BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 1 tydzień temu #805353 przez ewelinda83
Gabi masz racje w e-paleniu ;)

A czy te e-papierosy sa lepsze ? Bo slyszalam ze sa bardzie szkodliwe niz normalne, pytam bo nigdy nie palilam nie wiem :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #805371 przez gaabrysia
Nie wiem, myślę ze za krótko są żeby badania coś wykazywały.

Wiele razy słyszałam ze jest to inhalacja, ale osobiście patrzę na to z przymrużeniem oka na pewno są szkodliwe, ale co nie jest...
Wolę to bo nie smierdzi i można kopcic wszędzie;) nawet z pracy nie muszę wychodzic i marznac.

Udało mi się załapać na drzemke, wstalismy zjedlismy i może jakies zakupy.. Młody już lepiej ;) uf.

11 lata 1 tydzień temu #805375 przez georgette102
cześc

ja tylko na chwilę po pracy, podgrzewam obiad, zaraz wróci T i lecimy na miasto, wykorzystac czas póki jeszcze nie ma Majki

co do palenia to kolega z pracy kupił tabletki desmoksan i mówi, że w ogóle go nie ciągnie do fajek, ciekawe...

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #805424 przez ewelinda83
Gabi czyli sa plusy, bo to duzo jak ci nie dymi i inni nie musza wachac ( mi osobisie fajki nie przeszkadzaja, chociaz nie pale ) i nie musisz wychodzic na mroz ;)

Dorota moj szwagier rzucil po tabletkach Tabex, pierwszy tydzien przesiedzial w WC :lol: ale nie pali juz 1,5 roku.

ja juz po pracy, biore sie za ogarnainie domu :ohmy: :huh:

11 lata 1 tydzień temu #805729 przez gusiag
hej kochane,
ja na papierosach nie znam się nic a nic ani na e ani na be ;) lepiej chyba rzucić całkiem, bo ciężko uwierzyć, że e są nieszkodliwe. Najzdrowsze jest niepalenie i trzymam kciuki za Was, żebyście kiedyś miały siły i chęci na rzucenie. Dla siebie i dla dzieci.
Gabi dobrze, że młody już lepiej się czuje :) Ewa a Kinia? wy jutro lecicie już? fajówka :) ciekawe czy święta będą białe czy mokre i szare? bo tu zapowiadają słoneczne wiosenno jesienne.
Dorota jak wypad na miasto się udał?
wybieramy się i my na miasto dziś we trójkę, na karuzelę głównie :) tylko, że głowa mnie boli pierońsko :(
co do dziewczyn to jedna nadal się nie odzywa,ja też nie, napisałam jej że nie chciałam jej urazić ale dać do zrozumienia że to przykre być pomijanym i że też by się tak czuła gdybym to ja pomijała jej dziecko. może się poprawi jeszcze coś a jak nie to trudno
jak Wam idą przygotowania świąteczne, wszystko już zaplanowane?
Emma myślę o Was :kiss:

11 lata 1 tydzień temu #805984 przez gaabrysia
Ja kupiłam sukienkę wczoraj i tyle z przygotowań;) w weekend może ogarne prezenty..
Gusiag no pewnie, ze lepiej nie palić, ale Ci pow ze mi było bardzo ciężko rzucić i to w ciąży!!! Ale od tamtej pory zwykłego nie zapalilam mam wrażenie ze żeby nie e to tonę bym ważyla. Tego się najgorzej boję. Bo jednak jest nawyk a z dwojga złego wolę sięgać po to niż po batona;))

Cicho u nas, Ewa w szale pewnie przedwyjazdowym;) odzywaj się!

11 lata 1 tydzień temu #805991 przez georgette102
wypad na miasto bardzo udany, kupiłam sobie bluzkę, buty, e-fajkę i sanki dla Mai do tego myjkę z tygryskiem i nową szczoteczkę do zębów, aaaa i jeszcze dwa pojemniki na zabawki

ogólnie bardzo zadowolona jestem, wydałam kupę kasy, objeździłam wszystkie markety w Olsztynie (obi, praktiker, tesco, carrefour a real dwa razy) ale warto było :laugh: pomijam sklepy typu ccc, deichnmann i vogele :blink:

ale najgorsze jest to, że bierze mnie grypa, bolą mnie stawy, głowa, gardło plecy... masakra dzisiaj T miał przywieźc Maję do domu, ale nie chce, żebym ją zaraziła, więc zobaczę ją dopiero w piątek, może to i lepiej, bo zaraz kładę się do łóżka wygrzac się pod kołdrą, ale tęsknię za moją żabką

też jestem za tym, żeby w ogóle nie palic, ale niestety u mnie teoria nie idzie w parze z praktyką, straszny ze mnie nałogowiec, jeśli uda mi się ograniczyc do e-papierosów to będzie duży sukces

11 lata 1 tydzień temu #806015 przez gaabrysia
Dorota ehinacea i jutro będziesz jak nowo narodzona. Przynajmniej na mnie i na J działa. Teraz też pijemy jak młody taki chory był i nic... Tfu tfu. Ale pierwszym razem udało ni się kupic w tabl dużo wygodniejsze, smierdza ale przynajmniej tak obydnie nie smakują, no ale zdrowie najważniejsze wiec poprostu T niech leci kupic.

I na jąka baterie się zdecydowalas?
Ja też lubię wydawać kasę;) już nie mogę się weekendu doczekac;)
Snaki takie drewniane?

11 lata 1 tydzień temu #806027 przez georgette102
właśnie wypiłam teraflu, wcześniej w pracy wzięłam ibuprom a teraz T kupił mi polopirynę, a że poszedł jeszcze po moją receptę na euthyrox to przy okazji może kupi tę ehinaceę... nafaszeruję się jak indyk na święto dziękczynienia :P ja leżę w łóżku z laptopem a T ugotował obiad, zrobił zakupy i biega do apteki... kochany jest

chciałabym się już lepiej czuc, bo w pracy robię kolejny duży przetarg a w takim stanie ciężko się pracuje

wybrałam baterię 650, kurcze starałam się by praktyczna ale świecidełka wygrały :laugh: a sanki zwykłe drewniane z oparciem

11 lata 1 tydzień temu #806036 przez ewelinda83
Gabi jestem jestem :) latam jak szalona, gotuj, szykuje i dalej pakuje ;)

Gosia ja licze na to ze bedzie snieg ;) Kinia juz lepiej, jeszcze troche kaszle ale juz nie tak brzydko jak na poczatku.
Jak bym nie zagladala na forum to nr masz wiec pisz albo dzwon :)

Dorota szal zakupow byl, fajnie ze udane :)
Wlaz pod kocyk i sie grzej, bo te zarazy teraz sa wszedzie :angry:

Ide robic dalej, pozniej sis odezwe :)

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #806060 przez gaabrysia
Ja Ci dam, jak bym nie zagladala... To już całkiem nam forum padnie!

Pow mi ładna ta sukienka? Mi się podoba- najważniejsze! Ale J pow ze jak koszulka nocna!! Uznamy, ze się nie zna;)

Eh nie dość ze weszła bokiem to jeszcze mi jakies dziwne znaki powskakiwaly!;)
Załączniki:

11 lata 1 tydzień temu #806062 przez marigra
cześć dziewczyny

witam się z Lublina.....ale pogoda fatalna....leje deszcz do tego jest mgla i pierńsko zimno..

emma - daj chociaż znać jak się czujesz.....trzymam kciuki za dobre wiadomości..

gosia - i bardzo dobrze zrobiłaś że powiedziała od razu co Ci na sercu lezy...ja tak lubie...przynajmniej wiesz na czym stoisz... a skoro nie będą potrafiły przyznać się do błędu to ich strata...

georgette - wiesz na przeziębienie to najlepszy jest okład z mężą :lol: hihihi, wybaczcie ale ostatnio jestem jakaś nienasycona :silly: a poważnie to wygrzewaj się pod kołderka herbatka z miodem i cytrynką do tego syropek z cebuli i witaminki...

ewa - daj koniecznie znac jak już będziesz w Polsce.

a wiecie może co się dzieje z Tee??? na facebooku pisze odxzywa się a tutaj cisza...

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #806077 przez ewelinda83
marigra a na swieta bedziesz w domu czy tez w delegacji ;) zartuje :) ale chyba juz troche sie przyzwyczailas to tych wyjazdow ?

Gabi nie bede miala jak zagladac tzn pierwszy tydzien jestem u taty gdzie jest internet wiec jest ok ale pozniej ide do siebie do domu gdzie nie mam cywilizacji a później jade do tesciow gdzie jest podobnie :S ale obiecuje ze bede w miare możliwość :)

Sukienka bardzo ladna :)

A macie moze pomysl co ubrac na sylwestra ? Impreza zorganizowana, na sali.

11 lata 1 tydzień temu #806078 przez marigra
gabi - dla mnie sukienka jest śliczna....lubie takie koronki bo są bardzo kobiece i sexowne:)
a skoro mąż mówi że jak koszulka nocna to może chętnie po prostu by ją wykorzystał w innych celach :lol: ...sory ja znów sowje hihihih :silly:
ale ominęła mnie chyba okazja na jaką ją kupiłaś??? sylwester?? święta??? ale i tak piekna

ewa - wiesz co no właśnie się nie przywyczaiłam z tygodnia na tydzień jest coraz gorzej...pocieszam się tylko myslą, że podobno od stycznia mam przejąć część Warszawy wiec będę mogła tego samego dnia jechać i wrócic do domu..... i chyb a tylko ta nadzieje mnie trzyma jeszcze w tych wyjazdach....

11 lata 1 tydzień temu #806122 przez georgette102
wow gabi, bardzo seksownie, co tu więcej dodac, właśnie zepsułaś mi humor... zazdroszczę figury ;)

marigra no właśnie mam okład z męża, wsunął się pod koc, odwrócił plecami i wywalił się na mnie tyłkiem :silly: wiem, że nie o to ci chodziło, ale lepsze to niż nic heheh; współczuję ci tych delegacji, naprawdę

ewelinda myślę, że ładna sukienka będzie odpowiednim strojem, nie wiem w jakim klimacie ma byc impreza, więc za bardzo nie pomogę; ja na Sylwestra jadę na domówkę do siostry T i najpierw planowałyśmy imprezę a'la lata 70-te ale chyba koncepcja się zmieniła...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka