BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 1 miesiąc temu #45924 przez alutka1011
No nawet szybko a jeszcze byliśmy z córką sąsiadki co jest dwa dni starsza.No niektóry ludzie to mają tupet wrrr :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 1 miesiąc temu #45927 przez martela89
A chodzicie prywatnie czy nie?

14 lata 1 miesiąc temu #45929 przez alutka1011
Ja na bioderka chodzę prywatnie bo normalnie to są takie kolejki że uff... i płacę 40 zł :)

14 lata 1 miesiąc temu #45932 przez iwkaa
ja nie chodze prywanie , to prawda sa kolejki ale nas zapisuje kolezanka polozna ze szpitala i termin mniej wiecej sama jej mowie na iedy ale to prawda kolejki sa niesamowite

14 lata 1 miesiąc temu #45939 przez martela89
Ja też prywatnie ale za 70 zł i umawiam się na godzinę i po przyjściu zaraz wchodzę :)

14 lata 1 miesiąc temu #45960 przez Renia2108
Ja nie prywatnie . Nam znajom lekarza załatwil ze bardzo szybko mielismy, i kardiologa to samo :)Wystarczy ze musimy dosc daleko jezdzic..

14 lata 1 miesiąc temu #45986 przez Groszek
My też prywatnie 90 zł i tak jak Martela wchodzimy tuż po przyjściu :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 1 miesiąc temu #45987 przez iwkaa
to widze ze rozbieżność pieniazkach jest duza ale tu dzisisj cicho ja mne nie ma to pozniej mam tyle do czytania a jak jestem to cisza:( my siedzimy same z Majeczka i sie nudzimy bo tata pojechal na bankiet firmowy;( i nas zostawil same

14 lata 1 miesiąc temu #45989 przez asia26
my bioderka prywatnie za 150 zl :( szok ale dobry fachowiec dr n.m wiec tyle pocieszenia :)

14 lata 1 miesiąc temu #45991 przez martela89
iwka ty karmiłaś piersią?

Jak oduczyłaś małą od cyca? Bo jak moja dostaje wieczorem butle to cyrki robi i nie wiem jak za jakiś czas całkiem ją przestawię na butlę :huh:

14 lata 1 miesiąc temu #45992 przez Renia2108
Iwka moj maz tez chyba jakas impreze firmowa bedzie mial. Ale to ja tez gdzies wybywam jak mne nie wezmie :D Malutka spi a w razie czego moja mama wstanie :) To sie troche rozerwie i ja i on :)

14 lata 1 miesiąc temu #45993 przez iwkaa
martela ja karmila persia ale tylko 1,5 miesiaca tez nie chcial butli wypluwala ja ale powoli sie przyzwyczaila najpierw dawaj jej raz dwa razy dziennie a pozniej czesciej az w koncu sama butla a jak juz tak robilas to daj jej butle jak nie chce i sie denerwuje to ja odluz do lozeczka ona napewno bedzie plakac i za chwile sprobuj spowrotem itd caly czas az wypije bo bedzie glodna napwno bedzie plakac ale jej krzywdy nie robisz i nie przytulaj jej w takiej pozycji jak ja karmisz bo bedzie szukac cyca i nigdy o nim nie zapomni napewno to kilka dni potrwa ale dacie rade jeszcze pamietam jak ja karmilam tzn juz pozniej do karmialam jak pierwsze dalam piers a potem cyca to nie chiala a jak od razu butle to bylo lepiej

14 lata 1 miesiąc temu #45994 przez iwkaa
renia moj juz ma 3 imprezie w ciagu miesiaca a za tydzien kolejna oplatkowa ale niestety maja bez osob towarzyszacych i to z noclegiem w hotelu az starch sie bac co tam sie moze dziac ale ja jutro jade do szkoly i nie bedzie mnie 3 dni wiec sobie odbije:)

14 lata 1 miesiąc temu #46001 przez alutka1011
Jeju mój to by beze mnie nigdzie nie poszedł.Chociaż ma iść na chwile to musze z nim iść :dry:

14 lata 1 miesiąc temu #46006 przez martela89
No jak na razie to nie zamierzam jej odstawiać,ale dobrze wiedzieć na przyszłość :)

Ja swojego też bym nigdzie nie puściła,raz był beze mnie na wieczorze kawalerskim w innym mieście :ohmy: myślałam,że zwariuje ale to był pierwszy i ostatni raz-nie żebym mu nie ufała ale źle bym się czuła jak by poszedł gdzieś sam :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka