BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu #779016 przez emma
Chudzinka, bardzo wspolczuje i mimo wszystko trzymam kciuki, zeby babcia z tego wyszla! :kiss:
mama madrze mowi, pewnie wie najlepiej, co na to wszystko powiedziala by sama babcia. trzymaj sie dzielnie! :kiss: :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #779039 przez ann-sunshine
Witam się.

Dziękuję za miłe słowa. Mąż się zrehabilitował, zrobił zakupy i śniadanie, pogadalismy też i wyjasnilismy co nas gryzie. Wczoraj nie miałam sumienia na skacowanego krzyczeć bo i tak by nic to nie dało.

Dziś już mi lepiej i zrobiłam ciasteczka na oslode.

Anusia chyba się odcięła od forum.

Chudzinka bardzo mi przykro z powodu babci. Twoja mama mądrze mówi. Trzymaj się :kiss:

Agni jak pisałaś ostatnio ile i co zjadłaś to się zdziwiłam że dzidzia ci tego nie wypomniala. A jednak. Ciąża uczy jedzenia małych porcji a częściej. Mądrze to wszystko jest przemyślane. Słuchaj organizmu a będzie dobrze.

Aggi wrociliscie cali i zdrowi?

11 lata 5 miesiąc temu #779063 przez ann-sunshine
Witam się.

Dziękuję za miłe słowa. Mąż się zrehabilitował, zrobił zakupy i śniadanie, pogadalismy też i wyjasnilismy co nas gryzie. Wczoraj nie miałam sumienia na skacowanego krzyczeć bo i tak by nic to nie dało.

Dziś już mi lepiej i zrobiłam ciasteczka na oslode.

Anusia chyba się odcięła od forum.

Chudzinka bardzo mi przykro z powodu babci. Twoja mama mądrze mówi. Trzymaj się :kiss:

Agni jak pisałaś ostatnio ile i co zjadłaś to się zdziwiłam że dzidzia ci tego nie wypomniala. A jednak. Ciąża uczy jedzenia małych porcji a częściej. Mądrze to wszystko jest przemyślane. Słuchaj organizmu a będzie dobrze.

Aggi wrociliscie cali i zdrowi?

11 lata 5 miesiąc temu #779139 przez aggi
Hej kobiety:) Melduję się po wyjeździe. To był cięęęężki weekend. A jutro do pracy. Niech ktoś za mnie się wyśpi ;) Poczytam szybciutko co tam naskrobałyście, odpiszę i spadam spać :)

ferri No pięknie umiesz pocieszyć człowieka :kiss: :kiss: kochana ale nie mów hop :) Wiesz że cuda się zdarzają :)

hahaha Agnillka no widzisz rzuciłaś się na słodkie czyli wszystko jest w normie :D Ale teraz się tym w ogóle nie przejmuj bo widocznie fasolek ma takie zachcianki :D a Ty musisz o niego dbać i już :D Akcja z bratem niezła ale mój brat też miał takie przeboje łącznie z tym że kiedyś nie wiedział jak trafił do domu tylko pamiętał że ' udawał na ulicy samolot a potem siedział w radiowozie i skarżył się że ma tatę policjanta' :P

goś ferri nieźle namieszała tą swoją wypowiedzią i kurczę muszę przyznać że faktycznie uśmiech się pojawił u mnie po przeczytaniu :) :)

Emma trzymam kciuki za /nie/przyjście :D :*

Ann przytulam :kiss: Wróciliśmy dziś wieczorem :) mój zrobił sobie taki dzień z bratem wczoraj.. wkurzyłam się niesamowicie bo poszedł z nim o 16 a wrócił o 23 i przez 7h o aucie gadali wielce po czym przyszedł i miał pretensje że ja mam pretensje B) ale zmusiłam go że ma wypić ze mną wino i padł jak długi po dwóch kieliszkach bo już miał dość. A dzisiaj nie miał siły. DObrze mu tak. Kac morderca nie ma serca.

julka
super teściory :kiss: :kiss:

moofka buziaki :kiss: :kiss:

Chudzinka również przytulam :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #779177 przez Asiaa
Ann szkoda, że tak dzień i wieczór wyglądał, ale fajnie że nastawiłaś się pozytywnie iż kolejny dzień będzie lepszy :)
Sądzę że @ pojawi się w tym tygodniu, dziś w pewnym momencie tak jajniki zaczęły mi grać, oba na raz, iż odechcialo się wszystkiego.

Chudzinka :kiss: Twoja mama to mądra kobieta :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #779190 przez Asia K
Asiaa - tez sie doczekasz zobaczysz :*

Ann - i dobrze ze sobie pogadaliscie - przynajmniej nie ma atmosfery złej w domu a to jest gorsze od "wymiany zdań" :)

Agni - w imie potomka :D

Chudzinka - trzymaj sie :* Teraz wiemy po kim jestes taka mądra - po mamie bo dobrze gada :)

Emma - ja nie chce zapeszac , ale mi sie skonczyły testy i zamówiłam nowe ale zanim je dostałam to sie okazało ze Fasolka/groszek rośnie :D
Życze by u ciebie moja historia się powtórzyła :)

11 lata 5 miesiąc temu #779206 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Asiaa :kiss: doczekacie się, wiem że ciężko się takie uwagi znosi. Najgorsze jest to, że ludzie tak lekko je wypowiadają, jakby nikt nigdy nie miał problemów z zachodzeniem w ciążę. Mam wrażenie, że to ciągle niepopularny temat.

11 lata 5 miesiąc temu #779212 przez Asia K
Ann - co ma byc to bedzie - jakby nie było wszystko sie ulozy zobaczysz.
:kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #779302 przez Agnilla
A ja od rana mam skurcze, nospa i leżę :/ miałam do pracy jechać, ale trudno, nie to jest najważniejsze
Ann, nie wiesz, że malenstwo nie pyta, kiedy moze sie pojawic ;)
Asiaa, przyjdzie Twoja kolej, zobaczysz, niebawem zdziwisz się tak samo jak ja :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #779498 przez emma
dziewczyny, dzieki bardzo za fane historie, zyczenia i zaklinanie @
niestety zrobilam rano testa (30 dc) i wyszedl negatywny, a do terminu @ jeszcze dwa dni, wiec zostaje cierpliwie czekac az przylezie i az mi przysla testy ;) oby paczka nie utknela na poczcie, bo beda musialy kolejny miesiac czekac na wyprobowanie, no i nie zdam relacji :blink:

sciskam wszystkie po kolei! :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #779602 przez aggi
Cześć :) Jestem po pracy. Wszamałam czekoladę i dwa kawałki ciasta :O Weźcie mnie kopnijcie bo masakra. Miałam się pilnować a tu takie cośś B)

Asiaa ale my Cię rozumiemy, chyba każda z nas miała takie sytuacje. Ja mam to samo patrząc na bratową mojego męża. Zarzeka się ciągle że nie chciała dziecka, że jak już jest to jest, ale nie nastawia się póki nie urodzi. Kompletnie nie interesuje ją temat ubranek, wózeczków ani nic.. A mi aż przykro się robi..

Ann a ja Ci mimo wszystko życzę fasolka :kiss: będziemy Ci najwyżej zapomogę forumową wysyłać :D Byle byś była szczęśliwa :) :P

No to Emma będziemy szły razem do boju :D Moja @ już powoli sobie idzie więc nic tylko testować ale muszę oszczędzać owutesty bo mam ich mało :P Damy radę :D

11 lata 5 miesiąc temu #779676 przez Dagnes
Ann nic sie nie martw. Jak bedzie fasolka to i tak kasa ci sie nalezy.
Asiaaa wiem co czujesz. W tamtym roku jak poronilam to moja kolezanka urodzila wtedy synka i to jeszcze bardziej mnie dolowalo. Plakalam jak bobr i balam sie pierwszej wizyty u nich zeby sie nie rozkleic. A teraz jak oni beda obchodzic pierwsze urodziny to ja bede juz w koncowce ciazy a byc moze juz urodze. Na kazdego przyjdzie pora wiec sie nie smutaj.
Chudzinka mama dobrze mowi.

Wiktoria

11 lata 5 miesiąc temu #779678 przez Dagnes
A nasza Kas nie miala dzis przypadkiem wizyty w szpitalu?

Wiktoria

11 lata 5 miesiąc temu #779710 przez Agnilla
miała miała, trzeba ją tu ściągnąć czym prędzej :)
Dag, na kiedy dokładnie masz termin?

11 lata 5 miesiąc temu #779881 przez Asiaa
Dzięki Wam bardzo za pocieszenie :) :kiss:

Póki co odmeldowuję się na tydzień. Mam nadzieję, że jak następnym razem tu zajrzę to będę mogła poczytać o wesołych nowinach i nowych fasolkach/groszkach :)

Trzymajcie się Laseczki :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka