- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
czesc dziewczynki, byl dzis moj lekarz i powiedzial praktycznie to samo, ze to max 3 tygodnie i cesarka. Za oknem mam snieg a jak bede stad wychodzic mam nadzieje juz z mala to chyba wiosne na dworze poczuje..
Gusiag- kochaniutka informuj nas co u Ciebie, jak sie czujesz jak maleństwo
Moj maz przychodzi codziennie ale tak tesknie za nim i za domem ze czasem uronie lezke jak ode mnie wychodzi..
Dobrze ze mam net w komorce to wiem co u was.
Ciesze sie ze zrobilam pranie i prasowanie ubranek, bo teraz nie mialby kto tego zrobic a tak beda gotowe jak wyjdziemy.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
gusiag współczuję Ci kochana, bo wiem jak to jest w szpitalu a tym bardziej, gdy w perspektywie kilka tygodni... a widzisz, ja też wcześniej robiłam zakupy i pranie, bo nigdy nie wiadomo, a tak to głowa spokojna
gaabrysia o wzrok się nie martw, bo czytałam, że to normalne, że w ciąży się pogarsza a później wraca do normy - a na razie oglądaj filmy z lektorem
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja osobiście nigdy nie byłam w szpitalu.. i nie wiem jak ten poród przeżyję, więc łącze się z Tobą w bólu ;( ale z drugiej strony niedługo będziecie w domku a warto się poświęcać i robić wszystko dla zdrowia swojego dziecka. trzy mamy za was kciuki , a Ty się tam dzielnie trzymaj.
georgette102 o filmach z napisami mogę tylko pomarzyć i też mam nadzieje, na poprawe po porodzie..
o jakiego mam leniaaaaaaaa .... mocyyyy przybywaj ;D
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
a u mamy dobrze...nie narzekam jak na razie...
tylko blizna daje się we znaki;p
ale jest oki
może nie długo przeniosą ją do łóżeczka takiego innego to wtedy będę mogła ją przebierać i karmić butelką...
- aliah85
- Wylogowany
- gaworzenie
Zosia jaka już duża:) rośnie jak na drożdżach;)
Ja dzisiaj wypakowałam łóżeczko i teraz stoi już przygotowane, na razie jeszcze bez pościeli,ale na to jeszcze czas. Dziś znów dokuczają mi bóle brzucha i pleców:( najgorzej jak chodzę bo jak siadam to trochę przechodzi, ale i tak większość dnia czuje się tak jakbym miała okres dostać.. Wiecie,może to śmiesznie,ale pomimo tego,że to moja trzecia ciąża to zupełnie inaczej to wszystko odczuwam.. Przy pierwszej pewnego pięknego dnia, w 39 tyg odeszły mi wody i po ok 30min zaczęły się skurcze, w drugiej równo w wyznaczony termin dostałam najpierw skurczy,a wody odeszły mi dopiero przy samym porodzie, a teraz już któryś dzień męczą mnie bóle pleców i brzucha i utrudniają mi normalne funkcjonowanie.. Do tego wszystkiego dzieciaki chore i cały dzień w łóżku więc wiecznie biegam od jednego do drugiego.. eh kiepski dzisiaj mam dzień..
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
ja juz po robocie, na razie leniuchuje na kanapie, ale niedlugo musze sie zebrac i posprzatac, bo jutro odkladana wizyta tesciow, musze ogarnac, bo tesciowa potrafi wparowac i powiedziec: te okna, to chyba dawno nie byly myte! na fakt, ale spokojnie, okien nie bede myla (6. pietro kamienicy ). ale ciesze sie bardzo, ze wreszcie wyczekany weekend, ze nie musze dzisiaj isc spac o 22 i wstawac jutro o 6! w poniedzialek ostatni dzien do pracy, potem ostatnia wizyta u lekarza i laba! trzymajcie kciuki, bo beda sprawdzac, czy dzidzia sie odwrocila... co prawda uslyszalam dzis w pracy, ze "mam brzuch bardzo nisko" , ale na moj gust to jest, jak bylo...
mowicie, ze posypiemy sie za 3 tygodnie? fajnie to mi wyjdzie akurat w terminie! najdziwniejsze, ze wlasnie nie wiemy, kiedy to bedzie. pozostaje pelne napiecia oczekiwanie!
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja to się boję ,że przeczekam moment... bo teraz tez mnie lekko ciągnie brzucho jak stoje.
Emma ściągnęłam Cie myślami chyba ;D
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale skurcze chyba nie dadzą się w końcu nie zauważyć na pewno.
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
GUSIAG- sama byłam w szpitalu wiec wiem jak to jest, ale dasz rade, malenstwo najwazniejsze, a za 3 tygodnie bedziesz już tulić w ramionach swoje szczescie i zapomnisz o tych wszystkich problemach
aliah - jak widać każda ciąża jednak jest inna, nawet u tej samej osoby, ty jestes przykladem, ale uwazaj na siebie i nie przemeczaj sie, moze popros kogos o pomoc przy dzieciakach
gaabrysia - tez sie boje, ze nie wyczuje momentu, ale podobno tego nie da sie przegapic, instynkt na pewno u nas zadziała, zobaczymy.... i ja tez mam dzisiaj lenia - musiałam sobie zrobic drzemke w ciagu dnia, a znow mi sie chce spac...
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
byłam własnie w sklepie zbieralam się od rana -tatuś w pracy ;( i muszę pow, że wkurzają mnie panie, sasiedzi.. i te teksty "to Ty jeszcze nie urodziłaś.." jeszcze niedawno ok 5 mc nikt nic nie widział, a teraz kogo nie spotkam to taka sama rozmowa. chyba zrobie zapasy i się zabarykaduje do póki nie urodze ;D
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
a ja jestem zalamana, sasiadka z lozka obok chrapala tak ze korki w uszach i poduszka na glowie nie byly w stanie stlumic tego potwornego halasu. Jestem przerazona ze przede mna wszystki noce takie.. ;( plakac sie chce az. Jak ja to wytrzymam tyle czasu?