BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #798049 przez moofka
czytałam, że czop może i 2 tyg przed czasem odpaść także spoko loko nie ma paniki :) poza tym to chyba jeszcze nie było wszystko :blush: ja termin z OM mam na 14.12. wpisany na karcie ciąży ale trzymam się swojego 21.12. bo tak z owu mi wychodzi :)

Chudzinka jak ja lubię czytać Twoje mądre wpisy :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #798058 przez Chudzinka
Moof :kiss:
Bo mądry wojownik umie odpuścić niejedną bitwę, jeśli wie, że dzięki temu wygra wojnę!
Aggi, tak jakoś miło mi się czyta, że Cię cycki bolą, ze spać Ci się chce i że jesteś PEWNA, że to na @ :P Kochana, około 10, 11 dni temu była u Ciebie owulka, lada dzień wszystko będzie jasne :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #798090 przez Porto1987
Witam się i ja :)

Mąż już w szpitalu. Co się dziś napatrzyłam, to moje. Ale pani pielęgniarka mnie wygoniła ze szpitala i nawet mój mężu nie wiedział gdzie ja jestem, bo on już był na zabiegu. I niby miał po nim nie chodzić 2h. Ale, że jeszcze nie ma swojego łóżka, bo nie ma jeszcze wolnego miejsca, to już inna bajka.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #798093 przez Chudzinka
Porto, ale idzie, mam nadzieję, ku lepszemu? Bądź dzielna! :kiss:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #798096 przez Porto1987

Moof, to macie niby miesiąc z Zośką. Kaś ma czas do poniedziałku. Asia, my też niedługo ;)

11 lata 4 miesiąc temu #798126 przez Kaś_O
Moff :p wiesz ze focha strzele chyba ze rodzisz dzis a ja jutro to spooo.. albo z tego podniecenia ze rodzisz od razu i Max sie urodzi wcale bym sie nie zdziwila.. na rowny termin moge sie zgodzic :) zreszta Zosia pewnie mamie prezencik urodzinowy chce zrobic :)

U mnie cisza na froncie taki spacer z mezem sobie zrobilam ze myslalam ze spowrotem to na porodowke juz pojdziemy :p ale nie.. jutro jest 28.11 termin z karty ciazy po polowkowym USG :p

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #798134 przez Porto1987
Kaś, suwak pokazuje, że dziś rodzina się powiększy :P

11 lata 4 miesiąc temu #798135 przez Asiaa
Porto oby wszystko było jak najlepiej :kiss:

Dziś byłam u dentysty, na szczęście obeszło się bez ofiar, choć jeszcze muszę tam wrócić.
Kilka minut temu testowałam na owu i drugiej kreski jest tylko cień cienia, na pierwszy rzut oka wygląda jakby jej w ogóle nie było. I o co chodzi? Kreski miały robić się coraz ciemniejsze, a tu zonk. Czyżby już było po wszystkim? :angry:
W poprzednim cyklu (choć na wyjeździe testowałam nie o tej samej porze) zdarzyło się iż test zrobiony ok.12 miał kreski bliskie jednakowej barwy, a kolejny zrobiony 12h później praktycznie nie pokazywał tej drugiej...
Może muszę zacząć testować w środku dnia? nie wiem, ale muszę przyznać że się zawiodłam :(

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #798158 przez aggi
haha Chudzinka a czemu 'miło' ? :D Stwierdzam fakty kochana :)

Porto to i tak dzielny facet, o !
A co do łez to ja wiem jak przeżywałam we wrześniu zabieg od S :S Masakra jakaś. Ale trzymajcie się dzielnie i napewno wszystko pójdzie po Waszej myśli :)

Kaś ja również widzę że suwak pokazuje że rodzina dziś się powiększy :D no ewentualnie jutro lub pojutrze :silly:

Asiaa moje kreski też pozostawiają wiele do życzenia niestety :dry: no możliwe że to był szybki pik LH, ale ja sama nie wiem nie ma co naciągać faktów jak mi to któraś z Was powiedziała.. Ja jeśli kolejny cykl będzie taki dziwny to wkońcu idę do lekarza..

11 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #798161 przez julka
.

11 lata 4 miesiąc temu #798173 przez Porto1987

11 lata 4 miesiąc temu #798188 przez Agnilla
yeeeeeaaaaaah faceci to mięczaki :ohmy: :lol:
ps. Jula...ja testowałam dokładnie 12 dni po owu, bo musiałam wiedzieć czy brać dalej dupka i odstawiać dostinex :)

11 lata 4 miesiąc temu #798190 przez gosia28

moof o kurczę zaczynają się emocje, to co umawiacie się z Kaś, ale byłby czad :laugh:

Asiaa też se siknęłam dziś pomimo, że 9 dc a u mnie owu późno ale mnie jajca coś rwały, jakiś śluz się pojawił więc stestowałam, ale też lipa, cień cienia, narazie spokój na froncie B)

Porto heh, mój P. to odkąd razem jesteśmy to na krwi nie był, ale mój brat to jest norma, że leży plackiem jak mu krew pobiorą :laugh:
a mnie to nic nie robi, sama sobie jak trzeba też pobiorę, nieźle co? :cheer: :laugh:
nie stresuj się moja droga, z emkiem będzie dobrze :kiss:

aggi Chudzinka Ci już wszystko wyliczyła, mi pozostaje trzymać kciuki :)

julka heh Chudzinka wszystko zapisuje w terminarzu B) :laugh: zaciskam kochana :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #798196 przez gosia28
julka to faktycznie niestandardowe postępowanie, ale trzeba komuś zaufać ;)

a tych znajomych emka tym bardziej jestem ciekawa jak to spotkanie się zakończy, czego się od nich dowiem :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #798207 przez aggi
Hahahha Gosia, Chudzinka ojj kochane jesteście :blush: Ale zobaczycie że nic z tego, czuję to w... kościach? emmm bardziej w cyckach? :S :) Kilka dni i będzie wylew morza czerwonego :dry:

żegnam się z moimi bolącymi cycami :P Idziemy spać :) :P
Do jutra, miłego wieczorku.
Dobranoc :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka