BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 9 miesiąc temu #82116 przez martela89
Ja mam 74 i też troszkę za duża ale akurat tak za miesiąc będzie dobra :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 9 miesiąc temu #82131 przez Gosia
Monia wiem co to znaczy choroba dziecka i podawanie tych paskudnych lekarstw. Jak moja była chora to też jej leki dawałam a że nic nie pomagały bo połowe z podanej dawki zwracała to też dostawała zastrzyki i pomogły raz dwa. Tylko ten ból i małej i mamy, bo serce ściska. A teraz dokładnie dziś wyskoczyły jej coś ala pleśniawki w buzi, bo ma całe w plamkach i z godziny na godzinę coraz gorzej to wygląda :( Teście pojechali właśnie na zakupy i wejdą do apteki po Gencjanę. Będziemy pędzlować. Oby szybciutko pomogło. :laugh:

A u nas wszystko OK Powrót do pracy zaczął się super i bez żadnych łez. No prawie żadnych, bo ja się poryczałam w pierwszy dzień jak ją zostawiałam. :blush:

Maja nauczyła się już sama siadać i z pozycji leżącej i jak jest na brzuszku. Świetnie sobie radzi. I to jest super.

Te body w biedronce były super i też kupiłam 2 szt. z Kubusiem i z Myszką Miki te czerwone z białymi rękawkami (są mega słodkie) :laugh:

13 lata 9 miesiąc temu #82133 przez martela89
Gosiu to super,że powrót do pracy nie okazał się taki ciężki jak myślałaś :)
Co do choroby to moja na szczęście jeszcze nie była chora(odpukać) ale wyobrażam sobie co musicie przeżywać,Monia trzymam kciuki żeby mała jak najszybciej wyzdrowiała :)

Moja to tak w łóżeczku wariuje,że szok :lol: na brzuch z brzucha na plecy,siada i zagląda,ciągle buszuje :lol:

13 lata 9 miesiąc temu #82135 przez alutka1011
Moja w łóżeczku jak jest to albo od razu siada albo wstaje nie usiedzi na pupie :lol: Dzisiaj już k łóżka przeszła parę kroczków :) jestem z niej taka dumna że się tak szybko rozwija :lol:
Gosiu widzisz nie taki diabeł straszny jakiego go malują :)
Monia szybkiego powrotu do zdrowia dla Julki :kiss:

13 lata 9 miesiąc temu #82144 przez MoNiaaa
moja tez wariuje jak szalona jak na lozku lezymy to po calym lata az ciezko ja upilnowac :P

dzis rano moj M idzie po Julke bo sie obudzila a ona pod przewijakiem siedziala (mamy ten na lozeczko zakladany) :side:

po zastrzykach troche lepiej ale dalej brzydko kaszle i nie wiem czy jej nie dolozy :(
na poczatku to mnie tak saciskalo w brzuchu i plakac mi sie chcialo jak widzialam jak ja boli :(((((( biedactwa oby jak najmniej chorowaly !!!!!!!!

http

]

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #82162 przez martela89
"Dobry lizak,nie jest zły" :lol:

:)
Załączniki:

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #82165 przez Gosia
U mnie najgorszy był ostatni zastrzyk :( Na szczęście nie dołożyli jej drugiej serii. Ale Monia nie martw się będzie dobrze! Niektóre dzieci dostają zastrzyk 2 razy dziennie rano i wieczorem :blush:

A u nas buźka już wysmarowana no i jest cała fioletowa. Przy okazji sutek mamusi też bo akurat za chwilkę chciała cycusia :laugh:

Paulinko gratulacje dla Judytki :laugh:

13 lata 9 miesiąc temu #82173 przez martela89
Gosia napisał:

A u nas buźka już wysmarowana no i jest cała fioletowa. Przy okazji sutek mamusi też bo akurat za chwilkę chciała cycusia :laugh:

Gosiu jak Vanessa była mniejsza to też jej smarowałam języczek,fajnie wyglądała :lol:

13 lata 9 miesiąc temu #82225 przez MoNiaaa
Moja JUlka dostaje 2 razy dziennie :(( a dzis wieczorem to juz wogole masakra byla. strasznie sie wyrywala i jak raz sie szarpnela to babce igla sie wyslizgnela i ja przeciela troche :(:(:(:( bidulka strasznie plakala za kazdym razem szybciej sie orientuje co jest grane i zaczyna plakac :(((

a my na jezyczek uzywalysmy czefos innego bo napewno nie bylo fiolotowe jutro zerkne jak sie nazywa bo nie chce malej budzic a u niej w pokoju gdzies w pudelku jest.

http

]

13 lata 9 miesiąc temu #82283 przez martela89
Jestem bardzo zadowolona bo wylicytowałam małej dwie bluzy na allegro jedna za 1zł :lol: ,a druga za 1,75 :lol: i sukieneczkę z HK na którą polowałam w h&m ale jej nie było.
O ta:http://allegro.pl/hm-hello-kitty-slodka-sukieneczko-tunika9-12m-i1489124569.html

13 lata 9 miesiąc temu #82290 przez MoNiaaa
o jaaa mi tez sie strasznie podoba ta sukienka ale tez jej nigdy u nas nie widzialam.gratuluje

http

]

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #82291 przez _aga86_
Julka ma dokladnie taka sama sukieneczke :) Tez dlugo na nia polowalam, a dokladnie na rozmiar, ale w koncu sie udalo :) Gdzies w "Chwalmy sie dzieciatkami" Julka ma w niej zdjecie :)

13 lata 9 miesiąc temu #82323 przez Gosia
My też mamy taką tylko złotą :laugh: Maja była w nią ubrana na Sylwestra :laugh:

13 lata 9 miesiąc temu #82409 przez alutka1011
My po 2 godzinnym spacerku i Maja jeszcze śpi :laugh: Byliśmy rodzinnie ze znajomymi co mają 2 dni starszą córcię.Wyubierana jakby było - 10 :huh:
A my dziś kończymy 8msc(dodałam zdjęcie na "chwalmy się dzieciątkami" bo nie będe dodawać na każdy wątek :laugh: )

13 lata 9 miesiąc temu #82411 przez Gosia
Wszystkiego Najlepszego dla naszej ulubienicy :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka