- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Między mamami
Między mamami
- kasiora
- Autor
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu - 14 lata 9 miesiąc temu #8191 przez kasiora
dzisiejszy program bardzo mi sie podobal
glownie temat zwierzat dla dzieci
strasznie mi sie marzy piesek (duzy) ale niestety mieszkanie to nie warunki dla duzego psa (np. labradora)
glownie temat zwierzat dla dzieci
strasznie mi sie marzy piesek (duzy) ale niestety mieszkanie to nie warunki dla duzego psa (np. labradora)
Ostatnio zmieniany: 14 lata 9 miesiąc temu przez kasiora.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andziaa35
- Wylogowany
- budujemy zdania
- www.pajacyk.pl glodne dzieci nie mysla o nauce!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 9 miesiąc temu #8196 przez andziaa35
Moglam mojej mamie powiedziec zeby ten program obejrzala bo ona jest zdania ze jak dziecko w domu to pies na dwor ;( jak siostra sie urodzila to moj psiak musial zamieszkac na dworze, dobrze ze na wsi mieszkalam to przynajmniej psiak w stodole na sianku sie wygrzewal.
Mi tez sie marzy piesek, labradory sa przesliczne ale chce troszke mniejszego pieska i czekam az maly skonczy 2 latka, ogrodek jest wiec piesek bedzie mial gdzie pobiegac. A moj synus jak widzi psa na ulicy to az piszczy z radosci ale teraz to pewnie by psa zameczyl wiec trzeba czekac az troszke dorosnie
Mi tez sie marzy piesek, labradory sa przesliczne ale chce troszke mniejszego pieska i czekam az maly skonczy 2 latka, ogrodek jest wiec piesek bedzie mial gdzie pobiegac. A moj synus jak widzi psa na ulicy to az piszczy z radosci ale teraz to pewnie by psa zameczyl wiec trzeba czekac az troszke dorosnie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.