- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- brak miesiaczki po poronieniu?
brak miesiaczki po poronieniu?
- mamolinka90
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #452198 przez mamolinka90
Witam,
18 wrzesnia bierzacego roku poronilam bedac w 5tygodniu ciazy. Do dnia dzisiejszego a jest to juz 35 dziec cyklu nie wystapila u mnie miesiaczka. Cykle zazwyczaj mialam 28-30dniowe. Od jakiegos tygodnia bola mnie piersi i mam wrazenie, ze z dnia na dzien coraz bardziej. Z mezem wspolzylam 27wrzesnia, 4 i 14 pazdziernika. Dzisiaj rano wykonalam test ciazowy i wyszedl negatywny. Temperatury nigdy systematycznie nie mierzylam, wiec tez nie potrafie okreslic czy byl spadek, wzrost czy pozostala taka sama. Zaznacze, ze nie mieszkam w Polsce dlatego nie mam mozliwosci zrobienia beta hcg. Prosze o rade czy to jest normalne , czy jednak moglo dojsc do zaplodnienia, ale z drugiej strony jak by doszlo to test powinien wyjsc chyba, ze bylo to podczas stosunku 14pazdziernika, ale i wtedy nie sadze by tak wczesnie zaczely bolec mnie piersi.
18 wrzesnia bierzacego roku poronilam bedac w 5tygodniu ciazy. Do dnia dzisiejszego a jest to juz 35 dziec cyklu nie wystapila u mnie miesiaczka. Cykle zazwyczaj mialam 28-30dniowe. Od jakiegos tygodnia bola mnie piersi i mam wrazenie, ze z dnia na dzien coraz bardziej. Z mezem wspolzylam 27wrzesnia, 4 i 14 pazdziernika. Dzisiaj rano wykonalam test ciazowy i wyszedl negatywny. Temperatury nigdy systematycznie nie mierzylam, wiec tez nie potrafie okreslic czy byl spadek, wzrost czy pozostala taka sama. Zaznacze, ze nie mieszkam w Polsce dlatego nie mam mozliwosci zrobienia beta hcg. Prosze o rade czy to jest normalne , czy jednak moglo dojsc do zaplodnienia, ale z drugiej strony jak by doszlo to test powinien wyjsc chyba, ze bylo to podczas stosunku 14pazdziernika, ale i wtedy nie sadze by tak wczesnie zaczely bolec mnie piersi.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 2 miesiąc temu #452305 przez natalka
Hej, ja też miałam zabieg ale w styczniu tego roku, do czasu zajścia w ciąże miałam bardzo regularne cykle a po zabiegu już nie. Miesiączka trwała różnie od 3 do 8 dni tak i cykle od 23 do 34 dni i zanim to się unormowało znów zaszłam w ciąże. Piersi mogą cię boleć zwiastując nadchodzący okres lub ciąże, owulacja mogła się przesunąć a na test mogło być jeszcze za szybko. Myślę, że możesz poczekać jeszcze parę dni jak okres się nie pojawi zrób kolejny test.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
Moderatorzy: kasiora