- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A czy te e-papierosy sa lepsze ? Bo slyszalam ze sa bardzie szkodliwe niz normalne, pytam bo nigdy nie palilam nie wiem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
- Otrzymane podziękowania: 0
Wiele razy słyszałam ze jest to inhalacja, ale osobiście patrzę na to z przymrużeniem oka na pewno są szkodliwe, ale co nie jest...
Wolę to bo nie smierdzi i można kopcic wszędzie;) nawet z pracy nie muszę wychodzic i marznac.
Udało mi się załapać na drzemke, wstalismy zjedlismy i może jakies zakupy.. Młody już lepiej uf.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
ja tylko na chwilę po pracy, podgrzewam obiad, zaraz wróci T i lecimy na miasto, wykorzystac czas póki jeszcze nie ma Majki
co do palenia to kolega z pracy kupił tabletki desmoksan i mówi, że w ogóle go nie ciągnie do fajek, ciekawe...
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorota moj szwagier rzucil po tabletkach Tabex, pierwszy tydzien przesiedzial w WC ale nie pali juz 1,5 roku.
ja juz po pracy, biore sie za ogarnainie domu
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
ja na papierosach nie znam się nic a nic ani na e ani na be lepiej chyba rzucić całkiem, bo ciężko uwierzyć, że e są nieszkodliwe. Najzdrowsze jest niepalenie i trzymam kciuki za Was, żebyście kiedyś miały siły i chęci na rzucenie. Dla siebie i dla dzieci.
Gabi dobrze, że młody już lepiej się czuje Ewa a Kinia? wy jutro lecicie już? fajówka ciekawe czy święta będą białe czy mokre i szare? bo tu zapowiadają słoneczne wiosenno jesienne.
Dorota jak wypad na miasto się udał?
wybieramy się i my na miasto dziś we trójkę, na karuzelę głównie tylko, że głowa mnie boli pierońsko
co do dziewczyn to jedna nadal się nie odzywa,ja też nie, napisałam jej że nie chciałam jej urazić ale dać do zrozumienia że to przykre być pomijanym i że też by się tak czuła gdybym to ja pomijała jej dziecko. może się poprawi jeszcze coś a jak nie to trudno
jak Wam idą przygotowania świąteczne, wszystko już zaplanowane?
Emma myślę o Was
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gusiag no pewnie, ze lepiej nie palić, ale Ci pow ze mi było bardzo ciężko rzucić i to w ciąży!!! Ale od tamtej pory zwykłego nie zapalilam mam wrażenie ze żeby nie e to tonę bym ważyla. Tego się najgorzej boję. Bo jednak jest nawyk a z dwojga złego wolę sięgać po to niż po batona;))
Cicho u nas, Ewa w szale pewnie przedwyjazdowym;) odzywaj się!
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ogólnie bardzo zadowolona jestem, wydałam kupę kasy, objeździłam wszystkie markety w Olsztynie (obi, praktiker, tesco, carrefour a real dwa razy) ale warto było pomijam sklepy typu ccc, deichnmann i vogele
ale najgorsze jest to, że bierze mnie grypa, bolą mnie stawy, głowa, gardło plecy... masakra dzisiaj T miał przywieźc Maję do domu, ale nie chce, żebym ją zaraziła, więc zobaczę ją dopiero w piątek, może to i lepiej, bo zaraz kładę się do łóżka wygrzac się pod kołdrą, ale tęsknię za moją żabką
też jestem za tym, żeby w ogóle nie palic, ale niestety u mnie teoria nie idzie w parze z praktyką, straszny ze mnie nałogowiec, jeśli uda mi się ograniczyc do e-papierosów to będzie duży sukces
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I na jąka baterie się zdecydowalas?
Ja też lubię wydawać kasę już nie mogę się weekendu doczekac;)
Snaki takie drewniane?
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chciałabym się już lepiej czuc, bo w pracy robię kolejny duży przetarg a w takim stanie ciężko się pracuje
wybrałam baterię 650, kurcze starałam się by praktyczna ale świecidełka wygrały a sanki zwykłe drewniane z oparciem
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia ja licze na to ze bedzie snieg Kinia juz lepiej, jeszcze troche kaszle ale juz nie tak brzydko jak na poczatku.
Jak bym nie zagladala na forum to nr masz wiec pisz albo dzwon
Dorota szal zakupow byl, fajnie ze udane
Wlaz pod kocyk i sie grzej, bo te zarazy teraz sa wszedzie
Ide robic dalej, pozniej sis odezwe
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
witam się z Lublina.....ale pogoda fatalna....leje deszcz do tego jest mgla i pierńsko zimno..
emma - daj chociaż znać jak się czujesz.....trzymam kciuki za dobre wiadomości..
gosia - i bardzo dobrze zrobiłaś że powiedziała od razu co Ci na sercu lezy...ja tak lubie...przynajmniej wiesz na czym stoisz... a skoro nie będą potrafiły przyznać się do błędu to ich strata...
georgette - wiesz na przeziębienie to najlepszy jest okład z mężą hihihi, wybaczcie ale ostatnio jestem jakaś nienasycona a poważnie to wygrzewaj się pod kołderka herbatka z miodem i cytrynką do tego syropek z cebuli i witaminki...
ewa - daj koniecznie znac jak już będziesz w Polsce.
a wiecie może co się dzieje z Tee??? na facebooku pisze odxzywa się a tutaj cisza...
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabi nie bede miala jak zagladac tzn pierwszy tydzien jestem u taty gdzie jest internet wiec jest ok ale pozniej ide do siebie do domu gdzie nie mam cywilizacji a później jade do tesciow gdzie jest podobnie ale obiecuje ze bede w miare możliwość
Sukienka bardzo ladna
A macie moze pomysl co ubrac na sylwestra ? Impreza zorganizowana, na sali.
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
a skoro mąż mówi że jak koszulka nocna to może chętnie po prostu by ją wykorzystał w innych celach ...sory ja znów sowje hihihih
ale ominęła mnie chyba okazja na jaką ją kupiłaś??? sylwester?? święta??? ale i tak piekna
ewa - wiesz co no właśnie się nie przywyczaiłam z tygodnia na tydzień jest coraz gorzej...pocieszam się tylko myslą, że podobno od stycznia mam przejąć część Warszawy wiec będę mogła tego samego dnia jechać i wrócic do domu..... i chyb a tylko ta nadzieje mnie trzyma jeszcze w tych wyjazdach....
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
marigra no właśnie mam okład z męża, wsunął się pod koc, odwrócił plecami i wywalił się na mnie tyłkiem wiem, że nie o to ci chodziło, ale lepsze to niż nic heheh; współczuję ci tych delegacji, naprawdę
ewelinda myślę, że ładna sukienka będzie odpowiednim strojem, nie wiem w jakim klimacie ma byc impreza, więc za bardzo nie pomogę; ja na Sylwestra jadę na domówkę do siostry T i najpierw planowałyśmy imprezę a'la lata 70-te ale chyba koncepcja się zmieniła...