BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 7 miesiąc temu #131501 przez Asiersa
mariosponge napisał:

Jak to mój mąż określił "Rambo początek" :D

aż strach pomyśleć, co będzie za kilka lat :side: chyba Rocky Balboa :evil: :lol: :lol:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 7 miesiąc temu #131526 przez mariosponge
Boje się pomyśleć co będzie dalej. Wizja przyszłości mnie przeraża... szczególnie ten okres dojrzewania :)

[/url]

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #131544 przez Emme
U mnie dziś taki upał, że siedzę z małą w domu, Sz poleciał na koncert. byliśmy wcześniej na lodach na starówce i z ledwością doszliśmy do domu :P
Wczoraj dałam Toli chrupka kukurydzianego, na początku nie wiedziała co z nim z robić, a później bardzo jej smakował.

Chciałam eska napisać do Pauliny, ale patrzę, że mam 3 gr na koncie :S , mam nadzieję, że jutro gdzieś kupię doładowanie :P

a z nudów uszyłam Toli chustkę na głowę, jutro sprawdzę czy pasuje :)

13 lata 7 miesiąc temu #131670 przez Groszek
Cześć dziewczyny :) U nas wszystko ok :) wczoraj byliśmy na wycieczce a dziś odpoczywamy...
Marusiu dacie radę :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 7 miesiąc temu #131785 przez paulina2209
witajcie przepraszam za nieobecność. Byłam z Moniką w szpitalu bo dostała grypy jelitowej i strasznie się odwodniła. jest teraz strasznie marudna jak zaśnie wieczorkiem to postaram się wpaść

13 lata 7 miesiąc temu #131796 przez Emme
Paulina dobrze, że już jesteście w domu! co za dziadostwo się przypałętało :P

13 lata 7 miesiąc temu #131797 przez sylka
U nas też skwar z nieba się leje. Myślałam że nie wystoję w kościele a bylismy na dwórzu bo wtedy Kuba przesypia całą mszę. Swoją drogą ciekawe jak będzie na chrzcie mam nadziejęże sobie pośpi :)

13 lata 7 miesiąc temu #131820 przez mariosponge
Ja mam kryzys psychiczny. Ale to już jakiś czas, więc nie będę znów tego samego pisać.

Wczoraj też dałam Andrzejowi chrupka kukurydzianego, bardzo mu smakował, dziś już 2 zjadł sam!!! w szoku jestem, chrupek znika w minutę!
Wczoraj Andrzej pierwszy raz nam spadł z łóżka, nie wiem jak to się stało, bo nie było mnie w pokoju, pewnie we śnie się przekręcił i spadł. Bo leżał daleko od kraju. Płakał tylko chwileczkę, i bardziej od tego, że się przestraszył, bo za chwilkę już się uśmiechał. Guza żadnego nie znalazłam. Takie szczęście w nieszczęściu. Teraz trzeba go pilnować non stop. Będę obkładać nasze łóżko poduszkami, żeby nie spadł...

[/url]

13 lata 7 miesiąc temu #131848 przez mufa
Emme i jak chustka dla Toli??
Monika dobrze, że szybko zareagowaliście i już jest dobrze.
Mariosponge dobrze, że nic się nie stało. Jak mi Mała spadłą z łóżka na gres to był mega wielki guz od razu, ale na szczęście tylko guz.
U nas mega gorąco było, aż do czasu kiedy to lunął deszcz i teraz jest tak błogo. Karolcia dziś przeszła samą siebie zjadła: 200g zupki mięsnej do tego sporo zupy kalafiorowej takiej dorosłej i jeszcze ziemniaczki, mięsko i kalafiorek od tatusia.

13 lata 7 miesiąc temu #131898 przez Emme
Chustka wyszła fajnie :D dziś już została przetestowana.
dziś też wypróbowaliśmy spacerówkę, bardzo jej się podobało. Chciałam dłużej jeździć gondolą, ale ona chce głównie siedzieć, leży tylko jak śpi, więc wolę żeby miała o co się oprzeć. Poza tym została dziś przyłapana na wkładaniu stópki do buźki :D
Dzień spędziliśmy bardzo miło, w ogóle weekend udany. poszliśmy na obiad do restauracji, Tola spodobała się jakiejś dziewczynce, która cały czas sobie stała przy wózku, a jak się nachylała to Tola ją głaskała po buźce. później Toli spodobała się jej frytka i bardzo chciała się nią poczęstować, a jak zabierałam jej rączkę to strasznie ze mną dyskutowała:)
Marusia, jak masz potrzebę to i 100tny raz napisz to samo :)

13 lata 7 miesiąc temu #131940 przez Asiersa
A my jakąś godzinkę temu wróciliśmy z Wisły :)
Złapała nas ulewa na rynku, ale i tak było fajnie :)
Można rzec, że się ODCHAMIŁAM za wszystkie czasy :silly:
Paulinka, mam nadzieję, że z Monisią jest już w porządku :kiss:
Emme, pochwal się chustką :)
Marusiu, pisz ile chcesz :) Chętnie pomożemy/doradzimy/podamy chusteczkę :kiss:
Ja już Tomka na łóżku nie zostawiam bo już kilka razy prawie mi spadł. Teraz bawi się na podłodze :) Rozkładam kołdrę, koc i heja :lol:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 7 miesiąc temu #131950 przez paulina2209
ja też Monikę tylko na podlodze kładę w tym szpitalu to ją chyba jakimiś sterydami karmili bo zaczęła raczkować i wczoraj stanęła sama na nogi.

a w szpitalu była pod kroplówkami i bardzo jej to nie pasowało. dwie noce czuwałam żeby nie wyrwała sobie krooplówki a dniami żeby nie wyrwała wenflonu. dodam że sama też byłam chora i 3 dni nic nie jadłam tylko suchą bułkę na dobę a i tak na zmiane kibelek i miska. od tygodnia nie przespałam więcej w ciągu doby jak 4 godziny, sama nie wiem skąd biorę na to wszystko siły

13 lata 7 miesiąc temu #131964 przez mufa
Biedulki Wy dwie, ale rozumiem, że już lepiej i choroba to tylko niemiłe wspomnienie.

13 lata 7 miesiąc temu #131965 przez paulina2209
jeszcze jest odwodniona ale tylko trochę więc jesteśmy w domu ale jeszcze bez wypisu bo czekamy na wyniki badania kupy. a była straszna :( ze śluzem i śladami krewki :(

13 lata 7 miesiąc temu #131968 przez mufa
Ojej to rzeczywiście nieciekawie :( a szczepiliście może na rota??

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka