- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
macie zakupione laktatory? ja jestem na etapie wybierania modelu i nie wiem jaki wybrać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
żorżeto, zarazilas mnie bolem gardla... wlasnie wpierniczam kanapke z czosnkiem i licze na to, ze podziala i tym razem. tez mi sie wydaje, ze lepiej z tym czosnkiem nie przesadzac, ale w sytuacji podbramkowej dwa zabki na dzien to chyba nie tragedia - sprawdz, jak reagujesz i sama ocen.
co do fajek to przed ciaza sporo palilam az do 8 marca (pamietam, bo rzucilam w dzien kobiet i na razie dzielnie sie trzymam ), kiedy wypalilam kilka paczek jednego dnia, ale zapomnialam, ze trzeba tez cokolwiek jesc (tamtego dnia "zjadlam" tylko kawe) i wieczorem mialam takie zatrucie nikotynowe, ze maz musial przyjezdzac po mnie do centrum, bo nie bylam w stanie sama poprowadzic... (wiem, bravo! ). wielka fanka alkoholu nie jestem, ale uwielbiam hiszpanskie wino i troche mi go brakuje .
kiedys tez chcialam kupic laktator, ale polozne w szkole rodzenia przekonaly mnie, ze w wiekszosci przypadkow to zbedny wydatek, a w razie naglej potrzeby szpital ma laktatory i mozna wypozyczyc, a pozniej dokupic. licze na to, ze nie bede musiala .
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gucha86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Agnieszka
Emma ja to się cieszę że mam piękne duże i pełne piersi bo wcześniej miałam takie sobie, a teraz to jest na czym zawiesić oko.
Mariolu dacie radę, dajcie sobie troszkę czasu, mała nabiera sił i wy też z dniami nabierzecie sił, ona jest waszą motywacją i trzymam kciuki aby wszystko się udało.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
laktator do szpitala? ja wezmę od siostry reczny a od kolezanki wiem ,że elektryczny boli bardziej.. niewiem ?.. ale podobno przydatne jak bedzie "nawał pokarmu" od 4 do 6 doby .. dziecko może nie nadążyć ;D
muszę przyznać,że mnie pocieszyłyście tymi cm , 90 to całkiem niezły wyniki ;D
oto zdjęcie z ostatniego spaceru, cyknę jakieś samemu brzuchalowi i pokaże
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
Dzisiejsza noc to była katorga jakaś 4 razy wstawałam siku. Jestem bardziej zmęczona tym wstawaniem jakbym nie spała całą noc.
Pytałam o papierosy bo koleżanka jest w ciązy i pali, nawet nie zmniejszyła ilości papierosów.
Nie wystraszyło jej krwawienie, ani to że ma cukrzyce. Mnie takie komplikacje ciążowe zmusiły by do myślenia i zrezygnowałabym napewno.
Co do alkoholu pewnie też popija bo nie zmieniła swoich nawyków z przed ciąży w żaden sposób.
Szkoda mi strasznie takiego biednego dzieciątka muszącego wąchać te smrody. Nie mam odwagi jej czegokolwiek powiedzieć bo mi odpowie że to nie moja sprawa.
No i jeszcze jedno. Dostałam zakaz czytania złych wiadomości. Tak się przejełam mariolą że mój chłopak powiedział że wyłączy mi internet jak będę się martwiła takimi sprawami.
Ogólnie to mam nie myśleć o niczym złym, być uśmiechnięta itp.
Też się przejął dlatego tak
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja dziś zaspałam znowu i nie wstałam odciągnąć dla małej mleczka:(ale jakoś się zmotywuję i zacznę ściągać...
mogę się z wami podzielić doświadczeniami w sprawie laktatoru...
ja dostałam na receptę ten automatyczny i powiem że super sprawa bo w 20 minut mam już 80ml więc się nie na męczę...
na początku
bolą sutki ale czym częściej się odciąga pokarm tym mniej boli;p
musimy dać radę bo Zosia jest teraz najważniejsza...
tego gdzie będziemy nie wiemy jeszcze wszystko zależy od szefa co on na to...
na razie zdrowie Zosi jest ważne a reszta spraw się ułoży jakoś...z każdej sytuacji jest jakieś wyjście, nie możemy z mężem się podawać...
jeszcze jedno mój mąż od narodzin małej jest innym człowiekiem:)
oby wasi też się tak zmienili jak mój;p
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
pewnie że zdrowie malutkiej jest najważniejsze. Reszta się ułoży jakoś. Z czasem będzie co raz lepiej.
Cieszę się że twój mąż się zmienił. I teraz moge powiedzieć : anie mówiłyśmy ??
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
macie zakupione laktatory? ja jestem na etapie wybierania modelu i nie wiem jaki wybrać
ja zakupiłam laktator avent - to była inna aukcja (kosztował trochę mniej)ale taka sama kosmetyczka była gratis
allegro.pl/avent-laktator-via-kosmetyczk...tni-i2066357545.html
w szpitalu, w którym zamierzam rodzić trzeba mieć swój, a poza tym myślę, że w przyszłości też się przyda
Karola1990 ja też dzisiaj się nie wyspałam, częste wizyty w toalecie tak mi przeszkadzają, bo już się przyzwyczaiłam ale ten paskudny katar...
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
żorżeto, zarazilas mnie bolem gardla... wlasnie wpierniczam kanapke z czosnkiem i licze na to, ze podziala i tym razem. tez mi sie wydaje, ze lepiej z tym czosnkiem nie przesadzac, ale w sytuacji podbramkowej dwa zabki na dzien to chyba nie tragedia - sprawdz, jak reagujesz i sama ocen.
nie przyznaję się do rozprzestrzeniania wirusów, zarazków ani żadnych chorób w sieci a że lubisz kanapeczki z czosnkiem - życzę smacznego