BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu #781704 przez Dagnes
Ja tez obstawiam Pole u Agnilki. A Tymon tez bardzo ladnie. Fajnie jest wybierac imiona pod warunkiem ze dwie strony umia sie w tej kwestii dogadac. Moja tesciowa dalej nie przekonala sie do Wiki ale maz broni dzielnie bo w sumie to on wybral z kilku co mu zaproponowalam. A ostatnio spodobalo mi sie imie Nikodem. Moze jeszcze sie kiedys postaramy o niego;-)
Asia teraz Ty nastepna do polowkowego? Ciekawa jestem co tam u ciebie w brzuszku siedzi.
Porto gratki. Sukieneczki dla malych dam sa sliczne. Maz jak zobaczy to sie szybko przestawi. Z moim tak bylo:-)
Dzis przyszlo lozeczko i juz niecierpliwy tatus zlozyl.

Wiktoria

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #781712 przez Porto1987
Ann, powiem Ci, że średnio pamiętam, bo ciężką noc miałam, bo brzucholek mnie ciągnął :( ale byłyśmy w jakimś sklepie i Kaś chodziła z wózkiem :P co lepsze śniłyście mi się, a ja nawet nie wiem jak wyglądacie :S

Zoi, taka prawda, bo już wymyślił, że chłopak będzie w piłkę grał i takie tam, no a dla dziewczynki nie pomyślał. A mi się raz śniła dziewczynka i o :P i jeszcze mówił, kurcze jak ja sobie poradzę z dwoma babami :D :D :D

11 lata 5 miesiąc temu #781713 przez Agnilla
Dag, moj maz nie mial swoich propozycji, przystal na Tymona, bo powiedzial, ze nic lepszego nie wymysli...wiadomo, zona ma zawsze racje ;)
powiedz tesciowej, ze ma ..... :P

11 lata 5 miesiąc temu #781719 przez zoi
Agni, bardzo dobre podejście, nawet teściowa nie ma szans :P

11 lata 5 miesiąc temu #781730 przez ann-sunshine
Porto jakbym swojego słyszała. Tylko że ja go ciągle strasze że z trzema będzie musiał dac sobie radę jak siostrę marcie dorobimy

A ja tam nic u nikogo obstawiac nie będę bo i tak nie trafie

Dobrej nocy

11 lata 5 miesiąc temu #781737 przez aggi
Cześć melduję że małpisko odchodzi narazie :) Więc czas zacząć znów staranka/testy :) Miło. Jestem dziś wykamana, zrobiłam mnóstwo kilometrów na mieście bo załatwiania miałam na całe popołudnie :blush: I miły wieczorek z mężem zaliczyliśmy :blink: No nic zabieram się za czytanie tego wszystkiego co napisałyście :S

11 lata 5 miesiąc temu #781744 przez aggi
Ann no oby Ci się cykl szybko skończył :) Żebyś mogła znów na nowo zacząć :) O! Ledwo napisałam i wyczytałam od razu że już @ jest :) Także super, czas zacząć nowy cykl kochana :blush:

Chudzinka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kaś rozpakowuj się bo chcemy przystojniaka Maxa zobaczyć niedługo :D

Porto super że wszystko dobrze :) będzie córeczka tatusia?? :D

zoi super wiadomość:)

Agnilla ale a propo płci to koleżanka też szła na porodówkę z Lenką a teraz Lenek Pawełek ma 2 latka skończone i kawał chłopa z niego :D Imiona u Ciebie boskie :D

gosia trzymaj się :* ściskam :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #781770 przez Asia K
Na początku - Moof - PADAM NISKO POD SAME KOLANISKO :kiss: Nosz kurna na śmierc zapomniałam , ale to chyba przywilej ciężarnej ;)
Nie obrażaj sie juz ,plisssssssssssssssssssssssss :blush:

Co to ja jeszcze chciałam? No tak mi głupio z powodu moof ze zapomnialam co mialam innym odpisac :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agni - u nas na kwietniówkach jest dziewczyna co Tymka ma i tez mi sie podoba :) A dla dziewczynki to ja mialam równiez Hania na mysli ale mąż jest przeciwny :(

Porto - mój jak coraz czesciej słyszy ze wszyscy mi dziewczynke wrózą (on by chcial 2 chłopca) to mówi ze i tak nauczy ją broić i będzie łobuziara :lol: :lol: :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #781772 przez aggi
Asia Szacun u mnie to nie działa na męża :P Ja muszę postawić jasno sytuację że albo on to zrobi albo ja to zrobię sobie sama. Z naciskiem na 'sobie sama' :D Działa :P

Ja w pracy do 15tej, dziś sajgonki także trzymać kciuki :dry:
Miłego dnia dziewuchy :kiss: :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #781774 przez Asia K
poiwodzenia Aggi :D

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #781775 przez gosia28
dzień dobry :P
lecę Was czytać ;)

edit.
Chudzinka ale masz wspaniałą mamę.

agi jak tam zegar? skończony? my mieliśmy tchnienie na zegar z płyty gramofonowej, ładny też a ciekawa jestem Twojego efektu

Asia tak tak Agi pisała na lipcówkach o focie

szkolenia bhp :X

Aggi najdłuższy cykl to jednak chyba miałam :S ale nie staraj się go pobić :laugh:

Chudzinka chętnie się wproszę na wątek lipcowy ;) a jakbyśmy się wszystkie załapały to byłby szał gwizdka :cheer: :side:

aaa i byłam u dentysty, lubię takie wizyty, wsiadłam i wstałam wsio fajne w buzi :woohoo:

Zoi zdaj relację z wyników emka, a że owu była to tylko się cieszyć, że wszystko w porządku ;)

ann przyszła małpa jednak, dobrze, że się chociaż nie zgubiła z głupawych powodów. I faktycznie, myśl o wizycie i gina.

Chudzinka strasznie mi przykro :kiss: :kiss: :kiss: trzymaj się kochana

emma no nie wiem kto jest tu najstarszy :S

Kaś czyli dobre wieści od Ciebie :)

Porto od Ciebie też :laugh:
imię dla córy wybrane?

aaaaa czytam list gończy za mną miałyście wystosować :P wpadłam w trans sprzątania i przemeblowania od rana do nocy i jestem happy bo w końcu postawiłam na swoim i nie ma telewizora w sypialni, za to mamy mega gigantyczne lustro B)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

mojemu bratu też miała urodzić się córa do samego porodu, a przy porodzie zonk chłopak i to trzeci, nie ukrywam trochę się rozczarowali, najstarszy braciszek się rozpłakał bo miała być siostrzyczka, ale urwis jest mega kochany i to urwis urwis więc jest ciekawie :)

nie wiem o co z tą płcią chodzi ale większość facetów obrasta w pióra jak ma syna B)

Agi to ja wybieram Polę albo Hanię z przytupem na Hanię :P
Graża pod lupą B) :lol:

Dag aaaa warkoczyki, francuskie i kłosy :side:
oczko w głowie tatusiowej, zawsze tak jest :)

aggi to ciekawe co tym razem Ci z testów wyniknie :blink:

Asia mój P. jest niereformowalny nie poszedłby na coś takiego, w szczególności jeśli chodzi o okna, no chyba, że powodem byłaby ciąża to pewnie by musiał ;)
:blush: widzę, że na aggi męża też by nie zadziałało :S

macie poemat jak żeście się stęskniły :P

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 5 miesiąc temu #781968 przez Asia K
Gos - poemat poematem ale fajnie sie czytało :p

Mój gdybym w ciazy nie byla to tez za szmate by nie chwycil i na ten genialny pomysl by nie wpadł , ale zem ja taka bezsilna teraz jestem ... :blink:

Co do twojego brata i jego urwisa - jak przystało na urwisa zrobil im psikusa

Gos a w którym ty dniu cyklu tera jestes?

Agni - czekam na relacje z wizyty u ginka :)

11 lata 5 miesiąc temu #781989 przez gosia28
Asia co fakt to fakt, psikus niezły :laugh:

a nie wiem w którym :unsure: poczekaj popatrzę, ale zanim na dobre rozgoszczę się na lipcówkach to coś z tydzień minimum :P
i rację mam dziś 23 dc

heh jacy Ci faceci niedomyślni B)

Agi też czekam na super wieści :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #782083 przez moofka
Asia no Zosia mówi, że wybaczamy Ci :silly: ja pamiętam Twoją akcję z rowerem :)

kurna jurek ale żeś się rozpisała! lustro w sypialni też mogłabym mieć, zazdraszczam :lol: telewizor kiedyś mąż chciał wstawić ale ja marudziłam i pomysł upadł :) ej chociaż po zastanowieniu to teraz bym nie chciała lustra :P za rok o tym pomyślę :side:

pochwalę się, że Zośkowy kącik czeka na lokatorkę :)

www.zapytajpolozna.pl/123-x-xii/602563-g...Page-226.html#782073

11 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #782085 przez Agnilla
.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka