- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- asiula2134
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze

O! To może kiedyś spotkamy się we trzy;) gdzieś w fajnym miejscu...
Emma zakupiłam, mam nadzieję, ze wspomoże moje leczenie!

- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1

Gabi, mam nadzieję, że i tobie pomoże, tylko pamiętaj, żeby 2 połknąć

Idę robić pizzę!

- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
jestem ale weny brak
Ola zjadła dziś rosół z lanymi kluskami całą michę u koleżanki a przed chwilą cały swój obiadek pojemniczkowy z łososiem..
i co tu się dziwić, że ma 11kg już. Jej starsza koleżanka, starsza o pół roku waży tylko 9 kg od dawna.. widzieliście na zdjęciach nie raz na fb jak wygląda. Zresztą kolega co za 2 tyg kończy dwa lata też waży 10, 5 kg. a wzrostem Ola o jakiś cm jest najwyższa bo ma 82 chyba jak dobrze mierzę.
Gabi pewnie by wolała ze mną spać, ale nie mogę do tego dopuścić, co drugą noc ma złą, raz śpi od 20 do 8 rano a raz nie chce iść spać i wstaje o 5.
dziś poszła spać przed 15 dopiero! i obudziłam ją po 45min bo nie mogę dać jej spać tyle skoro po nocach nie śpi. w ciągu dnia nie śpi nigdy dłużej niż półtorej godziny czyli najpóźniej wstaje z drzemki o 13 30.
moja Ola zamiast mówić mikołaj mówi kołaj mi :/
sorry za pierdoły ale przynajmniej się odzywam
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Po burzy zawsze wychodzi słońce;)) oby jak najszybciej... Ja zanudzam w pracy, ruch przez to ze się zamykamy spadł do minimum
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
a mogę zapytać jaki to sklep? z jakim asortymentem?
- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Cześć, Gosia!
Zosia za to mówi na Mikołaja "kołm"

- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
w ogóle dużo bym zjadła, jutro albo pojutrze okres a cycki to mam jakbym jutro karmić miała, nawet ledwo chodzę.
hej Emma
kołm, to podobnie w sumie jak kołaj mi

kupiłam nawet strój mikołaja i przebiorę R na 6 grudnia i zobaczymy co powie na to Ola.
kupiłam też czapkę mikołaja i opaski, jedną z choinkami dyndającymi a drugą renifera bo będę robić na dniach Oli zdjęcia do kartek świątecznych

- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ech... Może jutro gdzieś wyskoczę po dekoracje

- asiula2134
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
wspaniałe te wasze historie zaręczynowe, aż fajnie poczytać, pamiętam jak T mi się świadczył... wrócił z wojska (po dwutygodniowej nieobecności) i padł na kolana z pierścionkiem ręku i bukietem kwiatów, a tak się chłopak trząsł, że liście w bukiecie szeleściły

gusiag R nie powinien tak powiedzieć,nigdy! T pewnie dostałby w łeb za coś takiego, ale z drugiej strony wierzę, że miał po prostu kiepski dzień i w nerwach powiedział dużo za dużo, on już pewnie sam ma tego świadomość i na pewno jest mu głupio
ewelinda u nas Maja nie używa takich słów, no zdziwiłabym się strasznie jakby w jej ubogim słownictwie pojawiła się "dupa"

gabi a Jarek pewnie za tą świnię trzyma cię w niepewności

dziewczyny padam na pysk, Maja ma infekcję gardła, złapała jakiegoś wirusa i jeszcze ma pieluszkowe zapalenie skóry

w pracy też zapierdziel, bo dostałam do zrobienia przetarg, do złożenia na środę, już od wczorajszego południa nad nim siedziałam, dzisiaj cały dzień i będę musiała poświęcić na to weekend

- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

czytalam was w pracy, ale czasu nie mialam na odpisanie

dziewczyny zycze wam szybkiego i milego spotkania, mam nadzieje ze moje i Gosi tez dojdzie do skutku

Dorota najwazniejsze ze lubisz swoja prace

buziaki dla Mai i szybkiego porwrotu do zdrowia

Kubcio mojej siostry tez ciagle kaszle i wczoraj byli u lakarza i dostal jakies slabe sterydy bo lekarka powiedziala ze to moze byc jakas alergia

My6 sie boimy o Kinie zeby nie miala jakis alergii bo L cale dziecinstwo spedzil u lekarzy bo mial alergie i astme

emma jaki idzie nauka Zosi

jedziemy jednak pociagiem, bo raz ze o 350zl taniej a dwa ze w mamy aucie trzeba wymienic akumulator i zrobic przeglad

Gosia jak twoj nastroj ?
ze spaniem nie pomoge bo Kinga ma swoje pory, czasami sie to przesuwa o 30-40 min. w nocy tez sie budzi ale ona jak zaczyna mnie wolac to L odrazu ja bierze do nas do lozka i jest spokoj.
apetyt wraca tfu tfu tfu

- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość

Ola miała godzinną histerię, wszystko było na nie, mówiła, że boli brzuch, że spać nie idzie itd. Dałam jej czopka, zrobiła kupę po nim więc mam nadzieję, że brzuch nie będzie bolał i po kolejnym krzyczeniu, że nie idzie spać już w łóżeczku zasnęła 5 min temu, mimo, że była przekonana że Ola nie!
emma pomysły czasem mam dziwne, a fioła na punkcie zdjęć też mam, a co do kasy to też braki i nawet przed chwilą ustaliliśmy z mamą i siostrą, że dzielimy się kupowaniem prezentów, żeby nie było tak, że każdy każdemu tylko ja temu tamtemu mama temu itp. bo tak to za dużo tych ludzi..
a kartki zrobię, bo zostaną na lata, w zeszłym roku robiłam i w tym zrobię

a może najlepiej zajmij głowę właśnie czymś innym a nie cyklami, myśl o prezentach, o Zosi czy chce zobaczyć kołma z prezentami itp. im bardziej myślisz o tym o czym myślisz, tym bardziej będziesz się stresować, dołować a to nie pomaga. Trzymam kciuki za wbicie się w nastrój świąt i myślenie o dupie Maryni czy innej

Asia przejdzie mu, jak przebywa z dziećmi to jeszcze szybciej zacznie nawijać niż myślisz
Dorota cieszę się jak widzę bo nie mogę powiedzieć jak słyszę, że ludzie się tak dobierają świetnie. Ja nie wiem czy my jesteśmy tak dobrani, mamy tak okropne charaktery, że czasem myślę, że nie damy rady..
ja choleryk, on olewacz, ja pesymistka on marzyciel wierzący w zbicie wielkiej fortuny, ja bardzo rodzinna, on odludek.. mogłabym tak wymieniać i wymieniać. Ale kocham go, tylko czasem tak trudno razem być.. eh może to tylko ta whisky za mnie mówi.
przeprosił mnie dziś oczywiście bo jak się kłócimy to żadne nie potrafi więcej jak dzień się boczyć. ja też aniołek nie jestem, muszę wam powiedzieć, że go walnęłam jak mi to powiedział.. też dumna z tego nie jestem
mam nadzieję, że Mai szybko przejdzie to wszystko co ją złapało
ej jak to jest że nie można do lekarza się dostać jak dziecko chore? przecież to idiotyzm jakiś. tu zawsze przyjmą tylko swoje odczekać trzeba, ale idziesz i siedzisz i wejdziesz.
Ewa moja rodzona siostra jest alergikiem i jej córka niestety odziedziczyła po niej alergie na praktycznie wszystko, ale zaczęło się jak miała ok 4 lat. Kurz, pyłki, sierść, orzechy wszystko.. masakra. Teraz kilka lat jeździ co tydzień na zastrzyki odczulające. a ma dopiero 8 lat
oby Kinia nie odziedziczyła tego po tatusiu
No mi się też nie udało z Emmą spotkać mimo, że już byłyśmy umówione mniej więcej, ale może jeszcze będzie okazja.
a Tobie nie odpuszczę

a co do spania Ola miała pory swoje i nie było problemów, nagle coś sie dzieję, że ona się już trzęsie na myśl o spaniu

to jak apetyt wraca to tfu tfu oby tak dalej. u nas dziś na śniadanie 3 mini parówki i pomidor, potem wspomniany rosół z lanymi kluchami, potem cały pojemnik obiadku łosoś z ziemniakami, potem cały duży banan, potem owoce w szaszetce do wyciskania, potem dwa jogurty, kawałek czekolady, i chrupki kukurydziane. Wcale nie dziwiłam się, że boli ją brzuch. Ale jak jej powiedzieć nie skoro prosi o jedzenie. Zazwyczaj je połowe tego co dziś.
mam nadzieję, że będę dziś spać i że mnie nie obudzi ani Ola ani wracający cholera wie o której mąż.
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

my juz wyspane, idziemy robic sniadanko a pozniej moze uda nam sie wyjsc na jakis krotki spacerek