle miesiecy i zabkow nie ma co z nia jest nie tak :) a ja mowie ze jak ktos slepy to nie zobaczy dwoch lopat z przodu :) i ze po co jej zeby juz zeby sie predzej psuly chyba po to jedynie :) ae durne rady mnie tez wkurzaja jak nie wiem co :) Ilonko czekamy pozniej na zdjecie torciku :) ja musze ten spis powszechny za;latwic przez internet :D

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #116478 przez Asiersa
Tomasz wykąpany, najedzony, przebrany :) Leży właśnie w łóżeczku i rozmawia, ale nie wiem z kim :silly:

Na obiad zrobiłam makaron ze szpinakiem :blink:

Pranie, które rano zrobiłam już dawno wyschło, ale jak popatrzę na tą stertę to odechciewa mi się wszystkiego :blush:

13 lata 8 miesiąc temu #116479 przez Emme
moje pranie jeszcze namiętnie się suszy hehe

13 lata 8 miesiąc temu #116487 przez Asiersa
hehe, no to będziesz miała super suche pranie :side: :silly:

13 lata 8 miesiąc temu #116489 przez asia26
a ja dzis zrobilam w domku male przemeblowanie uprasowalam swiezo wysuszone pranie nastawilam i wywiesilam nowe normalnie dzis mialam taki zapal do pracy jak malo kiedy :D

13 lata 8 miesiąc temu #116505 przez paulina2209
ja coś nie miałam melodii dziś robic cokolwiek. a ten spirytus dobre uśmiałam się do łez. a co do spisu to mnie równie rozbawiło pytanie czy Monika czuje przynależność do innej narodowości?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka