- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Już działamy, wieć Emma jak najbardziej ok 10, możemy się spotkać tam na podskarbinskiej na godz.
Chyba ze będzie lało, może wtedy na kulki? Nie wiem od której otwarte ale to się coś pomyśli..
Ja Tee już probowalam wywoływać, ale na marne..
Nie wiem co komu jeszcze, Gusiag udanego wypady- czekamy na fotki;)
Ewa daj znac co pów lekarz, ja już dziś podałam drosetux ..
Mariola jak się czujesz? Jak Zosia?
Dziewczyny piszcie piszcie, zebym miala co w pracy robić

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mariola2041
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
a ja za to wczoraj przystroiłam sobie okna w całym domu i je pomyłam i już mam chociaż z tym spokój...
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Mam nadzieje ze do wyjazdu jej przejdzie bo zostal nam tylko tydzien.
Golabki zrobione, dochodza w piekarniku

Gabi leczcie te kaszelek czym predzej, zeby z tego jakies wieksze dziadostwo nie wyszlo tak jak u nas

- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
gabi z emmą się spotykają, teraz gusiag i ewelinda... a mnie kto odwiedzi?

gusiag wczoraj zrobiłam dwa obiady więc dzisiaj wolne, po pracy zjedliśmy i pojechaliśmy do tesco bo chciałam kupic Mai jakieś świąteczne wdzianko, w piątek będzie w żłobku Mikołaj i będą robione zdjęcia, kupiłam jej spineczki z reniferami i opaskę z mikołajową czapeczka, do tego bluzeczki z reniferami

gusiag sama chciałabym przesyłki z obiadami, bo szczerze nie chce mi się gotowac w tygodniu, ale niestety nie ma ta dobrze
ewelinda współczuję, zapalenie oskrzeli brzmi bardzo poważnie, naszą zmorą są ciągłe infekcje gardła i chociaż Maja kasłała jak gruźlik, to żaden lekarz nie stwierdził problemów z oskrzelami lub płucami
gabi no właśnie intensywnie myślę o zakupie e-fajki, bo też nie chce mi się wychodzic na balkon, strasznie zimno... a widziałam już tak śliczny różowy z kryształkami... no chyba trzeba będzie spróbowac
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
wyjazd jakoś super ekstra nie był, ale zły też nie. Olka dała popalić, jak się ja puści z wózka to biega jak szalona, więc ja sama wiele nie obejrzałam, zrobienie sobie z nią zdjęć graniczyło też z cudem, niedługo wrzucę coś na fb
przede wszystkim codziennie pyta mnie czy już jest śnieg, a że nie ma to jak dziś pojechaliśmy bliżej Alp to zaniemówiła, bo było wszędzie biało i zimno. mina bezcenna.
potem na jarmarku bożonarodzeniowym jak zobaczyła karuzelę, którą minęliśmy bo mieliśmy zostawić ją na koniec, uciekła nam rzucając się pędem w stronę karuzeli. nie bała się, że straci nas z oczu, po prostu pobiegła w tłum a ja za nią. Pooglądaliśmy o ile można to tak nazwać wszystkie stragany, pocykałam zdjęcia i wracaliśmy w stronę karuzeli. Wsiadłyśmy obie, raz na krowę, raz do auta i jak się skończyło to był wrzask ryk i darcie że chce "gugi" raz.
Śpi od 20

Ewamam nadzieję, że się Kinia szybko wykuruje i że antybiotyk pomoże a nie zaszkodzi. Biedna, po antybiotyku podawaj jej sonol przez kilka dni. 28.12 pasuje, bliżej tego czasu się zdzwonimy

ej ale po co jej 7 różnych leków?????
Gabi no i teraz Adek kaszle? co to epidemia forumowa? mam nadzieję, że mu minie.
Mariola pochwal się jak okna przystroiłaś, pokaż zdjęcia

Dorota ale nakupowałaś boskich rzeczy, musisz koniecznie sama jej nacykać też zdjęć i zdobyć te ze żłobka i nam tu pokazać bo ja normalnie już nie mogę wytrzymać, żeby ją tak ubraną zobaczyć!!!
- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Witam się i żegnam wieczorem (prysznic, kolacja, seks, lulu - kolejność może się zmienić

Czasu mocno brak na wszystko, ale udało się zrobić prawie całe świąteczne zakupy

Ściskam wszystkie i życzę spokojnej nocy!

- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

na pewno zrobię jej zdjęcia ale zdjęcia wrzucę jak odzyskam laptopa
emma plan ambitny

- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dorota no brzmi nie za fajnie to zapalenie oskrzeli

Gosia mamy antybiotyk, dwa syropy, krople na noc na lepsze oddychanie, lek oslonowy, spray do gardla i wode do nosa, tak wiec razem 7 roznych lekow

bylam z Kinga pierwszy raz u innej P. doktor i stwierdzilam z L ze musimy sie do niej przeniesc, bo babka podchodzi do pacjenta jak do czlowieka a nie bierze go na akord jak nasza poprzednia

my na dluzsze spacery dalej uzywamy wozka bo tez jest ciagla bieganina za malym ciekawskim uciekinierem

pochwal sie zdjeciami

normalnie padam po calym dzisiejszym dniu, a jutro juz ide do pracy

- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość

Dorota no to czekamy na laptopa też

Ewa jeśli to tylko początki to szybko dziadostwo wygonicie, szczególnie, że macie całą aptekę w domu

zdjęcia właśnie wybieram co wstawić. chyba nie macie dość już mnie i tych zdjęć w kółko? jak będziecie znudzone to walcie prosto z mostu
Asia a Ty zapracowana kobieto czemu milczysz??
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ale juz sie kurujemu i mamy zamiar szybko wyzdrowiec

dawaj zdjecia i nie marudz

niektore dziewczyny chyba juz nie chca pisac, bo widze ze wchodza wiec i czytaja, ale juz nic od siebie nie pisza

- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
zdjęcia wstawione na fb

a tu jedno na forum
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze

Gusiag super Oleńka, jak zawsze

A jakie fajne ma buciki:)
Ewa jak Kinia? Lepiej trochę? Adek pokasluje, ale nie ma ani gorączki ani nic. Trochę mnie nastraszylas.. I teraz nie wiem czy znac jutro do lekarza czy wstrzymać się i dalej podawać syrop.. Z drugiej str niechcialbys go prowadzić do poczekalni pełnej chorych dzieci tym bardziej ze on do nich lgnie jak szalony.. Hmmm, zobacze jutro.
Emma, takiej mi ochoty wczoraj narobilas, zresztą zawsze jak mam okres to ochota też jest większa..

Ewa masz rację też myślę,podobnie, bo to na prawdę nic trudnego dla chcacego stracić parę zdań od czasu do czasu- chociaż

Dorota nie patrz na diamenciki tylko na jakość baterii, też na początku wylalam kasę w błoto bo kupiłam cienkie damskie kolejowe, ale co z tego ze fajnie wyglądały jak można było palić góra 2 h, ale wtedy się nie znałam. Wieć jak coś służe pomocą, cenna uwaga jest też żeby mięc grzalke w atomizerze górną, bo te dolne się zalewaja , a przy górnej możesz kłaść, wrzucać do torebki i nic takiego się nie dzieje. Na początku paliłam wszystkie smaki bo chcialam spróbować teraż wiem, ze brzoskwinia najlepszą! Są też smaki np marlboro;) takich nie próbowałam, ale dziadek je pali.
Ewa jaki macie spray do gardła? Kropelki na oddychanie są od 3 lat? Pytam z ciekawości bo ostatnio kupiłam wiedząc ze niby nie powinnam ale gadalam kropelke na pielucha w drugim końcu lozeczka i myślę ze pomagało.
Nie wiem co jeszcze, spadam popracować. Zajrze niedługo;)
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ale tez uzywam kropelek na oddychanie, ktore daje na poduszke ( Olbas od lat 5 )
spray do gardla mamy Difflam ale to to samo co Tantum Verde.
nie chcialam cie nastraszyc

wczoraj dostala pierwsza dawke antybiotyku i te syropy i cala noc byla spokojna, dzien tez byl spokojny, teraz ma taka mala chrypke ale kaszlu juz prawie nie ma

nasz Kuba tez byl na antybioyku wiec mam nadzieje ze oboje sie wylecza bo do tej pory to sie wymieniali bakteriami

Ola ale masz fajnego buciora

- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
gusiag śliczne zdjęcie

ewelinda lek który miała kiedyś Maja był do stosowanie między innymi przy leczeniu astmy ale też przy niedoleczonym kaszlu, widocznie te leki mają szerokie spektrum działania, nie martw się, u nas żadnej astmy nie stwierdzono
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-