- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
Mleko leci mi co raz bardziej prawie strumykami. praktycznie kropla na pół minuty. moja mała księżniczka leży sobie grzecznie w brzuszku ale lżej kopie pewnie dlatego że tak strasznie zmęczona jestem. tyle u mnie. czytam was na bieżąco ale nie bardzo miałam czas pisać.
zjadłabym sobie teraz górę ziemniaków i kotleta schabowego. do tego surówka z kiszonej i kompot wiśniowy.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
gusiag kochana bardzo Ci współczuję! jedyne co mogę Ci powtarzać, to tylko, że jest to dla dobra Twojego dzidziusia i że na pewno dasz radę
Karola1990 gratuluję zaliczeń, zasłużyłaś na odpoczynek, więc obijaj się ile możesz
ja dzisiaj miałam kolejną całkiem dobrą noc (tylko kilka spacerków do wc), ale za to weekend zapowiada się niezbyt ciekawie - mężuś w szkole, więc znowu sama w domu
na szczęście wieczorem mam wizytę u ginekologa i mam nadzieję, że uda mi się go przekonać, żeby zrobił mi USG
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
U mnie już nie było tak kolorowo w nocy jak ostatnio znów wc po kilka razy-.-
Jak chodzę to mam wrażenie że brzuch może mi odpasc i sie za niego łapie jak idę a w zasadzie za podbrzusze też tak macie?
Mariola Zosienka jest przesliczna z dnia na dzien!
Ja dzisiaj się tylko obijam leze leze i leze;)
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
Mariola - to świetne informacje, teraz na pewno częściej i łatwiej będziesz mogła brać malutką do siebie, a jeszcze troche i będziesz ją miała w domciu
karola - gratulacje, teraz już z górki
gusiag - a sąsiadka jest świadoma, że chrapie? bo ja jak byłam w szpitalu to bez skrupółów informowałyśmy z dziewczynami koleżanke o jej dolegliwościach. A może zaraz ją wypuszczą i trochę odsapniesz...
georgette - daj odrazu znac jak tlko wrócisz u lekarza, co tam słyszać u maleństwa
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
georgette102 daj znać jak po wizycie i czy było usg?
gusiag spróbuj po gwizdać jej nad uchem ;D albo tak jak mówi marigra uświadom ją i w nocy ją budź i zwracaj uwagę. Albo przestanie, albo nie wyśpi się tak samo jak Ty
Mariola , super że Zosia już poza inkubatorem
Karola gratuluje zaliczeń ja zupełnie nie miałabym teraz do tego głowy- podziwiam!
ja właśnie robię się na bóstwo jak tylko to możliwe, pazur, henna -tak dla poprawy humoru , a później obiad u "dziadków" mniaaaammm ;D
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
Hej mamusie
ja właśnie robię się na bóstwo jak tylko to możliwe, pazur, henna -tak dla poprawy humoru , a później obiad u "dziadków" mniaaaammm ;D
ulalala to będziesz laska ale ja też zdecydowanie lepiej sie czuje jak jestem zadbana. Wiadomo w domu to nie zawsze się chce, ale jak ide do sklepu to obowiązkowo makijaż, a co...:)Lubie też się ładnie ubrać (w miare możliwości ubraniowych . Ale jakoś tak mi lepiej, bo wiem że ciąża nie jest przeciwskazaniem do tego aby pielęgnować siebie. Zresztą jak jestem w przychodni i czasem widze te dziewczyny w jakis workach, powyciąganych dresach, a nie ubraniach to mi ich szkoda...
a Wy co sądzicie?
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gusiag spróbuj po gwizdać jej nad uchem ;D albo tak jak mówi marigra uświadom ją i w nocy ją budź i zwracaj uwagę. Albo przestanie, albo nie wyśpi się tak samo jak Ty
gabi Ty złośliwcze a tak poważnie to mój T. też czasami w nocy chrapie, ale wtedy go budzę i proszę, żeby położył się na boku i przestaje
oczywiście jak tylko wrócę od lekarza, to się pochwalę co tam "w trawie piszczy" tym bardziej, że tydzień temu "postraszył" mnie porodem w każdej chwili
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
Kochane, ja dzis w nocy probowalam wszystkiego, wstajac siku specjalnie tluklam sie stojakiem od kroplowki zeby ja tylko obudzic! A ona nawet nie drgnela! Po godz meczarni i zaciskania poduszki na wlasnej-nie jej glowie w koncu ja obudzilam i powiedzialam ze chrapie a ja mam korki w uszach ktore nawet sobie z tym nie radza, odpowiedziala.. Ja chrapie? I poszla spac dalej chrapiac tak samo i dzis udaje obrazona.. Ale ona ma 43 lata wiec nie liczy sie za bardzo ze mna tu wiec ma gdzies czy ja spie czy nie, wazne ze ona spi swietnie. A ile polezy to nie wiem bo ma rozwarcie i jest tu juz drugi tydzien
43 lata??? i jest w ciąży..... łooo nie komentuje, ale stara a głupia, przeciez skoro ją budzisz w nocy to chyba m,asz powód....nie wstawałabyś specjalnie i jeszcze do tego budziła.... niech już rodzi to ją przeniosa...naprawde ci współczuje, bo ja sama nie cierpie nie znosze jak ktoś chrapie zawsze sie wybudzam i robie sie mega nerwowa.....zawsze współczuje osobom ktore spia w moim towarzystiwe i chrapia...
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Czy moge sie do Was dolaczyc ?
Termin mam co prawda na 4 kwietnia ale od paru dni jestem pod stala opieka lekarza i moj porod moze odbyc sie w kazdej chwili
Stwierdzono u mojej corci Hipotrofie Poki co badania sa w normie
Moze ktoras z Was spotkala sie z podobnym problemem ?
Pozdrawiam
Ewa
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
Dziewczyny musze pilnie szukać wózka 3w1, przypomnijcie jakie macie? Nie chce mi sie czytać calego forum, a weim, ze juz pokupiłyście. Bedę wdzieczna
gusiag - po to tu jesteśmy żeby sie wyzalić, wiec niczym sie nie krepuj pisz jak tylko cos ci lezy na serduchu
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Mam 28 lat, to moja pierwsza ciaza wyczekiwana od 4 lat
Cala ciaza przebiegala pomyslnie bez zadnych niepokojacych oznak, az do ostatniej wizyty na ktora wybralam sie do Polski ( mieszkam w Irlandii ) w styczniu. Lekarz stwierdzil, ze corcia zle przybiera na wadze i jest to poczatek Hipotrofii.
Teraz zglaszam sie 3 razy w tygodniu do szpitala na badanie KTG i USG a w srode i czwartek mialam podawane zastrzyki na rozwuj pluc dziecka w razie szybszego porodu
Staram sie nastawiac pozytywnie ale z tym to roznie bywa