- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpień 2010
Mamusie sierpień 2010
- martela89
- Autor
- Gość
Martela,ale Ci zazdroszczę takiego wieczoru Mama daleko,babci już nie mam,a Hania na cyco-butli.
Ja dopiero po 10 miesiącach odważyłam się na taki wieczór
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Maja nasze największe szczęście 16.08.2010r.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
naprawde jeden dzien moze tak czlowieka odstresowac i naladowac akumulatory na kolejny tydzien
martela milej zabawy !!!!!
dziewczyny naprawde warto czasem dac malucha w jakies dobre rece i sie troszke zabawic
a Julka konczy dzi 10 miesiecy !!! nie wierze jak ten czas leci 2 miesiace i rok
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
Zaglądamy zerknąć, co tam u Was słychać U nas wszystko jak najbardziej ok, Zuzik rośnie i daje nam wieeeellleee radości Jestem w szoku, jak czas szybko mija...niedługo kolejno wszystkie będziemy świetować pierwsze urodzinki naszych maluchów..a rok temu wchodziłyśmy w ten najbardziej gorączkowy okres ciąży...
Widzę, ze ząbki idą dzieciaczkom - to super ! Zuzia ma już ich 6
Pozdrawiamy Was wszystkie serdecznie
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nasze szkraby sa teraz w fajnym okresie rozumieja juz co nie co i wszytsko je smieszy i same robie prze smieszne rzeczy ja tez jestem taka sczzesliwa jak patrze na JUlcie jak sie bawi i smieje ze wswzystkiego
wczoraj niestety miala jakis gorszy dien taki mi koncert dala bo byla spiaca a nie chciala usnac za nic masakra chyba nigdy tak nie krzyczala nie mogla sie uspokoic nawet jak usnela to z 15 min ja szarpala jesczze
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
- Otrzymane podziękowania: 2
roczek juz tuz tuz!!! chyba z sierpiowek my pierwsze bedziemy obchodzic urodziny ale chyba je przelozymy na pozniej o tydzien bo dziadkow nie bedzie
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
Zazdroszczę wam ja nie mam żadnego wieczoru ani dnia dla siebie Mój cały czas w pracy. Czasami z nią wyjdzie na spacer.
A ja bym potrzebowała takiego dnia odpoczynku zero karmienia, przewijania, kąpania i super bym odpoczęła
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a we wakacje jedziemy do zakopanego z Julcia mam nadzieje ze sie jej spodoba jedziemy zaraz po jej urodzinach my bedziemy robiec male przyjecie albo grila jak pogoda dopisze w weekend po urodzinach:)
paulinko wiem ze ty z rodzicami mieszkasz ale moze by sie zgodzili wziac czasem mala do siebie na noc zebys mogla gdzies wyjsc na dluzej?moze jakbys z babcia pogadala to przygarnie wnuczke
co do zabkow to u Julki najpierw dolne jedynki pozniej gorne a na koncu dwojki ktore wyszly naraz obie
co do rozrabiania to Julka rzeczywiscie mala psotnica wszedzie jej pelno chodzi i sie wszedzie wspina dobrze wie gdzie nie mozna a i tak tam chodzi i jesczze patrzy na mnie czy ja widze co ona robi a ze wzgledu ze jestemy w tygodniu same to moje wszelkie poczeby sa zalatwiane razem z nia jak tylko widzi ze ide do lazienki to ona za mna siada przede mna albo staje przy mnie no ale co zrobic takie uroki
buziaki dla wszystkich maluszkow i wytrwalych mam
alle upal ufff
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
dzisiejsza noc to masakra po razach wstawania do małej wzięłam ją do siebie i budziła się co 30-40min nie wiem może kolejny ząbek
Monia mała jest tak przyzwyczajona do mnie że w dzień zostanie z kimś nie ma problemu ale wieczorem nie ma mowy krzyczy płacze, robi histerie musi mnie czuć i ze mną być
Moja mama jest pielęgniarką, pracuje w dyżurach prawie zawsze w weekendy więc odpada a teściowej nie zostawie małej na noc
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no to rzeczywiscie ale z czasem zabkowanie sie skonczy i bedzie tylko lepiej
- martela89
- Autor
- Gość
Wyluzowałam się i pospałam
Dzisiaj wstała dopiero o 6.40 czyli przespała całą nockę
Byliśmy nad jeziorkiem pomoczyć nóżki,zjadłyśmy lody...
Taka mała psotnica z niej,jak jej czegoś nie pozwalamy to próbuje wymuszać krzykiem i piskiem-wredota,po mamusi
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
My dzisisj mielismy druga ale udana kapiel w basenie Majka sie na szalala ale otem apetyt miala jak smok!!! pierwszy raz jak ja wsadzila do basenu to plakala chyba sie czegos przestaraszyla bo pozniej nawet na wieczor kapac sie nie chaiala ale dziaisj bylo juz ok
ja tez mam odskocznie od codziennych obowiazkow jak jade do szkoly i co 2 tyg wolna noc tylko dla mojego M zawsze w piatki fajnie podoba mi sie nie musimy nigdzie wychodzic wystarczy nam wolna chata winko film itd:) ale jak jestesmy u moich rodzicow to Maja przewaznie spi z moimi rodzicami tak jak teraz tam ma drugie lozeczko i my mamy wolny wieczor zeby gdzies wyjsc na wiejska potancowke czy grilla takze nie mamy na co narzekac ale tobie paulinko nie zazdroszcze zyj z nadzieja ze judytce kiedys o przejdzie i nie bedziesz musiala przy niej zawsze byc i ze babcia jej wystarczy:) przynajmniej na noc:)