- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
Nie mam zresztą wyjścia bo następny zjazd już w nowym semestrze mam za 2 tygodnie! I mam nadzieję że zbliżający termin porodu jakoś mnie zmotywuje żeby pozaliczać wszystko w terminie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
marigra podobnie miałam z bólami w kroczu - pytałam swojego lekarza czy to normalne i powiedziała mi że tak, nawet do samego porodu mogę odczuwać taki ból jakby ktoś mnie tam skopał i faktycznie tak jest, że czasami mam nawet problem z chodzeniem. Nie jest to przyjemne, ale ponoć wszystko się tam rozciąga i przygotowuje do porodu. Coś tam było o więzadłach, ale nie pamiętam i nie chce pisać głupot.
Ale się rozpisałam.... Dzisiaj jest troszkę cieplej i postanowiłam wybrać się na spacerek. Zmęczyłam się samym ubieraniem.... Wszystko przez to, że w ciąży mało się ruszałam, bo zawsze było coś i moja kondycja jest chyba zerowa. Postanowiłam odwiedzić siostre i wlazłam na 3 piętro po schodach i padłam jak pies Pluto... masakra jakaś i jak tu urodzić jak nie ma się siły na spacer...
oj asiula to mnie uspokoiłaś, bo naprawdę myślałam, że to coś złego...ból okropny i tak jak ty ledwo chodziłam.....
a z tym sapaniem to sam fakt zalozenia butów mnie meczy, a nie wspomne o obcinaniu paznokci, takie akrobacje wyczyniam
emma- jak tam ostatni dzień w pracy???
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
Nie pomyslcie ze jestem nienormalna i tylko tak to widze i pisze zlosliwie czy cos.. Ale ta nowa albo smarka, albo chrzaka, czka albo beka i steka i kweka. Gdyby dalo sie jakos nagrac to i wrzucic dzwieki na forum to bylybyscie w szoku..
gusia, wiem, ze to nie mialo byc smieszne, ale trudno mi sie powstrzymac - masz tam bidulo cyrk, ale trzymaj sie dzielnie, a juz niedlugo twoja dzidzia bedzie z toba cala i zdrowa!
ewelinda, witaj! trzymam kciuki, zebys nie dolaczyla do mam lutowych ("marcowka" nawet brzmi lepiej niz "lutowka" ).
karola, zepnij sie i niech im oko zbieleje, ze zaliczasz spiewajaco z dzidzia na wylocie ! majac zaliczenia za soba, bedziesz spokojniejsza, cos o tym wiem .
niestety nie mam super radosnych wiesci... co prawda mam zwolnienie i to jest bardzo pozytywne (chociaz w mojej pracy jest bardzo fajnie i nieuciazliwie, gorzej z dojazdami na dziurawych drogach, ostatnio tak mnie wytrzeslo, ze myslalam, ze urodze ), wyniki w normie, ale niestety dzidzius uparcie glowa do gory, dr twierdzi, ze juz sie nie odwroci i mam sie zglosic do jakiegos profesorka na konsultacje dot. cc :/. troche mnie to wkurza, bo wszystko szlo gladko, cala sie tam wiecie rozciagam (czuje te rozchodzace sie kosci i sciegna) i na co to wszystko, jak i tak beda kroic?? ale najwazniejsze, ze dzidzia zdrowa, a wynik KTG "elegancki" ... a jutro spie do oporu!
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
gusiag bez obawy nie myślimy że jesteś nienormalna;D ja bym się wkurzała na twoim miejscu a w myślach bym dusiła ta pacjentke 3maj się;*
Karola 3mam mocnoo kciuki za zaliczenia:)
Emma współczuję Ci że czeka Cię cc;/ ale masz rację najważniejsze że dzidzia zdrowa.
Ja osobiście z tegoo strachu to wolałabym mieć cc..
Całą ciążę na luzie podchodziłam do sprawy porodu a im bliżej tym bardziej się boję te skurcze mnie troche przerażają..
Ale muszę dać rade bo nikt za mnie nie urodzi synka
Ostatnio często mnie brzuch boli i normalnie mam przeczucie że szybciej urodzę naprawdę !
Tymczasem dobranoc;*
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
co do bólu porodowego to ja jak narazie się nie boje bo podobno jest to ból podobny do tego przy kamienicy żółciowej która przechodziłam i jakos ten okropny ból wytrzymałam. Co prawda po każdym ataku zasypiałam na stojąco z wykończenia i nie miałam juz siły płakać. Ale jak widać żyję jestem cała i zdrowa
gusiag ... niestety takie są uroki szpitali, też ich bardzo nie znoszę i wiem co czujesz bo sama bardzo dużo czasu w nich spędziłam. Ludzie są okropni czasami zwierzęta większą kulturę mają.
emma... drogi są naprawde boski zwłaszcza jak maleństwo naciska na pęcherz. i jak tu sie skupic na prowadzeniu auta?
Kupiłam sobie podkłady poporodowe. Jakieś inne wyobrażenie ich miałam. Myślałam że to jakies gigantyczne podpaski a tu zaskoczenie!
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania