- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
rosół gotowy, zaraz zabieram się za szykowanie drugiego dania.
także niedziela jak niedziela, ale miła a na tygodniu mąż zabiera nas na termy bo w weekendy za duży tłok a my możemy pojechać w tygodniu.
Ty też baw się dobrze u dziadków, może dziadzia zapyta o pierścionek daj znać i najedz się pyszności za mnie, nigdy nie miałam niestety babci ani dziadka bo zmarli bardzo wcześnie ale gdyby żyli na pewno też chodziłabym do nich często
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Kinia spobie spi a mama na obrotach
Gabi groznie to zabrzmialo ale dobrze o porzadek trzeba dbac, sami nie mieszkaja
Gosia jeszcze chwilka i bedziesz w domu a pozniej na kawie i ciastku ze mna bedziemy wspolnie obmyslac plan jak tu wrocic do PL
Mariola my tez mamy grzybki w lazience i kolo okien, ciezko ta zaraze wytepic
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Gabi, pomogla ehinacea?? jak sie czujesz? oprocz tego, ze przejadlas sie u dziadkow
Gosia, Gabi chyba nazywa dziadkami swoich tesciow (o ile sie nei myle ), a dziadkow Adrianka
a myslisz o powrocie dlatego, ze nie ma tam z wami rodziny? czy tylko taka mysl cie naszla, jak R cie wkurzyl? my tez sami sobie, bez rodziny, jedynie niania nam pomaga, ale nie za darmo - ma sie rozumiec w pojedynke byloby faktycznie ciezko, ale we dwoje jest dobrze. jakos sami musimy radzic, mimo ze niby do rodziny niedaleko, wiesz, jak jest, nikomu sie z pomoca nie spieszy . czasem tescie przyjada od wielkiego dzwonu i zostaja z mala od 18 (o 19 idzie juz spac, wiec sie nie umecza ), a tak to tylko my i baba-niania . przynajmniej nikt nam sie tu nie wtraca .
zazdroszcze wyjazdu do term!
Ewa, sprytna masz sroczke kilka wizyt w sklepach i prezenty dla kobiet w rodzinie bedziesz miec zalatwione .
jesli chodzi o wilgoc, to u nas w kamienicy na szczescie nie ma, przynajmniej u nas w domu, ale ja lubie miec cieplo w mieszkaniu i zawsze odkrecam kaloryfery, a jak sa mrozy to hulaja na ful caly czas wiec jest raczej sucho i nic sie nie uchowa
popisalabym dluzej, ale glowa wola o pomste do nieba... przynajmniej paznokcie i brwi zalatwione .
spijcie smacznie!
dobrego tygodnia!
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Emma ta ehinacea działa cuda już na drugi dzień było prawie ok tylko taka osłabiona bylam.na prawdę czułam, ze będzie źle a tu prosze;) zdrowa! Dziękuję ;* jeszcze pobiore z 2 dni,
Przepraszam ze tak krótko muszę jeszcze się ogarnac a z rana do pracy..
Aaa kupiłam to mleko hippa 4 bo wkoncu była w rossmanie jak szukałam to nigdzie nie było, a dziś dostałam jakiś wątek na fb ze się skład zmieniał podobno.. I teraż nie wiem czy na gorsze czy się zmienił czy nie. Porównań jutro skład z enfamilem bo mam jeszcze, a różnica jest jednak 10 zl wiec jak na mojego mleko pijce się opłaca zawsze coś..
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
odezwę się jutro,
dobranoc
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Dorota, współczuję takiego weekendu odpoczywaj! Ja też się zaraz kładę, bo szczerze mówiąc, też siedziałam.dziś nad opiniami, a jutro o 6 pobudka... Dobranoc!
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
U nas śnieg padał Niestety już stopniał prawie cały... Trochę na dachu zostało
Niedziela leniwie mineła, nawet wieczór był udany, bo Michał padł już o 20 Więc chwilę mieliśmy dla siebie i było miło
Miłego dnia!
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Noc spokojna i przespana, Kini się włączyło bycie z mamą nie mogę isc nawet do ubikacji bo biegnie za mna i krzczy mama mama
aisod jeszcze troche i będziesz kulki lepic zazdroszcze i wypatruje sniegu u siebie albo u L tak zeby sie z Kinia pobawic
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
fajnie, że skuteczny i Ci przeszło Gabi i że Emma podała dobry lek
ja dziś też kupiłam mleko HIPP 2+ bo Ola je tylko mleko w musli na noc, to stwierdziłam, że może lepiej już takie? chociaż jak zapytacie czemu, to nie wiem czemu
Dorota jak po pracy?
Aisod szkoda, że się stopił, u nas jeszcze nie spadł ale na Alpach już biało. Za to zimnica jak nie wiem - 7 w nocy a w dzień 0. ale Ola pospała mi godzinę na tym zimnie i była zadowolona.
Ewa wiem coś o tym, ale nie wiem skąd się wzięło, mama i mama i mama na ręce, przytulam, ale staram się nie brać na ręce bo nie chce przyzwyczajać bo potem ze mnie nie zejdzie.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
u nas noc spokojna, Maja u babci więc nie było komu nas budzić
w pracy ok, trochę nerwówka, ale jakoś przeżyłam, pojechałam wcześniej i cały dzień bujałam się z tym p********* przetargiem, wklepałam wszystkie ceny i marżę i wyobraźcie sobie, że mi się to nie zapisało, myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok jutro rano będę musiała zrobić to jeszcze raz a d tego drugą część z materiałami eksploatacyjnym... ręce opadają
na szczęście po pracy T zrobił mi niespodziankę, wrócił przede mną, posprzątał, wstawił obiad... bardzo poprawił mi humor, tym bardziej, że nie chciałam wracać do pustego domu, ja to jednak jestem zwierzę stadne po obiedzie pojechaliśmy na miasto, zrobiliśmy niezłą rundę - ccc, deichmann, real, tesco, biedronka i inne mniejsze sklepy, później kolacja w kfc i powrót do domu
mam pytanie gdzie i jakie buty zimowe kupiłyście dla dziewczynek?
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
kijowo że Ci się nie pozapisywało ale jak miło było po pracy
dostałam okresu i nie mam siły, humoru i w ogóle...
a Ola znów nie chce iść spać i na dodatek urządziła histerie z powodu kąpieli i chyba będą problemy z kąpaniem.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja okres dostaję zaraz po tobie
Ja tez gralam w softball ale tylko rok i to jakies 17 lat temu ale moj brat gral w baseball i jest tym sportem i ludzmi na bieżąco wiec może zna twoje kuzynki
Dorota cos ci pod górkę z tym projektem ale trzymam kciuki za dobre zakonczenie
Dobrze ze maz ma taki fajne pomysły i poprawil ci humor
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
w ogóle to powoli będę się zaopatrywać w różne akcesoria fotograficzne i może ktoś będzie chciał kiedyś skorzystać z moich usług fotograficznych. stronę już mam..
Ola śpi od 10 min, tabletka na ból wzięta, tabletki na sen też więc jeszcze ok 30min i się położę.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
cieplutkie z kozuszkiem, ale jak bedzie snieg to chce jej kupic śniegowce - cos takiego allegro.pl/cieple-nieprzemakalne-sniegow...-22-i3675781014.html
Gosia a jakie masz te uslugi fotograficzne ?
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kinga sie co chwile budzila, chciala do mamy a to mleczko a jak ja wzielismy ja do siebie to sie krecila jak owsik a pozniej rozwalila sie na calym lozku :/
Szykuje sie do pracy
Milego dnia