BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 4 miesiąc temu #797077 przez gaabrysia
Hej
Ja wracam z pracy- odbieram nadgodziny;)
I ide na drzemke, noc dziś ok wczoraj dramat! Ale mimo wszystko trzeba odespac ta 5 rano!
Emma naprawdę warto kupicvteraz tabletki, nie drogie a mają magiczną moc;) Ty bierzesz profilaktycznie codziennie? Czy tylko jak Cię rozkłada? Gusiag kup bo przetestowalam i przeziębienie jak ręką odjął.

W Wawie zimno i wietrznie- wczoraj było gorzej wieć bylismy na kulkach dziś się ciepło ubierzemy i pójdziemy pobiegac po parku po obiedzie..
Dorota jakies fatum nad tym programem normalnie.. Mam nadzieję, ze szybko pojdzie i już bez komplikacji.

Ja w nd zauważyłam, ze młody bardzo fajnie swobodnie się czuje u dziadkow- swoich, mamy mała rodzinę... Dziadkow już nie mamy. Ale nie o tym chcialam, zresztą już sama nie wiem, odezwę sie jak wstane

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #797081 przez gusiag
hej
nasza noc bardzo ok :) tylko późno Ola spać poszła ale spała całą bezproblemowo.
i teraz też już śpi. to na wieczór wcześniej padnie.
ja już coraz bardziej umieram na okres.
Ewa często kupujesz z aliexpress?
a usługi fotograficzne takie jak wszędzie, sesje foto dziecięce, noworodkowe, rodzinne, zwierzęce itp. Bardzo bym chciała :)
Gabi prześpij się :)

11 lata 4 miesiąc temu #797132 przez ewelinda83
Gosia juz kila rzeczy kupilam, jedne sa lepsze drugie gorsze tak jak wszedzie :/ z bucikow akurat jestem zadowolona :)
Ceny tez maja fajne ale wielkim minusem jest czas oczekiwania, bo nawet ponad miesiac :/ ale przesylka bardzo czesto darmowa.

Mam nadzieje, ze twoje marzenia sie spelnia i ze zalapie sie na jakies zdjecie ;)

Gabi odpoczywaj :) ja pracuje :dry:

11 lata 4 miesiąc temu - 6 lata 10 miesiąc temu #797183 przez asiula2134
/

11 lata 4 miesiąc temu - 6 lata 10 miesiąc temu #797184 przez asiula2134
/

11 lata 4 miesiąc temu #797242 przez asiula2134
Dziewczyny co polecenie na zimno na ustach? Wiem ze pisakyscie już ale nie mogę znaleźć

11 lata 4 miesiąc temu #797420 przez gusiag
asiula2134 napisał:

Dziewczyny co polecenie na zimno na ustach? Wiem ze pisakyscie już ale nie mogę znaleźć

Asia przede wszystkim witamina B, 3 razy dziennie po 5 tabletek przez 2 dni i Sonol do smarowania. i jak ręką odjął.

11 lata 4 miesiąc temu #797454 przez georgette102
cześć

dzisiaj jestem sama w domu, T długo pracuje, Majki nie ma i zamiast się cieszyć "wolnością" to jedyne na co mam ochotę to pójść spać :dry:

siedzę w szlafroku z ogromnym kubkiem gorącej herbaty i słucham Dawida :lol:

w pracy ogólnie ok, znowu pojechałam wcześniej i zrobiłam to co mi się zwaliło wczoraj, jutro muszę mieć wszystko gotowe a jeszcze nie skończyłam a nie mówię o sprawdzeniu... a już nawet nie będę narzekać

w Olsztynie też zimno, brrrrr kiedy będzie lato?

a z najnowszych wieści - moja przyjaciółka jest w ciąży :) bardzo się cieszę, jej synek w lipcu skończył 3 latka i tak już coś mówiła o kolejnym... no i będzie

11 lata 4 miesiąc temu #797506 przez georgette102
szukam sanek dla Mai, co sądzicie o takich
allegro.pl/sanki-z-budka-oparcie-reg-pch...hit-i3707584949.html

11 lata 4 miesiąc temu #797607 przez ewelinda83
Dorota fajne te sanki :) oby wam poslozyly jak najdluzej ;)
powodzenia jutro w pracy :)

Gosia ty cos pisalas o stroju mikolaja, gdzie kupujesz jak mozna wiedziec ? L chce sie przebrac w mikolaja a brata wsadzic w stroj elfa :silly: ale jak tak patrze to ceny sa rozne :huh:

11 lata 4 miesiąc temu #797625 przez marigra
cześć dziewczynki

wpadłam tylk osie przywitać, bo zaraz się pakuje na kolejny jutrzejszy wyjazd...tym razem Śląsk, wiec na szczęście blisko...oby tylko snieg nie sypał..

u nas na razie ok zuza już prawie zdrowa chodzi do złoba ale jest nieznośna strasznie:D chyba bunt dwulatka się zcazyna

Gosia - super to zdjęcie - lubie patrzeć na towje arcydzieła i trzymam kciuki za spełnienie marzen dotyczących fotografii

Gworgette - swietne sanki, na pewno Wam posługo lata...fajny pomysł z tą budką - jeszcze takich osobiście nie widziałam, ale ciekawy patent

asia - nie pomoge bo nie miałam jeszcze nigdy zimna....ale wierze ze szybko minie

no nic lece się myc i spac buziaki papap postaram się odezwac jutro

11 lata 4 miesiąc temu #797638 przez gusiag
Dorota sanki wyglądają na fajowe, przyszłościowe :) ale ceny nie widzę. pewnie drogie?
Ewa ja strój kupiłam najtańszy jaki znalazłam, bo ani nie mam nikogo postury mikołaja żeby wyglądał na prawdziwego starca z dużym brzuchem, ani nie jestem pewna reakcji Oli dlatego zwyczajny, spodnie, kurtka, czapka i broda. zapłaciłam 5 euro w sklepie o nazwie KIK, ale widziałam w tej samej cenie w WOOLWORTH nie wiem czy macie tam taki sklep? wiem, że KIK jest w PL to może tam kupisz, na miejscu.
Marigra dziękuję za miłe słowa, kochana jesteś. Cieszę się, że Zuzia zdrowa. a że nieznośna to chyba wszystkie dzieciaki przez to przechodzą, moja ostatnio wisi na nogawce, ciągle za rękę, na ręce, mama buzi daj itp. tzn to nie jest oznaka nieznośności ale też przechodzi jakiś dziwny czas. to miałam na myśli
jedź jutro ostrożnie! i wpadnij do nas w miarę możliwości.

ja nie mogę oderwać się od nowej lektury, mianowicie biografii Freddiego Mercury. śpiąca jestem już ale książka jeszcze wygrywa.
wpadłam tylko na chwilkę do Was żeby nie było że się opierdzielam :)
dobrej nocy i do jutra!

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #797652 przez ewelinda83
Gosia dzięki będę szukać dalej :) ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie bo Kinga mówi że boi Kolaja, ale jak widzi wystawę to biegnie i krzyczy Kolaj :)
Milej lektury :) ja czytam ksiazke polecona przez pania psycholog ,, toksyczni rodzice ,,

marigra spokojnej drogi :) i jak jeździsz przez Brzeg czy nie ?

U nas chyba ida 5 bo Kinga znowu robi po dwie kupki dziennie, pcha palce do buzi ale jak jej sie pytam czy boli to mowi ze nie, wiec w sumie to nie wiem o co chodzi :S

11 lata 4 miesiąc temu #797782 przez aisod
Dzień dobry!

Melduje sie, że żyję ;) Normalnie na nic sił nie mam... Wybaczcie, bo najchętniej zapadłabym w zimowy sen :D

Cieplutkiego dnia życzę!

11 lata 4 miesiąc temu #797833 przez ewelinda83
aisod kop sie misiu pod kolderke i leniuchuj ;)
Masz snieg ?

Ja od 8.30 w pracy, a juz mi sie nie chce ;)
Dobrze ze noc spikojna :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka