- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
nie odzywałam się przez weekend bo ogarniałam prezenty sprzątanie choinki i te sprawy.....wiec naprawdę miałam co robić.. podczytywałam was wieczorami ale już brakło sił na odpisanie..
emma - cieszę się, że z mamą trochę lepiej trzymam kciuki, żeby te święta były spokojnie.. a co ważne cieszę się, że nie jedziecie do teściów...szkoda że z takiego smutnego powodu, ale przynajmniej zauważą że też masz swoją rodzinę i swoje zdanie..
georgette - my jak wczoraj sprzątaliśmy to w pewnym momencie leciały podobne teksty....ale jakoś załagodziliśmy sytuacje i jest ok..
gosia - my tez dzisiaj jakoś źle spaliśmy...strasznie się wierciłam i ja i Zuzia...może jakaś zła noc....
a co do zwierztek - przepraszam emma - nie lubię kotów...nie zamierzam mieć, a co do pieska to owszem super stworzenia, sami mamy na działce, ale chyba jednak moje lenistwo zwycięża - wychdozenie, sprzątanie itp. chociaż nie mówię, super przyjaciele, ale na pewno teraz bym się nie zdecydowała....jednak lubię porządek....
ewa - może jesteś podekscytowana lotem droga itp. stad ten zly sen. może inne miejsce...wszystko się składa na siebie
gabi - my choinke ubraliśmy wczoraj i już odczuwamy skutki 2 bombki stłuczone....światełka dmucha jak swieczki na torcie i namiętnie chodzi i dotyka "kulek" - bombek bo myśli ze to rzeczywiście piłki są.... bardzo musimy ja pilnować żeby się nie pokaleczyła......myśleliśmy ze będzie miała frajdę - bo w złobku stoi piekna choinka w sali i nie dotykają dzieci, a ona owszem ma frajde ale w inny sposób:P
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Zresztą muszę kupic jąkas taka tyci tyci.. Za to u dziadkow będzie mial pole do popisu, dużo szklanych i choinka do sufitu- no chyba, ze upiora ja od połowy;)
Ja to nie mogę sprzątać z J bo krew mnie zalewa.. Dlatego w ten weekend sama to ogarne, a ich wygnam z domu na ten czas..
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
wczoraj posprzątaliśmy mieszkanie, obyło się bez ofiar i nawet rannych nie było byłam rozdrażniona, bo nie dośc, że chora i osłabiona + okres, nawał pracy, Maja marudna a ten się jeszcze opierniczał... dziś już jest dobrze, chociaż rano też się nie popisałam i opieprzyłam koleżankę w pracy zły człowiek ze mnie
gusiag współczuję, że nie możecie miec zwierząt, każdy powinien sam o tym decydowac, miałam kiedyś kota a nawet dwa razy, za każdym razem kończyło się to tak, że ostatecznie kot został wyeksmitowany na wieś do rodziny, ale pies w domu obowiązkowo musi byc, kiedyś miałam shar-peia i sierśc była dosłownie wszędzie, całe tumany toczyły się po mieszkaniu dlatego polecam psa, który ma włosy a nie sierśc np bolończyka, maltańczyka, shi-tzu lub yorka, teraz problemu z siersią nie ma praktycznie w ogóle, no może taki, że Miśki fryzjer bierze więcej niż mój
ewelinda ja też codziennie wstaję o 5 a dzisiaj to już nawet nie śpię od 4 a noc w ogóle koszmarna była, Maja płakała, ja się źle czułam, czuję się coraz bardziej osłabiona, a na to samo, co Ty narzeka moja przyjaciółka, która kilka lat temu przeniosła się do Anglii, tak naprawdę kokosów nie ma a wszyscy oczekują, że pomoże rodzinie finansowo, znajomym wyjechac itp itd
gabi my ubraliśmy choinkę, bombki na szczęście plastikowe bo już kilka razy spadły na podłogę, Maja miała frajdę z przystrajania drzewka (sztucznego) i teraz do niej podchodzi, bujnie bombką i się przygląda, ale u dziadków będzie żywa choinka i szklane bombki, może to jest jakiś pomysł, żeby ubrac ją od połowy
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
georgette - widzę ze porządki zrobione choinka ubrana wiec nic innego jak tylko świętować....
miałam wpaść do Was wieczorem, ale mąż się mną zajął bo bardzo bolała mnie głowa no i tak wieczór zleciał...
no nic lece do pracy
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja za chwilę spadam do fryzjera, byłam już u kosmetyczki i na solarium... trzeba się trochę ogarnąc
Maja chora, T był z nią u lekarza i trochę się martwię, ale szczegóły napiszę później
mam nadzieję, że jak zajrzę tu za godzinę to już będę miała co czytac
marigra jak mnie boli głowa to jest odwrotnie, mąż całkowicie się mną nie zajmuje a jeśli chodzi o świętowanie to jakoś nie czuję nastroju w tym roku, może jeszcze wszystko przede mną
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
musicie mi wybaczyć, ale ja się dziś pakuję bo jutro wsiadamy w auto i jedziemy do PL, drogę dzielimy na dwa razy, prześpimy się u teściów a w czwartek ruszymy do moich rodziców, także czekają nas 2 dni w aucie. Nie wiem czy jestem gotowa już, w sensie czy spakowana. Myślę, że w 90 proc tak.
Marigra no z choinkami w tym roku może być różnie w zeszłym roku nie były takie zainteresowane jak w tym to muszą sobie podotykać ja tu mam wszystko plastikowo, papierowe ale u rodziców będą dwie żywe choinki po sufit i wszystko szklane to nie wiem jak to będzie, ale myślę, że zrozumie, że nie wolno.
a co do bólu głowy to super, że zadziałał tak kojąco
ja ostatnio nie mam na nic ochoty, ostatnio czyli od prawie 2 lat? nie no aż tak źle nie jest ale dobrze też nie. a teraz przed okresami ostatnio chodzę zła, wszystko mnie boli a po okresie chodzę zła ma ten chłop ze mną przesrane
georgette co się dzieje z Mają, zmartwiłaś nas. Daj znać koniecznie
u nas marudzenie na maxa i gryzienie co pod rękę się nawinie. Zakupiłam czopki na ząbkowanie żebym miała w Pl.
słuchajcie, wyszłam na plac zabaw i chciałam zapytać jak tam do tej koleżanki to właściwie mnie zaatakowała że ona nie miała głowy że goście że chore dziecko że ona w ciąży i że o co mi chodzi.. powiedziałam, że wzystko rozumiem, ale skoro ona nie może zrozumieć moich racji to nie mamy o czym gadać, postałam Ola sie pobawiła i poszłam z mężem na grzane wino bo miał urodziny. Dziś też byłam, powiedziałyśmy sobie cześć, potem wesołych świąt i tyle. także tak się to zmieniło.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bombki, prezenty, renifery, tron, choinka mega, fajnie było!
Wracam i padam.
Też chcialam iść na solarium ale tak wczoraj zaatakowalo mi krtan, ze ledwo mówie. Nic oprócz tego mi nie dolega ale gardło boli;/
Wpadne później jak nie padne.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jeśli chodzi o Maję to znowu jakieś paskudne wirusy ją męczą, zapalenie ucha, do tego ten kaszel... dostała skierowanie na rtg płuc, jutro T z nią jedzie i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gusiag spokojnej podróży, 2 dni w aucie.. Osobiście nie umiem sobie tego wyobrazic, ale wy to już starzy weterani;)
Jak Dorota nie palenie?
Wlaczam film i dogorywam, ostatni tydzień w pracy.. Eh ;(
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Od jutra mam montaz kuchni i musze Kinia po 6 zrywac zeby mieszkanie otworzyc jutro juz zostane u siebie bo w czwartek nie mam zamiaru znowu tam leciec z rana.
W czwartek tez dolatuje do nas tatus
Ja tez zaliczylam fryzjera, kosmetyczke i solarium zostal mi jeszcze dentysta
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Emma a nie możesz wziac wolnego, zwolnienia czy urlopu . To przecież siłą wyższa.. A mama na pewno lepiej będzie się czuła w domu na święta.. Ty musisz być dzielna..
Mariola grunt, ze macie to za sobą.. Daj znac jak będą wyniki.
Adrian się rządzi i jak jest tata to jest ryk.. Usypiac mama, karmić mama, wstawać w nocy mama.. Nic to moje dziecko nie jest wyrozumiale, ugadalam z J, ze dziś spie całą noc, a tu Adrian szopkę odstawil, dopiero jak go przytulić przestał płakać i odrazu zasnąl. Cyc mamy;)
2 tydzień głodówki;) twarda jestem;)
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Emma- jesteś tak silna babką i dzielną że dasz sobie radę a mama będzie z Ciebie dumna że ma Cie przy sobie. Głowa do góry i powodzenia. A i przysługuje Wam pielgniarka za darmo do mojego wujka chodzi raz dziennie na pare minut ale zawsze jakaś pomoc jest.
Gabi - czemu ty się głodzisz wyglądasz idealnie.
Mariola- daj znać jak Zosia.
Czy tylko moje dziecko nie śpi w dzień czy jest jeszcze od kogoś.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
emma współczuję, trzymaj się
martyna Maja śpi jeszcze raz w ciągu dnia
gabi przestań z tą głodówką, tobie to kompletnie nie jest potrzebne a w końcu rozwalisz sobie organizm i yo-yo załatwi sprawę
gusiag odezwij się jak dotrzesz
Maja miała dzisiaj rtg płuc, jutro odbierzemy opis i pójdziemy z nią do lekarza, gorączkuje i jest marudna, prawie tak jak T gdy jest chory