- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Małe łożysko??
Małe łożysko??
- krysia22
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- Zycie najbardziej zdumiewajaca bajka
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #26278 przez krysia22
Witam. Jestem w ciaży po raz trzeci i jak wiadomo kazda ciaza jest inna. moj problem jest taki ze z powodu skracajacej sie szyjki w 24tyg lekarka zauwazyla ze mam male lozysko. powiedziala tylko ze trzeba to obserwowac. moje pytanie czy ktos juz mial taki problem? i czy istnieja jakies mozliwosci zeby lozysko sie powiekszylo?boje sie ze moge stracic moja coreczke albo ze czegos jej moze u mnie w brzuszku zabraknac. prosze o szybka odpowiedz
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #26287 przez Moniq
małe łożysko podobnie jak skracająca się szyjka wymagają większej uwagi ze strony lekarza niż prawidłowo przebiegająca ciąża; masz przez to częstsze wizyty u lekarza albo częściej robione usg, żeby być pod stałą obserwacją
często z ciąż z małymi łożyskami rodzą się zdrowe dzieci; nie denerwuj się, zrelaksuj, pamiętaj że dziecko odczuwa to co Ty i stresuje się razem z Tobą; pamiętaj WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE; wypytaj lekarza na co masz zwracać uwagę, jak często przychodzić na badania
często z ciąż z małymi łożyskami rodzą się zdrowe dzieci; nie denerwuj się, zrelaksuj, pamiętaj że dziecko odczuwa to co Ty i stresuje się razem z Tobą; pamiętaj WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE; wypytaj lekarza na co masz zwracać uwagę, jak często przychodzić na badania
- krysia22
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- Zycie najbardziej zdumiewajaca bajka
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #26349 przez krysia22
dziekuje za slowa otuchy pozdrawiam