- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Dziękuję w takim razie mam gdzieś zdanie J
Mariwykorzystać to mnie może bez sukienki;) za ładna na takie wariacje;)
Musisz szybko pozbyć się tych swoich myśli, a ja widzę tylko jedno wyjście;)
Dorota!! Nie ma czego zazdrościć!! Stoję bokiem;)
Jak fajek? Czy dziś w stanie chorobowym nie masz w ogole ochoty palić? Jaki kupilas olejek? Jąka moc?
Może jak będziesz bywała w wawie to zorganizujemy jakiś większy spend z Asia i Emma;) ale by było fajnie!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
przeczytałam Was i widzę, że jedna myśli o jednym, druga zakłada boskie koronkowe kiecki a trzecia musi "oglądać tyłek" swojego chłopa zamiast dostać coś co ją rozgrzeje.. taki skrót mi się ułożył
Gabi J Ci tak mówi tylko dlatego, że zazdrosny jest, że ktoś cię taką bosko seksowną zobaczy! przecież to oczywiste!
my dziś znów na karuzeli i obijaniu się, a teraz wychyliłam wino i obejrzałam PM i zaraz lulu
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Gabi bosko wygladasz masz super figure i J zazdrosny o Ciebie.
Gosia super zdjecia a tym hodogem zrobilas mi smaka i to jeszcze na noc i mi burczy w brzuchu a jesc nie moge.
Ewa przyjemnej podrozy i udanego urlopu.
Dorota zdrowka i nalisz jak tam e fajka ja pale ale malo tylko z kolezankami i paczke mam na dwa tyg wiec chyba mi sie nie oplaca kupowac.
Emma trzymaj sie i zdrowka dla mamy niech szybko wraca do sil.
Ktos pytal o plamki u malego na nozkaxh i raczkach a wiec tak jest on alergikiem i moze go cos uczulac czasami no ale lakarz zalecil mi kapiel tylko 3 razy w tyg maksymalnie dla mnie trochecglupie ale on pow ze im mniej kapieli tym lepiej bo dziecko sie nie poci i nie ma zapachow przykrych tak jak osoba dorosla a jego skora tez musi sie natluscic w sposob naturalny no i dal masc z witamina A tak sie nazywa kosztuje 4 zl i wszystko pieknie znika no ale ta kapiel troszke mnie przeraza ale teraz zima to moze i lepiej. Co do korzystania z nocnika to siku zrobil w nocniku kupe na podloge masakra juz nie wiem jak tlumaczyc wiec narazie troche spuszczam z tonu. A i zaczal skladac malutke zdania np tata loc spac czyli tata choc spac.
Dobranoc
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
w lutym się dowiemy co za metodę wybiorą bo najpierw badanie musi być zrobione i ma Zosia nic nie jeść i tego się boję jak ona nam rano wytrzyma po nocy bez mleka
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wracam i na drzemke..
Wpadne później lub wieczorem.
Miłego dnia;)
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Emma jak tam zdrowie mamy? Jak się trzymasz?
Mariola to w sumie dobre wieści, że w końcu będziecie wiedzieć na czym stoicie A z tym badaniem to na pewno dacie sobie radę, przecież Zosia to silna babka jest Nie denerwuj się na zapas!
Ewelinda jak tam lot? Mam nadzieję, że już bez zbędnych przygód
Gabi sukienka bardzo fajna!
Gusiag dobrze, że wyjaśniłaś sprawę z dziewczynami. Mam nadzieję, że szybko się wszystko wyprostuje
heh nie wiem co jeszcze... Trochę zmęczona jestem... Wiem, że rzadko się odzywam ale zazwyczaj starcza mi sił, żeby tylko poczytać co u Was. Może teraz będzie lepiej, bo mam męża na urlopie to trochę mnie odciąży (chyba, że jego rodzice wymyślą mu jakieś obowiązki :/ )
U nas coraz lepiej z mówieniem, coraz chętniej Michał bawi się w powtarzanie słów. Na razie większość jest po swojemu, ale próbuje i nawet można się domyślić co mówi
Brzuch też się ma dobrze Mała szaleje na wszystkie strony, ale przyznam się Wam, że dużo bardziej się obawiam porodu i ewentualnych komplikacji niż gdy byłam w ciąży z Miśkiem. Nie, żebym się cały czas stresowała, ale lekkiego stresika mam
Miłego wieczoru!
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
mnie coraz bardziej rozkłada, pracy to już miałam łzy w oczach bo tak bolała mnie głowa i w ogóle wszystko, że miałam dośc, najgorzej, że mam dużo pracy kończę jeden przetarg a dostałam już do zrobienia kolejny, więc nawet nie mogę wziąc wolnego ale nie będę wam już smęcic, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
gabi kupiłam olejek miętowy 12, ale chyba jest dla mnie zbyt mocny bo chwilami mnie po nim mdli, w sumie to może byc też przez chorobę... nie wiem poza tym jeszcze nie nauczyłam się go palic - w takim sensie jak często i ile mam palic
martyna ja paliłam paczkę dziennie, więc mi to się na pewno opłaca, brawo dla Szymka za budowanie zdań i postępy nocnikowe
mariola przykre to, że Zosia musi przejśc takie badania
ewelinda jak podróż??
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
ja próbuje oswoić Olę z nocnikiem i nakładką na kibelek, siada ale nie sika, dziś nasikała obok nocnika, bo puszczam ją bez pieluszki, żeby mówiła kiedy chce no i jak jadła obiad to sikała i nikt z nas nie zauważył, zjadła i poszła się bawić, dopiero jak ją R chciał przytulić to zobaczył, że mokra cała. Nie wiem czemu nie powiedziała, że zrobiła i że ma mokro. Także pielucha założona, żeby się nie przeziębiła skoro leje i nie mówi o tym.. a tak to to woła co 5 min że siku, żeby sobie tylko na kibelku posiedzieć...
Martyna ta długa kiełbasa w bułce super, pyszna i tak sycąca fajnie coś czasem innego zjeść
to ja pytałam o krostki Szymona, a co do kąpieli to ja tak kąpie Olę, bo ona ma bardzo suchą skórę i nawet powinnam ją kąpać tylko raz w tygodniu, i czasem tak właśnie rzadko ją myję całą.
Ewa jak lot?
Mariola nie zamartwiaj się tak, wiedzą co robią, poza tym zje jak będzie mogła, nic się nie stanie jak zje troszkę później niż normalnie. Daj znać jak badanie i jak to zniosła. Na pewno będzie dzielna
Gabi ja miałam dziś taką samą noc jak Ty, nie mogłam za nic spać, kręciłam się, chodziłam po domu i zaglądałam do Oli. Oby dziś było lepiej. Kiedy zamykacie sklep?
ta sukienka na prawdę piękna, miałam podobną z koronkami beżową na chrzciny Oli, tylko po zakupie a właściwie w kościele okazało się, że jest za krótka i ciągle ciągnęłam ją do dołu
Aisod no właśnie wcale się nie wyjaśniło, tylko jedna zachowała się ok pogadała i tyle, a ja dziś podjęłam kolejną próbę dogadania sie z 2 koleżanką bo miała dziś badania połówkowe ale olała mnie po raz 3 i nie odpisała. W takim razie odpuszczam, tylko nie wiem jak to ma teraz wyglądać bo jak Ola zobaczy ją i jej synka to od razu będzie chciała się bawić i co wtedy?? poza tym zawsze chodziłyśmy na plac we trzy, to ja teraz będę siedziała na osobnej ławce? nie wiem jak to będzie.
a co do Twojego stresu to może to wina twojego lekarza??
georgette nie da się wziąć zwolnienia?
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
u nas z nocnikiem też jest tak, że Maja mówi, że chce siku ale jak siada to nic nie robi a na podłogę już udało się jej nasikac, może to jeszcze nie jej czas, nie wiem
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia to ta kolezanka dziwna nie przejmuj sie tym a jakos sie ulozy. Co do kapieli to ten lekarz mi wlasnie pow ze jeden raz starczy a max 3 moze teraz sprobuje go tak kapac raz dwa razy w tyg moze bedzie mial super skore wkoncu.
Mnie to wszystko die dziwnie wali i wszystko wskazuje na to ze bede musiala w de mieszkac a ja tam nie chce i juz mi sie wyc chce.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mariola Zosia da rade;) powodzenia, dawaj znac co u Zosi i u nowego forumowego bobasa;)
Gusiag zlej je!! Ja bym nie chodziła do tego parku.. Przynajmniej przez jakiś czas, dalabym do zrozumienia, ze skoro one tak to Ty też nie bedziesz się plaszczyc, myślę ze zrobilas wystarczająco..
Też mam nadzieję, ze noc dzisiejsza będzie spokojniejsza.
Ja kupuje zawsze dłuższe sukienki.. Bo właśnie w takich mini źle się czuje, ta jest do kolan.
Aisod znając życie coś tam wymysla pewnie, ale i tak będzie na pewno mial więcej czasu dla was;) fajnie! Odpoczywaj. A jak się młoda urodzi to nawet 8 tyg tacierzynskiego może wziac;)
Dorota a kupilas ta ehinace?
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Podroz super, mimo ogromnej mgly i odwolanych wielu lotow wyladowalysmy punktualnie. Kiniulka grzeczna byla cala podroz, chwile nawet spala
Bylam u siebie na mieszkaniu, szafy mam zrobione i czekam na montaz kuchni w przyszlym tygodniu i kilka dni urlopu uda nam sie spedzic na naszym mieszkaniu
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Gusiag możliwe, że to przez tego lekarza Zobaczymy co będzie dalej...
Myślałam, że się wyjaśniło, no ale jak nie to trzymam kciuki, żeby się wyjaśniło Co do zabaw Oli z tym synkiem koleżanki to nie reaguj. Przecież dzieciaki się nie pokłóciły, a poza tym to zobaczysz co ta babeczka będzie robić
Gabi niestety, nie 8 tygodni tacierzyńskiego, a tylko dwa :/ Gdybym ja pracowała, albo przynajmniej miała umowę, która pozwalałaby mi na macierzyński to wtedy on by mógł iść na dłużej... No ale dobre i te dwa tygodnie + 2 tygodnie opieki. Co do teściów, to jak się dowiedzieli, że idzie na urlop to już mówili co to nie trzeba u nich zrobić, bo przecież w domu nie będzie siedział i nic nie robił... Nawet nie pomyśleli, że może fajnie by było, żeby z rodziną spędził czas, że przygotowania do świąt, a ja już nie bardzo mogę... Ech szkoda gadać.
Ewelinda to dobrze, że Wam się udało wylądować. No i czekamy na zdjęcia mieszkania już umeblowanego
Martyna może akurat się los odmieni i jednak nie będziesz musiała mieszkać w De. Poza tym zawsze najważniejsze, żeby razem z ludźmi, którymi się kocha i żeby wszyscy zdrowi byli
Dobranoc!
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mariola Zosia jest bardzo dzielna dziewczynka a ty mama napewno dacie rade a badania pomoga w dalszym leczeniu, ztego co piszesz jestescie pod dobra opieka
Imformuj nas na biezaco co u Zosi i nowego malenstwa
aisod sorki za pytanie ale twoj maz nie moze sie spezeciwic rodzicom i powiedziec im ze chce spedzic troche czasu z rodzina i ci pomoc, czy taka dupa z niego ?
Tak wogole to ludzie maja tupet, chlop pracuje calymi dniami, bierze urlop zeby odpoczac a tu prosze jak mu dobrze zaplanowali wolne dni
Jak chcecie to sie pochwale mieszkaniem, ale dopiero jak bedzie kuchnia a to i tak nie bedzie koniec ale mieszkac wakacyjnie juz bedzie mozna
Gosia wiem ze ci przykro ale ty chcialas wyjasnic sprawe z kolezankami a one cie olaly, wiec juz nic nie rob, nie narzucaj sie, badz soba i zachowuj sie jak dawniej, chodz dalej na plac zabaw, bedzie dobrze i sie jakos ulozy
Widze ze u was postepy nocnikowe, raz mniejsze raz wieksze my dalej uzywamy w ubraniu i do zabawy ale nie naciskam, przyjdzie pora i na to
Martyna badz dzielna, ja uwazam ze DE to jeszcze nie jest zla opcja, do PL masz blisko a to ze bedziecie razem to najważniejsze swoja droga to ja bym mogla sie przeniesc do Niemiec
Ja kapie Kinge codziennie i glowe myje co dwa dni ( Gosia podsunela mi taki pomysl ) ale u nas nie ma problemiw skornych a wy co ile kapiecie dzieciaki ?
Dorota pracusiu dasz rade, dobeze ze masz prace i jestes z niej zadowolona niedlugo Swieta to sobie odsapniesz a jak Maja czuje sie u dziadkow bez ciebie i T ? Bo to nie pierwszy raz jak ci ja zabieraja na kilka dni dzielne dziewczyny
Gabi jak Adek, lepiej juz z gardelkiem ?
emma jak twoje samopoczucie, co u Zosi no i najważniejsze jak sie czuje twoja mama ?