- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- twardnienie brzucha
twardnienie brzucha
- sara125
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
15 lata 3 tygodni temu #10227 przez sara125
mialam to od okolo 30 tyg ciazy do konca. to zupelnie normalnetylko wizyty zaczal mi wyznaczac co 2 a nie co 4 tyg jak wczesniej zeby to bylo pod kontrola bo rozwarcie mi sie robilo.ale to normalne
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Madzia89862
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
15 lata 3 tygodni temu #10229 przez Madzia89862
angela sa to skurcz przepowiadajace prawdopodobnie ja tez mialam je przed porodem i panikowałam bo myslalam ze zaczynam juz rodzic:)bo nie wiedzialam wsumie co i jak gdy zacznie sie akcja porodowa bo nigdy wczesniej nie rodziłam dzieci:)ale uwiez mi ze jak zaczniesz rodzic bedziesz wiedziala ze to juz teraz:)
- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
15 lata 3 tygodni temu #10236 przez angela660
- _aga86_
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Mniej Więcej
15 lata 3 tygodni temu #10239 przez _aga86_
angela- kiedy wyciagaja Ci krazek?? uwierz porodu nie da sie przegapic
Bole porodowe sa na tyle silne, ze bedziesz wiedziala...

- Madzia89862
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
15 lata 3 tygodni temu #10255 przez Madzia89862
- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
15 lata 3 tygodni temu #10283 przez angela660
nie wiem dokładnie kiedy go wyciągną za ok 4 tyg mam wizytę u ginekologa i wtedy mi powie co i jak;)
- Lidziun
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 20
15 lata 3 tygodni temu #10338 przez Lidziun
ja tez mialam takie bole i skurcze w 1 ciazy
bardzo blesne i czeste skurcze braxtona moj lekarz twierdzil ze wszystko w porzadku
az pewnego dnia bylam wtedy w 7 m-cu mialam jeden za drugim myslalam ze zaczynam rodzic okazalo sie ze rozwiera mi sie szyjka
wyladowalam w szpitalu na 2 tyg na podtrzymanie ciazy, boje sie ze znowu tak bedzie ale jestem dobrej mysli
jesli chodzi o skurcze porodowe to u kazdej kobiety jest inaczej- wiadomo
ja w dniu porodu w przeciagu 30 minut mialam skurcze co 5 co 7 minut po tym czsie poszlam siusiu i odeszly mi wody
czulam ze to juz czas urodzilam sliczna corke po 5 godz
lepiej zglos sie do lekarza, dmuchac na zimne, by potem nie okazalo sie ze dzieje sie cos zlego z dzieckiem
bardzo blesne i czeste skurcze braxtona moj lekarz twierdzil ze wszystko w porzadku
az pewnego dnia bylam wtedy w 7 m-cu mialam jeden za drugim myslalam ze zaczynam rodzic okazalo sie ze rozwiera mi sie szyjka
wyladowalam w szpitalu na 2 tyg na podtrzymanie ciazy, boje sie ze znowu tak bedzie ale jestem dobrej mysli
jesli chodzi o skurcze porodowe to u kazdej kobiety jest inaczej- wiadomo
ja w dniu porodu w przeciagu 30 minut mialam skurcze co 5 co 7 minut po tym czsie poszlam siusiu i odeszly mi wody
czulam ze to juz czas urodzilam sliczna corke po 5 godz

lepiej zglos sie do lekarza, dmuchac na zimne, by potem nie okazalo sie ze dzieje sie cos zlego z dzieckiem
- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
15 lata 3 tygodni temu #10501 przez angela660
no od piątku co noc mam skurcze, są lżejsze niż ten pierwszy raz ale są i jeśli powtórzą się jeszcze teraz przez dwa, trzy dni to w środę chyba pójdę do lekarza, a napewno wcześniej zadzwonię zobaczę co powie...
- sloneczko
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
15 lata 3 tygodni temu - 15 lata 3 tygodni temu #10510 przez sloneczko
hej dziewczyny ja dzisiaj sie strasznie zle czuje...
rano mialam dziwna wydzieline z pochwy, kleista i zoltego koloru, rano brzuch mnie bolal ze nawet sniadania nie moglam skonczyc jesc, pozniej przeszlo ale zaczely plecy bolec i do tego silny bol na wysokosci zeber, z przodu i z tylu trwalo ok 10min, nawet powietrza nie moglam zlapac.
co jest najgorsze mala malo sie rusza od 3 dni, ale podejrzewam ze ma malo miejsca.
do porodu zostalo 6 tygodni, bole sa co jakis czas ale nieregularne brzuch tez jak twardnieje to nieregularnie...Leze caly czas nawet humor mi nie dopisuje..
bol glowy albo zawroty tez miewam...
rano mialam dziwna wydzieline z pochwy, kleista i zoltego koloru, rano brzuch mnie bolal ze nawet sniadania nie moglam skonczyc jesc, pozniej przeszlo ale zaczely plecy bolec i do tego silny bol na wysokosci zeber, z przodu i z tylu trwalo ok 10min, nawet powietrza nie moglam zlapac.
co jest najgorsze mala malo sie rusza od 3 dni, ale podejrzewam ze ma malo miejsca.
do porodu zostalo 6 tygodni, bole sa co jakis czas ale nieregularne brzuch tez jak twardnieje to nieregularnie...Leze caly czas nawet humor mi nie dopisuje..
bol glowy albo zawroty tez miewam...

Ostatnio zmieniany: 15 lata 3 tygodni temu przez sloneczko.