BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 6 miesiąc temu #20443 przez monami
Ok ..udało się :)
Co do maluszków :) Nikt chyba nie rozumie od samego początku dzieciaczków tak..jak mama :0 Poza tym... wszystko mamy we krwi..instynkt :) Będzie dobrze :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 6 miesiąc temu - 14 lata 6 miesiąc temu #20444 przez monami
Heh :) U nas już praktycznie wszystko gotowe :) Póki się dobrze czuję chcę jeszcze troszkę popracować, pobiegać z aparatem, zrealizować kilka zleceń ( jestem fotografem) bo później nie będę miała czasu na prackę :) więc przygotowaniami zajęłam się już troszkę wcześniej, żeby latem odpocząć :)

14 lata 6 miesiąc temu #20445 przez sylwcia
super bryczka monami :) jejku ja jeszcze nie mogę się zdecydowac na wózek a mój M wcale mi w tym nie pomaga tylko taki jak mu zaproponuje taki mu się podoba i od razu sie na niego zgadza Mi osobiscie bardzo podoba się czerwony ale nie bardzo pasuje taki dla chłopaka i nie wiem co robic :(

jejus dziewczyny jak tu czytam to mnie aż mrozi mąż w pracy od 6.30 d0 21.30 masakra mój pracuje od 8 ale o 7 musi wyjechac z domu i kończy o 16 jednak zanim wróci do domu to jest po 17 dla mnie to juz jest tragedia a później to już do późna siedzi w warsztacie ale zawsze to przy domu.

A co do mieszkania to my mieszkamy sami w domu na posesji obok domu moich rodziców tak więc nikt nam się do niczego nie wtrąca a jak będzie trzeba pomóc przy małym to wystarczy że okno otworze i zawołam mamę

14 lata 6 miesiąc temu #20446 przez paulinkaaa2202
No ja czekam do końca miesiąca na wypłatę i albo kupie wózek i za miesiąc przy następnej wypłacie albo pozostałe rzeczy jakie zostały pościel, kosmetyki, wanienka, przewijak itp.
A masz już wanienkę taka zwykła? bo ja taką chce kupić ale duża 100cm

14 lata 6 miesiąc temu #20448 przez monami
heh...u nas wcale łatwo nie było z wyborem wózka...obejrzeliśmy ich setki chyba :P i w rezultacie po przedyskutowaniu wszystkich za i przeciw wybraliśmy właśnie x-landera xa. Popatrz sobie sylwcia na stronce ich : www.x-lander.pl jakie maja przeróżne kolorki i modele :)może któryś Ci się spodoba :)

14 lata 6 miesiąc temu #20449 przez paulinkaaa2202
Sylwcia a zielony ci się nie podoba jeśli chodzi o wózek?

Monami to fajnie że jesteś fotografem twoja mała będzie miała super zdjęcia :)

14 lata 6 miesiąc temu #20450 przez monami
Ja kupiłam wanienkę w IKEA bo ma fajne gumowe ograniczniki na zewnątrz i w środku. Nawet nie wiem, jakiej jest wielkości...ale nie jest chyba zbyt wielka.
Już pokazuję jaka :)
Załączniki:

14 lata 6 miesiąc temu #20451 przez paulinkaaa2202
To w ikei też są wanienki to nie wiedziałam :P muszę się przejechać i zobaczyć co tam jest ciekawego

14 lata 6 miesiąc temu #20452 przez monami
Mój M stwierdził, że już się boi..tych zdjęć i mojego wiszenia nad małą z aparatem :P hehe - zboczenie zawodowe :) Któraś z Was jest z okolic Łodzi? Może są chętne na jakieś " dziecinno-mamowe" sesje zdjęciowe w plenerku?

14 lata 6 miesiąc temu #20453 przez sylwcia
O zielonych też myslałam przeszłam całe allegro oglądając wszystkie strony z wózkami

allegro.pl/item1069321018_nowosc_wozek_c...pompowane_tacka.html
tylko z fotelikiem w wyposażeniu

allegro.pl/item1067966933_raf_pol_wozek_..._spacer_fotelik.html

14 lata 6 miesiąc temu #20454 przez monami
Kupiłam też w IKEA parę drobiazgów..o..np fajny ręczniczek z kapturkiem, pojemniki kolorowe na różne pierdołki. Generalnie - bardzo fajne i milusie rzeczy tam są dla maluchów :)
Załączniki:

14 lata 6 miesiąc temu #20455 przez sylwcia
a ja mam taką wanienkę kupiłam na allegro nie wiem czy się sprawdzi bo niektórzy mówiła że lepiej trzymac dzieciaczka przez całą kąpiel na ręce

14 lata 6 miesiąc temu #20456 przez sylwcia
ups coś nie dodało zdjęcia może tym razem się uda
Załączniki:

14 lata 6 miesiąc temu #20458 przez sylwcia
monami X-landery są trochę drogie a wózka się i tak długo nie używa wolałabym coś tańszego :/ nie chodzi o to że nas niestac a wręcz przeciwnie tylko uważam że na tak krótki okres się nie opłaca wolę kupic później coś droższego co będzie służyło młodemu na lata

14 lata 6 miesiąc temu #20459 przez paulinkaaa2202
Monami ja jestem bardzo chętna na tego sesyjkę :P ale niestety jestem z okolic Wrocławia więc nie po drodze :( a mogłabyś mi napisać wymiary tego ręczniczka i ile kosztował? bo ja porównuje wszędzie ceny :D
Ja kiedyś byłam w ikei i widziałam tylko łóżeczka i pościele :D a tu takie fajne rzeczy

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka